• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • фаянс - изделия за промишлеността

Резултати за

Фаянс - изделия за промишлеността

ХоландияЙотрехт и областта, Хага, Южна Холандия, Миделбьорг и Зеланд
  1. DE OLDE KRUYK UTRECHT

    Холандия

    Предприятието DE OLDE KRUYK UTRECHT, e Производител, и работи в сферата на Стилисти. Освен това развива дейност и в сферата на Керамика, порцелан и фаянс - изделия за промишлеността, Керамика, порцелан и фаянс - изделия за промишлеността, и accessory design. Седалището му е в/ъв Utrecht, Холандия.

  2. GEMOVERS B.V.

    Холандия

    Предприятието GEMOVERS B.V., и работи в сферата на Керамика, порцелан и фаянс - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Плочки и плочкови настилки, Кристални съдове, Художествена стъклария, Плочки и плочкови настилки, Кристални съдове, и Художествена стъклария. Седалището му е в/ъв Nieuwkoop, Холандия.

  3. ALLIED MINERAL PRODUCTS EUROPE B.V.

    Холандия

    Предприятието ALLIED MINERAL PRODUCTS EUROPE B.V., и работи в сферата на Огнеупорни материали и изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Керамика, порцелан и фаянс - изделия за промишлеността, и Керамика, порцелан и фаянс - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Tholen, Холандия.

  4. SCHOONHOVEN KERAMIEK B.V.

    Холандия

    Предприятието SCHOONHOVEN KERAMIEK B.V., e Производител, и работи в сферата на Керамика, порцелан и фаянс - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Керамика - изделия за промишлеността, и Керамика - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Schoonhoven, Холандия.

  5. EPUTAN KUNSTSTOFTECHNIEK B.V.

    Холандия

    Предприятието EPUTAN KUNSTSTOFTECHNIEK B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаса - изделия за механиката, и Пластмаса - изделия за механиката. Седалището му е в/ъв Meerkerk, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. SONOCO CRELLIN B.V.

    Холандия

  2. KUNSTSTOFPLAATVERWERKENDE INDUSTRIE VAN SCHAGEN B.V.

    Холандия

    Предприятието KUNSTSTOFPLAATVERWERKENDE INDUSTRIE VAN SCHAGEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за мебелната промишленост, Пластмаси - изделия за електронната промишленост, Пластмаси - изделия за мебелната промишленост, и Пластмаси - изделия за електронната промишленост. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  3. BAKKER SLIEDRECHT ELECTRO INDUSTRIE B.V.

    Холандия

    Предприятието BAKKER SLIEDRECHT ELECTRO INDUSTRIE B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за електропромишлеността, и Пластмаси - изделия за електропромишлеността. Седалището му е в/ъв Sliedrecht, Холандия.

  4. RUBAFLEX RUBBER EN PLASTICS B.V.

    Холандия

    Предприятието RUBAFLEX RUBBER EN PLASTICS B.V., e Производител, и работи в сферата на Каучук - изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук - технически артикули за промишлеността, и Каучук - технически артикули за промишлеността. Седалището му е в/ъв Schiedam, Холандия.

  5. HANDELSONDERNEMING KERAF B.V.

    Холандия

    Предприятието HANDELSONDERNEMING KERAF B.V., e Производител, и работи в сферата на Каучук - технически артикули за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук - изделия, Каучук - изделия за строителството, Каучук - изделия, и Каучук - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  1. ORIENTEC TRADING B.V.

    Холандия

    Предприятието ORIENTEC TRADING B.V., e Производител, и работи в сферата на Аксесоари за велосипеди. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук - изделия, Каучук - технически артикули за промишлеността, Каучук - изделия, и Каучук - технически артикули за промишлеността. Седалището му е в/ъв Wilnis, Холандия.

  2. VAN DER HOEVEN PLASTICS B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN DER HOEVEN PLASTICS B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Резервоари от пластмасова материя. Освен това развива дейност и в сферата на Цистерни от пластмасова материя, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Цистерни от пластмасова материя, Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Wateringen, Холандия.

  1. GUTTELING B.V.

    Холандия

    Предприятието GUTTELING B.V., и работи в сферата на Пластмаси - изделия за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  2. EPI-SYNTHETIC SURFACE MATERIALS B.V.

    Холандия

    Предприятието EPI-SYNTHETIC SURFACE MATERIALS B.V., и работи в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Houten, Холандия.

  3. J. VD BERG & ZN. WADDINXVEEN B.V.

    Холандия

    Предприятието J. VD BERG & ZN. WADDINXVEEN B.V., и работи в сферата на Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, и Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Waddinxveen, Холандия.

  4. J.M. DE JONG MACHINEFABRIEK B.V.

    Холандия

    Предприятието J.M. DE JONG MACHINEFABRIEK B.V., e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на консерви - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, и Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника. Седалището му е в/ъв Sliedrecht, Холандия.

  5. TROMP MACHINEBOUW B.V.

    Холандия

    Предприятието TROMP MACHINEBOUW B.V., e Производител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, и Производство на консерви - машини и техника. Седалището му е в/ъв Gorinchem, Холандия.

Филтри

Резултати за

Фаянс - изделия за промишлеността

Брой резултати

17 Фирми

Категория