• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • телефони

Резултати за

Телефони

ХоландияЙотрехт и областта, Хага, Южна Холандия, Миделбьорг и Зеланд
  1. ASCOM (NEDERLAND) B.V.

    Холандия

    Предприятието ASCOM (NEDERLAND) B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Телекомуникации - периферна апаратура. Освен това развива дейност и в сферата на Телефони, и Телефони. Седалището му е в/ъв Utrecht, Холандия.

  2. AVAYA NEDERLAND B.V.

    Холандия

  3. V.T.M. TELECOMMUNICATIE B.V.

    Холандия

  4. ALL4GADGETS

    Холандия

    Предприятието ALL4GADGETS, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Мобилни телефони. Освен това развива дейност и в сферата на mobile phone accessories, telephone components and accessories, personal computer accessories, и car accessories. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  5. MULTILINE® WORLD

    Холандия

    Предприятието MULTILINE® WORLD, e Производител, и работи в сферата на Мобилни телефони. Освен това развива дейност и в сферата на cables for electronic products. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. PHONE CITY

    Холандия

    Предприятието PHONE CITY, e Търговец на едро, и работи в сферата на Мобилни телефони. Освен това развива дейност и в сферата на accessories and components for telecommunications and telephony. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  2. LEIDSCHE RIJN TELECOM

    Холандия

    Предприятието LEIDSCHE RIJN TELECOM, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Мобилни телефони. Седалището му е в/ъв Utrecht, Холандия.

  3. GSM RIJNMOND - MAASSLUIS

    Холандия

    Предприятието GSM RIJNMOND - MAASSLUIS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Мобилни телефони. Седалището му е в/ъв Maassluis, Холандия.

  4. KHAWAR IMPORT & EXPORT

    Холандия

    Предприятието KHAWAR IMPORT & EXPORT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Мобилни телефони. Освен това развива дейност и в сферата на accessories and components for telecommunications and telephony. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  5. TELEFOON FIXEN

    Холандия

    Предприятието TELEFOON FIXEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Мобилни телефони. Освен това развива дейност и в сферата на telephone repair. Седалището му е в/ъв Den Haag, Холандия.

  1. GSM PARTS CENTER

    Холандия

    Предприятието GSM PARTS CENTER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Мобилни телефони. Освен това развива дейност и в сферата на telephones. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  2. VIOS BOUW AMSTERDAM B.V

    Холандия

    Предприятието VIOS BOUW AMSTERDAM B.V, e Търговец на едро, и работи в сферата на Мобилни телефони. Освен това развива дейност и в сферата на used cellphones. Седалището му е в/ъв Utrecht, Холандия.

  1. JOEKK.COM

    Холандия

    Предприятието JOEKK.COM, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Мобилни телефони. Седалището му е в/ъв Bleiswijk, Холандия.

  2. SMARTPHONEREPAIRS BARENDRECHT

    Холандия

    Предприятието SMARTPHONEREPAIRS BARENDRECHT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Мобилни телефони. Освен това развива дейност и в сферата на Smartphone, и telephone repair. Седалището му е в/ъв Barendrecht, Холандия.

  3. MOBIEL SELECT

    Холандия

    Предприятието MOBIEL SELECT, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Мобилни телефони. Освен това развива дейност и в сферата на Iphone 5 accessories. Седалището му е в/ъв Barendrecht, Холандия.

  4. HOUSE OF PHONES

    Холандия

    Предприятието HOUSE OF PHONES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Мобилни телефони. Седалището му е в/ъв Bunschoten-Spakenburg, Холандия.

  5. TELEMATCH B.V.

    Холандия

    Предприятието TELEMATCH B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Телефония - техника и системи, и Телефония - техника и системи. Седалището му е в/ъв Zoeterwoude, Холандия.

  6. SATMOS

    Холандия

    Предприятието SATMOS, и работи в сферата на Телекомуникации - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Телефон чрез сателит - услуги, и Телефон чрез сателит - услуги. Седалището му е в/ъв Noordwijk, Холандия.

  7. TRENDS TELEMATICS B.V.

    Холандия

    Предприятието TRENDS TELEMATICS B.V., e Производител, и работи в сферата на Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Телефония - техника и системи, и Телефония - техника и системи. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  8. TELGEFIXT

    Холандия

    Предприятието TELGEFIXT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Мобилни телефони. Седалището му е в/ъв Delft, Холандия.

  1. HKLM ELECTRONICS B.V.

    Холандия

    Предприятието HKLM ELECTRONICS B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Мобилни телефони. Освен това развива дейност и в сферата на battery chargers for mobile phones. Седалището му е в/ъв Karolingersweg, Холандия.