• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • медицинска техника

Резултати за

Медицинска техника

ХоландияЙотрехт и областта, Хага, Южна Холандия, Миделбьорг и ЗеландТърговец на дребно
  1. NAGELGROOTHANDEL BARENDRECHT

    Холандия

    Verified by europages badge

    Предприятието NAGELGROOTHANDEL BARENDRECHT, e Multi-Category, и работи в сферата на Естетика и възстановяване - немедицински институти. Освен това развива дейност и в сферата на Маникюр - материали, и Маникюр - материали. Седалището му е в/ъв Barendrecht, Холандия.

  2. OLDELFT BENELUX

    Холандия

    Предприятието OLDELFT BENELUX, e Multi-Category, и работи в сферата на Медицинска електроника - уреди и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Болнични и медицински услуги, и Болнични и медицински услуги. Седалището му е в/ъв Veenendaal, Холандия.

  3. STEAMWELL

    Холандия

    Предприятието STEAMWELL, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Естетически грижи - съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Сауна - съоръжения, Сауна - съоръжения, steam heaters, и autoclaves for steam sterilisation. Седалището му е в/ъв Den Haag, Холандия.

  4. UW MASSAGETAFEL

    Холандия

    Предприятието UW MASSAGETAFEL, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Масаж - уреди и инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на massaging armchairs. Седалището му е в/ъв Rozenburg, Холандия.