• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • trading

Резултати за

Trading

ХоландияЙотрехт и областта, Хага, Южна Холандия, Миделбьорг и ЗеландПроизводител
  1. MAXIMA KITCHEN EQUIPMENT

    Холандия

    Предприятието MAXIMA KITCHEN EQUIPMENT, e Производител, и работи в сферата на Хлебопроизводство - машини и материали. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Ресторанти - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, machines for the hotel trade, professional kitchens, и Ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Mijdrecht, Холандия.

  2. VALK SOFTWARE

    Холандия

    Предприятието VALK SOFTWARE, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Софтуер - стандарт, Информатика - софтуер за търговията, Софтуер - стандарт, application programs for the retail trade, Hosting service, и Информатика - софтуер за търговията. Седалището му е в/ъв Montfoort, Холандия.

  3. VIANEN TRADING

    Холандия

    Предприятието VIANEN TRADING, e Производител, и работи в сферата на Подаръци, сувенири и рекламни изделия. Седалището му е в/ъв Woerden, Холандия.

  4. LAARHOVEN DESIGN INTERNATIONAL B.V.

    Холандия

    Предприятието LAARHOVEN DESIGN INTERNATIONAL B.V., e Производител, и работи в сферата на Панаири и изложения - подреждане на щандове. Седалището му е в/ъв Leiderdorp, Холандия.