• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хладилни складове

Резултати за

Хладилни складове

ХоландияЙотрехт и областта, Хага, Южна Холандия, Миделбьорг и Зеланд
  1. VLEESIMPORT- EN EXPORTBEDR. H. FERWERDA B.V.

    Холандия

    Предприятието VLEESIMPORT- EN EXPORTBEDR. H. FERWERDA B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хладилни складове. Освен това развива дейност и в сферата на Замразени и дълбоко замразени меса, Замразени и дълбоко замразени риби, Замразени и дълбоко замразени меса, и Замразени и дълбоко замразени риби. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  2. EUROFRIGO B.V.

    Холандия

    Предприятието EUROFRIGO B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Докове и складове. Освен това развива дейност и в сферата на Хладилни складове, и Хладилни складове. Седалището му е в/ъв Rotterdam Albrands, Холандия.

  3. DELTA FRESH II B.V.

    Холандия

    Предприятието DELTA FRESH II B.V., и работи в сферата на Докове и складове. Освен това развива дейност и в сферата на Хладилни складове, и Хладилни складове. Седалището му е в/ъв Benthuizen, Холандия.

  4. KLOOSTERBOER ROTTERDAM B.V.

    Холандия

    Предприятието KLOOSTERBOER ROTTERDAM B.V., и работи в сферата на Докове и складове. Освен това развива дейност и в сферата на Хладилни складове, и Хладилни складове. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  5. MAINPORT WAREHOUSING B.V.

    Холандия

    Предприятието MAINPORT WAREHOUSING B.V., и работи в сферата на Докове и складове. Освен това развива дейност и в сферата на Хладилни складове, и Хладилни складове. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. KRAMER CONTAINER REPAIRS B.V.

    Холандия

    Предприятието KRAMER CONTAINER REPAIRS B.V., и работи в сферата на Докове и складове. Освен това развива дейност и в сферата на Хладилни складове, и Хладилни складове. Седалището му е в/ъв Maasvlakte Rotterdam, Холандия.

  2. IBOMA LOPIK B.V.

    Холандия

    Предприятието IBOMA LOPIK B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Докове и складове. Освен това развива дейност и в сферата на Хладилни складове, и Хладилни складове. Седалището му е в/ъв Lopik, Холандия.

  3. BINSCHEL B.V.

    Холандия

    Предприятието BINSCHEL B.V., и работи в сферата на Докове и складове. Освен това развива дейност и в сферата на Хладилни складове, и Хладилни складове. Седалището му е в/ъв Rotterdam-Albrandswaard, Холандия.

  4. MOERDIJK SORTEER- EN PAKSTATION (M.S.P.) B.V.

    Холандия

    Предприятието MOERDIJK SORTEER- EN PAKSTATION (M.S.P.) B.V., и работи в сферата на Докове и складове. Освен това развива дейност и в сферата на Хладилни складове, и Хладилни складове. Седалището му е в/ъв Nieuwdorp Zld, Холандия.

  5. WEBER KOELTECHNIEK B.V.

    Холандия

    Предприятието WEBER KOELTECHNIEK B.V., e Производител, и работи в сферата на Докове и складове. Освен това развива дейност и в сферата на Хладилни складове, и Хладилни складове. Седалището му е в/ъв Leiden, Холандия.

  1. INTER RUTGES WAREHOUSING B.V.

    Холандия

    Предприятието INTER RUTGES WAREHOUSING B.V., и работи в сферата на Докове и складове. Освен това развива дейност и в сферата на Хладилни складове, и Хладилни складове. Седалището му е в/ъв Montfoort, Холандия.

  2. ZOOMWEG ZEELAND COLDSTORE B.V.

    Холандия

    Предприятието ZOOMWEG ZEELAND COLDSTORE B.V., и работи в сферата на Докове и складове. Освен това развива дейност и в сферата на Хладилни складове, и Хладилни складове. Седалището му е в/ъв Kruiningen, Холандия.

  1. DE VERENIGDE KOELHUIZEN HOBAHO B.V.

    Холандия

    Предприятието DE VERENIGDE KOELHUIZEN HOBAHO B.V., и работи в сферата на Докове и складове. Освен това развива дейност и в сферата на Хладилни складове, и Хладилни складове. Седалището му е в/ъв Hillegom, Холандия.

  2. COOL CONTROL B.V.

    Холандия

    Предприятието COOL CONTROL B.V., и работи в сферата на Докове и складове. Освен това развива дейност и в сферата на Хладилни складове, и Хладилни складове. Седалището му е в/ъв Maasdijk, Холандия.

  3. PRINS OP- EN OVERSLAG B.V.

    Холандия

    Предприятието PRINS OP- EN OVERSLAG B.V., и работи в сферата на Докове и складове. Освен това развива дейност и в сферата на Хладилни складове, и Хладилни складове. Седалището му е в/ъв Lekkerkerk, Холандия.

  4. MAASTANK B.V.

    Холандия

    Предприятието MAASTANK B.V., и работи в сферата на Докове и складове. Освен това развива дейност и в сферата на Хладилни складове, и Хладилни складове. Седалището му е в/ъв Botlek Rotterdam, Холандия.

  5. HENRY BATH B.V.

    Холандия

    Предприятието HENRY BATH B.V., и работи в сферата на Докове и складове. Освен това развива дейност и в сферата на Хладилни складове, и Хладилни складове. Седалището му е в/ъв Botlek Rotterdam, Холандия.

  6. LAGEMAAT RENTAL B.V.

    Холандия

  7. BURANDO TANKOPSLAG B.V.

    Холандия

  8. MAASVLAKTE OLIE TERMINAL N.V.

    Холандия

  1. KLOOSTERBOER DELTA TERMINAL B.V.

    Холандия

  2. VAN DUIJN COLDSTORE B.V.

    Холандия