• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • събиране и рециклиране на различни продукти

Резултати за

Събиране и рециклиране на различни продукти

ХоландияЙотрехт и областта, Хага, Южна Холандия, Миделбьорг и Зеланд
  1. FRANCKEN & WAGENSVELD B.V.

    Холандия

    Предприятието FRANCKEN & WAGENSVELD B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Поправка на превозни средства. Освен това развива дейност и в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти, Околна среда - услуги, Събиране и рециклиране на различни продукти, и Околна среда - услуги. Седалището му е в/ъв Nieuwerbrug, Холандия.

  2. VAN LEEUWEN PAPIER- EN METAALHANDEL B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN LEEUWEN PAPIER- EN METAALHANDEL B.V., и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Околна среда - услуги, и Околна среда - услуги. Седалището му е в/ъв Katwijk Zh, Холандия.

  3. PEUTE PAPIERRECYCLING B.V.

    Холандия

    Предприятието PEUTE PAPIERRECYCLING B.V., и работи в сферата на Околна среда - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти, и Събиране и рециклиране на различни продукти. Седалището му е в/ъв Dordrecht, Холандия.

  4. KMR STAINLESS HOLDING B.V.

    Холандия

    Предприятието KMR STAINLESS HOLDING B.V., и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Околна среда - услуги, и Околна среда - услуги. Седалището му е в/ъв Dordrecht, Холандия.

  5. KLEIN RECYCLING B.V.

    Холандия

    Предприятието KLEIN RECYCLING B.V., и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Околна среда - услуги, и Околна среда - услуги. Седалището му е в/ъв Zwartewaal, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ORANJE DEMONTAGE B.V.

    Холандия

    Предприятието ORANJE DEMONTAGE B.V., и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Околна среда - услуги, и Околна среда - услуги. Седалището му е в/ъв Spijkenisse, Холандия.

  2. JANSEN EN JANSEN MILIEUDIENST B.V.

    Холандия

    Предприятието JANSEN EN JANSEN MILIEUDIENST B.V., и работи в сферата на Околна среда - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти, и Събиране и рециклиране на различни продукти. Седалището му е в/ъв Hardinxveld Giessendam, Холандия.

  3. METAALHANDEL A.C. JANSEN B.V.

    Холандия

    Предприятието METAALHANDEL A.C. JANSEN B.V., и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Околна среда - услуги, и Околна среда - услуги. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  4. REGIONAAL SORTEERCENTRUM WEST B.V.

    Холандия

    Предприятието REGIONAAL SORTEERCENTRUM WEST B.V., и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Околна среда - услуги, и Околна среда - услуги. Седалището му е в/ъв 'S-Gravenhage, Холандия.

  5. AANNEMINGSMAATSCHAPPIJ BOS B.V.

    Холандия

    Предприятието AANNEMINGSMAATSCHAPPIJ BOS B.V., и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Околна среда - услуги, и Околна среда - услуги. Седалището му е в/ъв Mijdrecht, Холандия.

  1. TRENT USED CLOTHING B.V.

    Холандия

    Предприятието TRENT USED CLOTHING B.V., и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Околна среда - услуги, и Околна среда - услуги. Седалището му е в/ъв Numansdorp, Холандия.

  2. N.V. MILIEUSERVICES AVR-CAPELLE AAN DEN IJSSEL

    Холандия

    Предприятието N.V. MILIEUSERVICES AVR-CAPELLE AAN DEN IJSSEL, и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Околна среда - услуги, и Околна среда - услуги. Седалището му е в/ъв Krimpen Aan Den Ijssel, Холандия.

  1. VERHUIZINGEN EN TRANSPORTEN M.J. VAN BRENEN & ZNS. B.V.

    Холандия

    Предприятието VERHUIZINGEN EN TRANSPORTEN M.J. VAN BRENEN & ZNS. B.V., и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Околна среда - услуги, и Околна среда - услуги. Седалището му е в/ъв Doorn, Холандия.

  2. STRUIJK MILIEU B.V.

    Холандия

    Предприятието STRUIJK MILIEU B.V., и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Околна среда - услуги, и Околна среда - услуги. Седалището му е в/ъв Krimpen Aan De Lek, Холандия.

