• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • търговия - супер и хипер-маркети

Резултати за

Търговия - супер и хипер-маркети

ХоландияЙотрехт и областта, Хага, Южна Холандия, Миделбьорг и Зеланд
  1. THE ROTTERDAM TRADERS B.V.

    Холандия

    Предприятието THE ROTTERDAM TRADERS B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Безмитен - международна търговия. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale beer. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  2. AKOMGO

    Холандия

    Предприятието AKOMGO, e Разпространител, и работи в сферата на Търговски франчайзинг. Седалището му е в/ъв Baarn, Холандия.

  3. PHREEZE STORE

    Холандия

    Предприятието PHREEZE STORE, e Разпространител, и работи в сферата на Търговия на дребно. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  4. INTO FRANCHISE

    Холандия

    Предприятието INTO FRANCHISE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Франчайзинг - консултантски услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Търговски франчайзинг, Търговски франчайзинг, franchising advice, и Franchise contract. Седалището му е в/ъв Zoetermeer, Холандия.

  5. PMV OFFICE

    Холандия

    Предприятието PMV OFFICE, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Търговска служба. Освен това развива дейност и в сферата на cosmetics, sales agents, organic agricultural products, и wellness products. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. CENTEX INTERNATIONAL TRADING COMPANY

    Холандия

    Предприятието CENTEX INTERNATIONAL TRADING COMPANY, e Подизпълнител, и работи в сферата на Безмитен - международна търговия. Седалището му е в/ъв Vlaardingen, Холандия.

  2. KOOKHOF

    Холандия

    Предприятието KOOKHOF, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Търговия на дребно. Освен това развива дейност и в сферата на Blenders, electric, и professional cooks' saucepans. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  3. RPI COMPONENTEN B.V.

    Холандия

    Предприятието RPI COMPONENTEN B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Универсални магазини, и Универсални магазини. Седалището му е в/ъв Hendrik Ido Ambacht, Холандия.

  4. FOOD SERVICE ROTTERDAM

    Холандия

    Предприятието FOOD SERVICE ROTTERDAM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Супермаркети, и Супермаркети. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  5. HOOGVLIET B.V.

    Холандия

    Предприятието HOOGVLIET B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Супермаркети, и Супермаркети. Седалището му е в/ъв Alphen Aan Den Rijn, Холандия.

  1. TEN BRINK FOODRETAIL B.V.

    Холандия

    Предприятието TEN BRINK FOODRETAIL B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Универсални магазини, и Универсални магазини. Седалището му е в/ъв Alphen Aan Den Rijn, Холандия.

  2. SCOUTSTOCK

    Холандия

    Предприятието SCOUTSTOCK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Супермаркети. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale. Седалището му е в/ъв Voorschoten, Холандия.

  1. NECKERMANN B.V.

    Холандия

    Предприятието NECKERMANN B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Универсални магазини, и Универсални магазини. Седалището му е в/ъв Sint Jansteen, Холандия.

  2. BRANDBERG HOLDING BV

    Холандия

    Предприятието BRANDBERG HOLDING BV, e Разпространител, и работи в сферата на Търговска служба. Седалището му е в/ъв Amersfoort, Холандия.

  3. UNIMARK HOLDING B.V.

    Холандия

    Предприятието UNIMARK HOLDING B.V., и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Универсални магазини, и Универсални магазини. Седалището му е в/ъв Oud-beijerland, Холандия.

  4. VAN LUIJK SUPERMARKT B.V.

    Холандия