• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • текстил и облекло

Резултати за

Текстил и облекло

ХоландияЙотрехт и областта, Хага, Южна Холандия, Миделбьорг и Зеланд
  1. BIG BAG VINTAGE WHOLESALE

    Холандия

    Предприятието BIG BAG VINTAGE WHOLESALE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на vintage, vintage clothing, wholesale clothing, и Used clothing. Седалището му е в/ъв Maarssen, Холандия.

  2. LAKLOPPA SPORTSWEAR

    Холандия

    Предприятието LAKLOPPA SPORTSWEAR, e Разпространител, и работи в сферата на Спортни дрехи. Освен това развива дейност и в сферата на Sportswear, soccer jerseys, и sports bags. Седалището му е в/ъв 'S-Gravenzande, Холандия.

  3. MAJAWIDU

    Холандия

    Предприятието MAJAWIDU, e Производител, и работи в сферата на Бельо и долни дрехи. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  4. FEESTVERHUUR DE BUUR

    Холандия

    Предприятието FEESTVERHUUR DE BUUR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Шатри, палатки и шапита. Освен това развива дейност и в сферата на pavillion rental, party tent, и party decorations. Седалището му е в/ъв `s-Gravenzande, Холандия.

  5. YOUR TAILOR

    Холандия

    Предприятието YOUR TAILOR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Дамски дрехи. Седалището му е в/ъв Leusden, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. WERKGOED BEDRIJFSKLEDING EN PBM'S

    Холандия

    Предприятието WERKGOED BEDRIJFSKLEDING EN PBM'S, e Търговец на едро, и работи в сферата на Работно и предпазно облекло. Освен това развива дейност и в сферата на work apparel printing, safety shoes, и work clothes. Седалището му е в/ъв Hardinxveld Giessendam, Холандия.

  2. NAAIPLEZIER

    Холандия

    Предприятието NAAIPLEZIER, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на haberdashery, tailoring accessory, и sewing articles. Седалището му е в/ъв Hardinxveld-Giessendam, Холандия.

  3. E-Z UP EUROPE

    Холандия

    Предприятието E-Z UP EUROPE, e Производител, и работи в сферата на Шатри, палатки и шапита. Седалището му е в/ъв Houten, Холандия.

  4. KONTENT STRUCTURES

    Холандия

    Предприятието KONTENT STRUCTURES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Шатри, палатки и шапита. Освен това развива дейност и в сферата на Панаири и изложения - подреждане на щандове, Shelters and tents for events, marquees, Панаири и изложения - подреждане на щандове, и Shelters and tents for sales events. Седалището му е в/ъв Bodegraven, Холандия.

  5. MATTEN.NL

    Холандия

    Предприятието MATTEN.NL, e Разпространител, и работи в сферата на Килими и мокети. Освен това развива дейност и в сферата на custom-made door mats, personalised door mats, rubber door mats, и Rubber mats. Седалището му е в/ъв Zwijndrecht, Холандия.

  1. PARTYKONING

    Холандия

    Предприятието PARTYKONING, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Шатри, палатки и шапита. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  2. KARADENIZ TEXTIEL RECYCLING B.V.

    Холандия

    Предприятието KARADENIZ TEXTIEL RECYCLING B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Дрехи от оказион. Освен това развива дейност и в сферата на export, clothes, и shoes. Седалището му е в/ъв Nieuw-Beijerland, Холандия.

  1. BOS MEN SHOP

    Холандия

    Предприятието BOS MEN SHOP, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Мъжки дрехи. Освен това развива дейност и в сферата на Костюми - мъжки, shirt shops, designer dress, Костюми - мъжки, и casual clothing. Седалището му е в/ъв Goes, Холандия.

  2. PIP EN PUCK

    Холандия

    Предприятието PIP EN PUCK, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Детски и бебешки дрехи. Седалището му е в/ъв Leiden, Холандия.

  3. ROOS CADEAUS B.V.

    Холандия

    Предприятието ROOS CADEAUS B.V., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Аксесоари за облекло. Освен това развива дейност и в сферата на gift items, folders, и wooden games and toys. Седалището му е в/ъв Houten, Холандия.