  3. RENES OUD PAPIER B.V.

    Холандия

    Предприятието RENES OUD PAPIER B.V., и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Околна среда - услуги, и Околна среда - услуги. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  4. QUARTEL ASBESTVERWIJDERING B.V.

    Холандия

    Предприятието QUARTEL ASBESTVERWIJDERING B.V., и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Околна среда - услуги, и Околна среда - услуги. Седалището му е в/ъв 'S-Gravenzande, Холандия.

  5. EUROPEAN METAL RECYCLING B.V.

    Холандия

    Предприятието EUROPEAN METAL RECYCLING B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Старо желязо - събиране и рециклиране, и Старо желязо - събиране и рециклиране. Седалището му е в/ъв Botlek Rotterdam, Холандия.

  6. MILIEUTEC B.V.

    Холандия

    Предприятието MILIEUTEC B.V., и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Околна среда - услуги, и Околна среда - услуги. Седалището му е в/ъв Nieuwerbrug, Холандия.

  7. KLUIVERS TOTAAL RECYCLING EN VERNIETIGING B.V.

    Холандия

    Предприятието KLUIVERS TOTAAL RECYCLING EN VERNIETIGING B.V., и работи в сферата на Околна среда - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти, и Събиране и рециклиране на различни продукти. Седалището му е в/ъв Leiden, Холандия.

  8. E. KROON WILNIS B.V.

    Холандия

    Предприятието E. KROON WILNIS B.V., и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Околна среда - услуги, и Околна среда - услуги. Седалището му е в/ъв Wilnis, Холандия.

  1. TEXTIEL RECYCLING DORDRECHT B.V.

    Холандия

    Предприятието TEXTIEL RECYCLING DORDRECHT B.V., и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Околна среда - услуги, и Околна среда - услуги. Седалището му е в/ъв Dordrecht, Холандия.

  2. MEEUWISSE NED. B.V.

    Холандия

    Предприятието MEEUWISSE NED. B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Градско обзавеждане и съоръжения, и Градско обзавеждане и съоръжения. Седалището му е в/ъв 'S-Gravenhage, Холандия.

  3. ERDOTEX BEHEER B.V.

    Холандия

    Предприятието ERDOTEX BEHEER B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - събиране и рециклиране, и Текстил - събиране и рециклиране. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  4. SPELT RECYCLING & CONTAINERVERHUUR B.V.

    Холандия

    Предприятието SPELT RECYCLING & CONTAINERVERHUUR B.V., и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Околна среда - услуги, и Околна среда - услуги. Седалището му е в/ъв Nieuwveen, Холандия.

  5. GEBR. OPDAM B.V.

    Холандия

    Предприятието GEBR. OPDAM B.V., и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Околна среда - услуги, и Околна среда - услуги. Седалището му е в/ъв Valkenburg Zh, Холандия.

  6. VAN VLIET AFVALINZAMELAARS B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN VLIET AFVALINZAMELAARS B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Околна среда - услуги, и Околна среда - услуги. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  7. VSM SLOOPWERKEN B.V.

    Холандия

    Предприятието VSM SLOOPWERKEN B.V., и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Околна среда - услуги, и Околна среда - услуги. Седалището му е в/ъв Hazerswoude-Dorp, Холандия.

  8. BOER VASTGOED B.V.

    Холандия

    Предприятието BOER VASTGOED B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - събиране и рециклиране, и Текстил - събиране и рециклиране. Седалището му е в/ъв Dordrecht, Холандия.

  9. INSITUFORM RIOOLRENOVATIETECHNIEKEN B.V.

    Холандия

    Предприятието INSITUFORM RIOOLRENOVATIETECHNIEKEN B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Околна среда - услуги, и Околна среда - услуги. Седалището му е в/ъв Zoetermeer, Холандия.

  10. AANNEMERSBEDRIJF SCHERO B.V.

    Холандия

    Предприятието AANNEMERSBEDRIJF SCHERO B.V., и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Околна среда - услуги, и Околна среда - услуги. Седалището му е в/ъв 'S-Gravenhage, Холандия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно