• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • стомани

Резултати за

Стомани

ХоландияЙотрехт и областта, Хага, Южна Холандия, Миделбьорг и ЗеландТърговец на едро
  1. HEUVELMAN STAALHANDEL B.V.

    Холандия

    Предприятието HEUVELMAN STAALHANDEL B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Профили и прътове от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Напречници от черни метали, Стомани, Напречници от черни метали, и Стомани. Седалището му е в/ъв Veenendaal, Холандия.

  2. VAN BLADEL TRADING & PARTNERS B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN BLADEL TRADING & PARTNERS B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани. Седалището му е в/ъв Hoogvliet Rotterdam, Холандия.

  3. HANSE STAALBOUW B.V.

    Холандия

    Предприятието HANSE STAALBOUW B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани. Седалището му е в/ъв Nieuwerkerk, Холандия.

  4. COGEBENE-MUDDE B.V.

    Холандия

    Предприятието COGEBENE-MUDDE B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани. Седалището му е в/ъв Wateringen, Холандия.

  5. STIGTERSTAAL B.V.

    Холандия

    Предприятието STIGTERSTAAL B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани. Седалището му е в/ъв Gorinchem, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. VERATIO B.V.

    Холандия

    Предприятието VERATIO B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани. Седалището му е в/ъв Gouda, Холандия.

  2. NANOPROFS HOLLAND

    Холандия

    Предприятието NANOPROFS HOLLAND, e Multi-Category, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на working of stone, woodworking, и recycled glass work. Седалището му е в/ъв Delft, Холандия.

  3. VAN LEEUWEN

    Холандия

    Предприятието VAN LEEUWEN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Тръби от стомана. Освен това развива дейност и в сферата на Pipes and tubes, precision - ferrous metal. Седалището му е в/ъв Zwijndrecht, Холандия.

  4. STRAWIES.COM

    Холандия

    Предприятието STRAWIES.COM, e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани и метали. Седалището му е в/ъв Amersfoort, Холандия.

  5. JB TUBES

    Холандия

    Предприятието JB TUBES, e Търговец на едро, и работи в сферата на Тръби от стомана. Освен това развива дейност и в сферата на steel pipes without welds, electrically welded tubes, stainless-steel pipes, и Pipes and tubes, precision - non-ferrous metal. Седалището му е в/ъв Sliedrecht, Холандия.

  1. NICOMET TRADING B.V.

    Холандия

    Предприятието NICOMET TRADING B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Неръждаеми стомани. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - стомани и метали, Тръби от неръждаема стомана, Специални стомани, Внос-износ - стомани и метали, common steels ( basic ), Тръби от неръждаема стомана, и Специални стомани. Седалището му е в/ъв Oostvoorne, Холандия.

  2. KÖCO/KSM HOLLAND

    Холандия

    Предприятието KÖCO/KSM HOLLAND, e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани и метали - заваряване и спояване. Седалището му е в/ъв Krimpen Aan Den Ijssel, Холандия.

  1. DYLAN STAAL

    Холандия

    Предприятието DYLAN STAAL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Сурови и специални чугуни. Освен това развива дейност и в сферата на Специални стомани, Тръби от стомана, Специални стомани, и Тръби от стомана. Седалището му е в/ъв Oud-Beijerland, Холандия.

  2. LASTEK NEDERLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието LASTEK NEDERLAND B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Общо, постоянно и специализирано обучение. Освен това развива дейност и в сферата на Електрозаваряване - машини и пособия, Заваряване на стомани и метали - извършителни работи, Електрозаваряване - машини и пособия, и Заваряване на стомани и метали - извършителни работи. Седалището му е в/ъв Lexmond, Холандия.

  3. STEELINOX BV

    Холандия

    Предприятието STEELINOX BV, e Търговец на едро, и работи в сферата на Неръждаеми стомани. Освен това развива дейност и в сферата на duplex steels. Седалището му е в/ъв Numansdorp, Холандия.

  4. COMBULEX B.V.

    Холандия

    Предприятието COMBULEX B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Тръби от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Тръби от стомана, и Тръби от стомана. Седалището му е в/ъв Vianen Ut, Холандия.

  5. VAN NOORDENNE STAAL B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN NOORDENNE STAAL B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Сурова стомана. Освен това развива дейност и в сферата на Храна за декоративни птици, Стоманолеярство, Храна за декоративни птици, и Стоманолеярство. Седалището му е в/ъв Hardinxveld Giessendam, Холандия.

  6. MULTIWELD B.V.

    Холандия

    Предприятието MULTIWELD B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани и метали - заваряване и спояване. Освен това развива дейност и в сферата на Заваряване на стомани и метали - извършителни работи, и Заваряване на стомани и метали - извършителни работи. Седалището му е в/ъв Barendrecht, Холандия.

  7. STAINALLOY NEDERLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието STAINALLOY NEDERLAND B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Тръби от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Тръби от неръждаема стомана, и Тръби от неръждаема стомана. Седалището му е в/ъв Sliedrecht, Холандия.

  8. M.T.C. POEDER COATING B.V.

    Холандия

    Предприятието M.T.C. POEDER COATING B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Повърхнинно омекотяване на стомани и метали (флокаж), и Повърхнинно омекотяване на стомани и метали (флокаж). Седалището му е в/ъв Schiedam, Холандия.

  1. ELCEE HOLLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието ELCEE HOLLAND B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Специални стомани. Седалището му е в/ъв Dordrecht, Холандия.

  2. NICOMET TINPLATE BV

    Холандия

    Предприятието NICOMET TINPLATE BV, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Седалището му е в/ъв Dordrecht, Холандия.

  3. RHIWA B.V.

    Холандия

    Предприятието RHIWA B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Седалището му е в/ъв Nieuwerkerk A.D. Ijssel, Холандия.

  4. VAN NOORDENNE WAPENINGSCENTRALE B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN NOORDENNE WAPENINGSCENTRALE B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Седалището му е в/ъв Hardinxveld Giessendam, Холандия.

  5. CORUS VLIETJONGE B.V.

    Холандия

    Предприятието CORUS VLIETJONGE B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Седалището му е в/ъв Nieuwegein, Холандия.

  6. ELKEM DISTRIBUTION CENTER B.V.

    Холандия