• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • промишлени строежи - предприемачи

Резултати за

Промишлени строежи - предприемачи

ХоландияЙотрехт и областта, Хага, Южна Холандия, Миделбьорг и Зеланд
  1. BOUWGROEP PETERS

    Холандия

    Предприятието BOUWGROEP PETERS, e Производител, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени строежи - предприемачи, и Промишлени строежи - предприемачи. Седалището му е в/ъв Middelburg, Холандия.

  2. BOUWBEDRIJF J. VAN DE LINDE KLOETINGE B.V.

    Холандия

    Предприятието BOUWBEDRIJF J. VAN DE LINDE KLOETINGE B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени строежи - предприемачи, и Промишлени строежи - предприемачи. Седалището му е в/ъв Goes, Холандия.

  3. CORDEEL NEDERLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието CORDEEL NEDERLAND B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени строежи - предприемачи, и Промишлени строежи - предприемачи. Седалището му е в/ъв Zwijndrecht, Холандия.

  4. BOUWBEDRIJF GOETHEER & HUISSOON B.V.

    Холандия

    Предприятието BOUWBEDRIJF GOETHEER & HUISSOON B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени строежи - предприемачи, и Промишлени строежи - предприемачи. Седалището му е в/ъв Kapelle, Холандия.

  5. TRAAS & OVAA HOLDING B.V.

    Холандия

    Предприятието TRAAS & OVAA HOLDING B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени строежи - предприемачи, и Промишлени строежи - предприемачи. Седалището му е в/ъв Heinkenszand, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. BOUWBEDRIJF BAKKER ARKEL B.V.

    Холандия

    Предприятието BOUWBEDRIJF BAKKER ARKEL B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени строежи - предприемачи, и Промишлени строежи - предприемачи. Седалището му е в/ъв Arkel, Холандия.

  2. STAM + DE KONING ZWIJNDRECHT B.V.

    Холандия

    Предприятието STAM + DE KONING ZWIJNDRECHT B.V., e Производител, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени строежи - предприемачи, и Промишлени строежи - предприемачи. Седалището му е в/ъв Zwijndrecht, Холандия.

  3. WILLEMS VASTGOEDONDERHOUD B.V.

    Холандия

    Предприятието WILLEMS VASTGOEDONDERHOUD B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени строежи - предприемачи, и Промишлени строежи - предприемачи. Седалището му е в/ъв Schiedam, Холандия.

  4. A & N LUITEN TECHNISCH ADVIES B.V.

    Холандия

    Предприятието A & N LUITEN TECHNISCH ADVIES B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлени строежи - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени инсталации - проектиране, и Промишлени инсталации - проектиране. Седалището му е в/ъв De Lier, Холандия.

  5. RIZ BOUW B.V.

    Холандия

    Предприятието RIZ BOUW B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени строежи - предприемачи, и Промишлени строежи - предприемачи. Седалището му е в/ъв Ijsselstein Ut, Холандия.

  1. BOUW- EN AANNEMINGSBEDRIJF VAN ZANTEN B.V.

    Холандия

    Предприятието BOUW- EN AANNEMINGSBEDRIJF VAN ZANTEN B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени строежи - предприемачи, и Промишлени строежи - предприемачи. Седалището му е в/ъв Vlaardingen, Холандия.

  2. TREBBE BOUW WEST B.V.

    Холандия

  1. PLEGT-VOS GEELEN B.V.

    Холандия

  2. VAN DER WERFF GROEP

    Холандия

    Предприятието VAN DER WERFF GROEP, e Производител, и работи в сферата на Инженерство - промишлени проекто-конструкторски бюра. Освен това развива дейност и в сферата на Мостове и шосета - предприемачи, Подземни строителни работи - предприемачи, Пътища - строителство, design and engineering practice, Мостове и шосета - предприемачи, Подземни строителни работи - предприемачи, и Пътища - строителство. Седалището му е в/ъв Alphen Aan Den Rijn, Холандия.

  3. CONSTRUCTIEBEDRIJF H. BAARS B.V.

    Холандия

    Предприятието CONSTRUCTIEBEDRIJF H. BAARS B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, Обществено строителство - предприемачи, Лека метална конструкция, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Utrecht, Холандия.