  4. SATEX

    Холандия

    Предприятието SATEX, e Търговец на едро, и работи в сферата на Дрехи от оказион. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  5. CEMEX TRESCON

    Холандия

    Предприятието CEMEX TRESCON, e Разпространител, и работи в сферата на Изделия за хигиена и тоалет. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Ръкавици, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, safety shoes, Ръкавици, и rubber boots. Седалището му е в/ъв Bleiswijk, Холандия.

  6. OFTEX TEXTIEL

    Холандия

    Предприятието OFTEX TEXTIEL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Дрехи от оказион. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, Внос-износ - текстил и облекло, Текстил - събиране и рециклиране, Текстил - внос-износ, Внос-износ - текстил и облекло, Текстил - събиране и рециклиране, и used clothing. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  7. GOOISCHE FRUTSELS

    Холандия

    Предприятието GOOISCHE FRUTSELS, e Производител, и работи в сферата на Облекла от кожа и фин велур. Освен това развива дейност и в сферата на jewel, vests, clothing accessories, и women's clothing. Седалището му е в/ъв Eemnes, Холандия.

  8. TENTVERKOOP.NL REGTVOORT

    Холандия

    Предприятието TENTVERKOOP.NL REGTVOORT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Шатри, палатки и шапита. Седалището му е в/ъв Alphen Aan Den Rijn, Холандия.

  1. PARTYVERHUUR DE MEERPAAL

    Холандия

    Предприятието PARTYVERHUUR DE MEERPAAL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Шатри, палатки и шапита. Освен това развива дейност и в сферата на automatic popcorn dispensers, systems and equipment for the preparation of candy floss, и soft ice-cream machines. Седалището му е в/ъв Hillegom, Холандия.

  2. PARTYOUTFIT4YOU

    Холандия

    Предприятието PARTYOUTFIT4YOU, e Търговец на едро, и работи в сферата на Празници - принадлежности и украса. Освен това развива дейност и в сферата на Костюми, дегизировки и фолклорни костюми, Карнавал - принадлежности, carnival costumes, Костюми, дегизировки и фолклорни костюми, и Карнавал - принадлежности. Седалището му е в/ъв Reeuwijk, Холандия.

  3. IVY WEAR B.V.

    Холандия

    Предприятието IVY WEAR B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Бельо и долни дрехи. Освен това развива дейност и в сферата на lingerie, athlete's socks, wholesale underwear, и bathing garments. Седалището му е в/ъв Zoetermeer, Холандия.

  4. PROJOB-BEDRIJFSKLEDING

    Холандия

    Предприятието PROJOB-BEDRIJFSKLEDING, e Разпространител, и работи в сферата на Работно и предпазно облекло. Освен това развива дейност и в сферата на work apparel printing, и work clothes. Седалището му е в/ъв Woerden, Холандия.

  5. PROJECTVLOEREN SPECIALIST

    Холандия

    Предприятието PROJECTVLOEREN SPECIALIST, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Килими и мокети. Освен това развива дейност и в сферата на anti-bacterial floor covering, industrial conveyors, и Industrial floor coating. Седалището му е в/ъв Amersfoort, Холандия.

  6. INUNDIES

    Холандия

    Предприятието INUNDIES, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Мъжки дрехи. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale men's underwear, Men's clothing, и boxer shorts. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  7. A-INDUSTRIES

    Холандия

    Предприятието A-INDUSTRIES, e Производител, и работи в сферата на Пожар - защитни облекла. Освен това развива дейност и в сферата на Работно и предпазно облекло, и Работно и предпазно облекло. Седалището му е в/ъв Bergschenhoek, Холандия.

  8. SAMBUCCO

    Холандия

    Предприятието SAMBUCCO, e Производител, и работи в сферата на Спортни дрехи. Освен това развива дейност и в сферата на horse riding apparel. Седалището му е в/ъв Vlissingen, Холандия.

  9. EXCESS BV

    Холандия

    Предприятието EXCESS BV, и работи в сферата на Кожени дрехи. Освен това развива дейност и в сферата на Озвучителни инсталации, Озвучаване - професионална техника, lighting for shows, Озвучителни инсталации, luminous system repairs, и Озвучаване - професионална техника. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  10. ALAYA THE LABEL

    Холандия

    Предприятието ALAYA THE LABEL, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Трикотаж. Освен това развива дейност и в сферата на Дамски дрехи, и Дамски дрехи. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно