• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • химия - основни продукти и деривати

Резултати за

Химия - основни продукти и деривати

ХоландияЙотрехт и областта, Хага, Южна Холандия, Миделбьорг и ЗеландРазпространител
  1. MOTOROLIE.NU

    Холандия

    Предприятието MOTOROLIE.NU, e Разпространител, и работи в сферата на Автомобилни смазки. Освен това развива дейност и в сферата на motor oils, industrial lubricants, и agricultural lubricants. Седалището му е в/ъв Den Haag, Холандия.

  2. EQUILEX BV

    Холандия

    Предприятието EQUILEX BV, e Разпространител, и работи в сферата на Органична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Разтворители и разредители, Внос-износ - химия и фармация, Алкохоли, феноли и производни, Разтворители и разредители, Внос-износ - химия и фармация, Алкохоли, феноли и производни, и chemical additives. Седалището му е в/ъв Schiedam, Холандия.

  3. HUTCHISON LOGISTICS BV

    Холандия

    Предприятието HUTCHISON LOGISTICS BV, e Разпространител, и работи в сферата на Химически абразиви. Освен това развива дейност и в сферата на chemical products for petroleum refining, и geographic publications. Седалището му е в/ъв Regio Rotterdam, Холандия.

  4. GREENDALE RUBBER & KUNSTSTOFFEN

    Холандия

    Предприятието GREENDALE RUBBER & KUNSTSTOFFEN, e Разпространител, и работи в сферата на Каучук - изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Екструзия на каучук и пластмаса, custom-made production and creation, Dies and moulds, Екструзия на каучук и пластмаса, и silicone extrusions. Седалището му е в/ъв Wissenkerke, Холандия.

  5. OWNTHEFLOOR

    Холандия

    Предприятието OWNTHEFLOOR, e Разпространител, и работи в сферата на Домашни почистващи средства. Освен това развива дейност и в сферата на supplies for cleaning companies, и floor maintenance. Седалището му е в/ъв Leiden, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. JP PLASTICS B.V.

    Холандия

    Предприятието JP PLASTICS B.V., e Разпространител, и работи в сферата на Полиетилен. Седалището му е в/ъв De Bilt, Холандия.

  2. EQUILEX

    Холандия

    Предприятието EQUILEX, e Разпространител, и работи в сферата на Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Schiedam, Холандия.

  3. LACHGASWINKEL

    Холандия

    Предприятието LACHGASWINKEL, e Разпространител, и работи в сферата на Медицински газ. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.