• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • градинарство и цветарство

Резултати за

Градинарство и цветарство

ХоландияЙотрехт и областта, Хага, Южна Холандия, Миделбьорг и ЗеландТърговец на едро
  1. BOOT & CO BOOMKWEKERIJEN

    Холандия

    Предприятието BOOT & CO BOOMKWEKERIJEN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, Разсадници и лесовъдство, conifers, ornamental shrubs, и hedging. Седалището му е в/ъв Boskoop, Холандия.

  2. MDK PLANTS & DECORATIONS B.V.

    Холандия

    Предприятието MDK PLANTS & DECORATIONS B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Декоративни керамични изделия, Градинарство и цветарство, Декоративни керамични изделия, и Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Honselersdijk, Холандия.

  3. KWEKERIJ DE BOSRAND ALPHEN A/D RIJN B.V.

    Холандия

    Предприятието KWEKERIJ DE BOSRAND ALPHEN A/D RIJN B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Градинарство - машини и уреди, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, и Градинарство - машини и уреди. Седалището му е в/ъв Hazerswoude-Rijndijk, Холандия.

  4. TUINCENTRUM RODENBURG B.V.

    Холандия

    Предприятието TUINCENTRUM RODENBURG B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство - машини и уреди. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, и Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Woerden, Холандия.

  5. VAN DEN BOS FLOWERBULBS B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN DEN BOS FLOWERBULBS B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Набрани цветя, и Набрани цветя. Седалището му е в/ъв Honselersdijk, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. G. VAN DER DEIJL BEHEER B.V.

    Холандия

    Предприятието G. VAN DER DEIJL BEHEER B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Noordwijk Zh, Холандия.

  2. INTRATUIN AMERSFOORT B.V.

    Холандия

    Предприятието INTRATUIN AMERSFOORT B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Разсадници и лесовъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, и Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Amersfoort, Холандия.

  3. SJAAK VAN DER VIJVER B.V.

    Холандия

    Предприятието SJAAK VAN DER VIJVER B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Honselersdijk, Холандия.

  4. KÉBOL B.V.

    Холандия

    Предприятието KÉBOL B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Noordwijkerhout, Холандия.

  5. JAVADOPLANT B.V.

    Холандия

    Предприятието JAVADOPLANT B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Honselersdijk, Холандия.

  1. KARIFLEX B.V.

    Холандия

    Предприятието KARIFLEX B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Rijnsburg, Холандия.

  2. G.J. VAN ZUIJLEN BLOEMENEXPORT B.V.

    Холандия

    Предприятието G.J. VAN ZUIJLEN BLOEMENEXPORT B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Katwijk Zh, Холандия.

  1. FLORAGOLD B.V.

    Холандия

    Предприятието FLORAGOLD B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Honselersdijk, Холандия.

  2. BLOEMENHANDEL W.K. HEYL JR. B.V.

    Холандия

    Предприятието BLOEMENHANDEL W.K. HEYL JR. B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Honselersdijk, Холандия.

  3. VEVECO B.V.

    Холандия

    Предприятието VEVECO B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Rijnsburg, Холандия.

  4. INTRATUIN HENDRIK IDO AMBACHT B.V.

    Холандия

    Предприятието INTRATUIN HENDRIK IDO AMBACHT B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Hendrik-Ido-Ambacht, Холандия.

  5. LOMMERSE & SCHRAMA

    Холандия

    Предприятието LOMMERSE & SCHRAMA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Hillegom, Холандия.

  6. GEBR. DE JONG HANDELSKWEKERIJEN B.V.

    Холандия

    Предприятието GEBR. DE JONG HANDELSKWEKERIJEN B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Boskoop, Холандия.

  7. STRAATHOF PLANTS B.V.

    Холандия

    Предприятието STRAATHOF PLANTS B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Roelofarendsveen, Холандия.

  8. BLOEMENGROOTHANDEL A. HEEMSKERK AZN. B.V.

    Холандия

    Предприятието BLOEMENGROOTHANDEL A. HEEMSKERK AZN. B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Rijnsburg, Холандия.

  1. ED DE GROOT BLOEMEN EXPORT EN IMPORT B.V.

    Холандия

    Предприятието ED DE GROOT BLOEMEN EXPORT EN IMPORT B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв De Zilk, Холандия.

  2. NOVIFLORA HOLLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието NOVIFLORA HOLLAND B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Honselersdijk, Холандия.

  3. GEMOS FLOWER B.V.

    Холандия

    Предприятието GEMOS FLOWER B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Разсадници и лесовъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, и Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Honselersdijk, Холандия.

  4. FLEURADA HOLLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието FLEURADA HOLLAND B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Honselersdijk, Холандия.

  5. RIJNPLANT BREEDING B.V.

    Холандия

    Предприятието RIJNPLANT BREEDING B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв De Lier, Холандия.

  6. WESTLAND BLOEMEN EXPORT B.V.

    Холандия

    Предприятието WESTLAND BLOEMEN EXPORT B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Honselersdijk, Холандия.

  7. VERDEL BLOEMENEXPORT B.V.

    Холандия

    Предприятието VERDEL BLOEMENEXPORT B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Rijnsburg, Холандия.

  8. GEBRS. ZANDBERGEN B.V.

    Холандия

    Предприятието GEBRS. ZANDBERGEN B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Rijnsburg, Холандия.

  9. VIANEN HANDELSKWEKERIJ B.V.

    Холандия

  10. DE VREEDE ORCHIDEEËN B.V.

    Холандия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно