• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • air conditioner

Резултати за

Air conditioner

ХоландияЙотрехт и областта, Хага, Южна Холандия, Миделбьорг и Зеланд
  1. AIR2R B.V.

    Холандия

    Предприятието AIR2R B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на ducts for air systems, и air conditioning. Седалището му е в/ъв Hoogvliet Rotterdam, Холандия.

  2. AIR-TRANSFER B.V

    Холандия

    Предприятието AIR-TRANSFER B.V, e Търговец на едро, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Преработка на въздуха - уреди и инсталации, Преработка на въздуха - уреди и инсталации, air conditioners for building, air conditioners for industrial use, и Air curtain. Седалището му е в/ъв Eemnes, Холандия.

  3. EBERCA

    Холандия

    Предприятието EBERCA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника, Климатици за превозни средства, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Промишлено отопление - инсталации и техника, Климатици за превозни средства, wholesale air conditioners, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Numansdorp, Холандия.

  4. VAN DER LAAN KOELTECHNIEK

    Холандия

    Предприятието VAN DER LAAN KOELTECHNIEK, e Производител, и работи в сферата на Охладителни и маслени помпи. Освен това развива дейност и в сферата на Преработка на въздуха - уреди и инсталации, air conditioning system installation, Преработка на въздуха - уреди и инсталации, High-capacity freezing rooms, и cold rooms, cooling systems. Седалището му е в/ъв Waddinxveen, Холандия.

  5. HEEBOSS

    Холандия

    Предприятието HEEBOSS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Преработка на въздуха - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на air conditioning system design, air conditioning system installation, и ventilation systems. Седалището му е в/ъв Hendrik-Ido-Ambacht, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. VIANEN KVS B.V.

    Холандия

    Предприятието VIANEN KVS B.V., e Производител, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Woerden, Холандия.

  2. STOFJONGENS

    Холандия

    Предприятието STOFJONGENS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на ducts for air systems, ventilation systems, и cleaning of upholstery. Седалището му е в/ъв Woerden, Холандия.

  3. OTILA GROUPS COMPANY

    Холандия

    Предприятието OTILA GROUPS COMPANY, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пневматични - компресори. Освен това развива дейност и в сферата на Въздушни филтри, air ducting for air conditioning systems, Air heating systems, air heating appliances, Въздушни филтри, и Air-to-air exchangers. Седалището му е в/ъв Zeeland, Холандия.

  4. TECHNISCH ADVIES- EN INSTALLATIEBEDRIJF P. VAN DER NIET KATWIJK B.V.

    Холандия

    Предприятието TECHNISCH ADVIES- EN INSTALLATIEBEDRIJF P. VAN DER NIET KATWIJK B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Санитария - артикули. Освен това развива дейност и в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи, Водопроводни и канализационни работи - строителни работи, Сградова покривка - строителни работи, Отопление, климатична инсталация - строителни работи, Водопроводни и канализационни работи - строителни работи, и Сградова покривка - строителни работи. Седалището му е в/ъв Katwijk Zh, Холандия.

  5. INSTALLATIEBUREAU CAS DE VRIES B.V.

    Холандия

    Предприятието INSTALLATIEBUREAU CAS DE VRIES B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Енергия и суровини - услуги за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Газ и нефт - добив, Вода - добив и снабдяване, Отопление, климатична инсталация - строителни работи, Газ и нефт - добив, Вода - добив и снабдяване, и Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв Valkenburg Zh, Холандия.

  1. A. DE JONG TH

    Холандия

    Предприятието A. DE JONG TH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Помпи. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено почистване - машини, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Промишлено почистване - машини, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Dordrecht, Холандия.

  2. SCHULTE & LESTRADEN B.V.

    Холандия

    Предприятието SCHULTE & LESTRADEN B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация - техника, Домашни вентилатори, Климатизация - техника, и Домашни вентилатори. Седалището му е в/ъв Lisse, Холандия.

  1. THERMOFROST B.V.

    Холандия

    Предприятието THERMOFROST B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Климатизация - техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Amersfoort, Холандия.

  2. KUIJPERS INSTALLATIES UTRECHT B.V.

    Холандия

    Предприятието KUIJPERS INSTALLATIES UTRECHT B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Електричество - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Водопроводни и канализационни инсталации, Отопление, климатична инсталация - строителни работи, Водопроводни и канализационни инсталации, и Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв De Meern, Холандия.

  3. AIRCONET B.V.

    Холандия

    Предприятието AIRCONET B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Пневматични - компресори. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Пневматични - инсталации и инструменти, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Пневматични - инсталации и инструменти. Седалището му е в/ъв Waddinxveen, Холандия.

  4. GIESBERS HOLDING B.V.

    Холандия

    Предприятието GIESBERS HOLDING B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи, и Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв Hendrik-Ido-Ambacht, Холандия.

  5. MEET EN REGELTECHNIEK DE JONG

    Холандия

    Предприятието MEET EN REGELTECHNIEK DE JONG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв Harmelen, Холандия.

  6. ZEEUWSE VERWARMINGSUNIE (Z.V.U.) B.V.

    Холандия

    Предприятието ZEEUWSE VERWARMINGSUNIE (Z.V.U.) B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи, и Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв Terneuzen, Холандия.

  7. CLIMANOVA B.V.

    Холандия

    Предприятието CLIMANOVA B.V., e Производител, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Eede Zld, Холандия.

  8. JETTEN B.V.

    Холандия

    Предприятието JETTEN B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Водопроводни и канализационни работи - строителни работи, и Водопроводни и канализационни работи - строителни работи. Седалището му е в/ъв Woudenberg, Холандия.

  1. VAN DIJK INSTALLATIES B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN DIJK INSTALLATIES B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Водопроводни и канализационни работи - строителни работи, и Водопроводни и канализационни работи - строителни работи. Седалището му е в/ъв Dordrecht, Холандия.

  2. INSTALLATIE BEDRIJF P.TH. VINK & ZONEN B.V.

    Холандия

    Предприятието INSTALLATIE BEDRIJF P.TH. VINK & ZONEN B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Изсмукване на газ и пушеци - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи, и Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв Roelofarendsveen, Холандия.

  3. VAN DORP INSTALLATIES B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN DORP INSTALLATIES B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Климатизация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи, и Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв Zoetermeer, Холандия.

  4. HEINEN & HOPMAN ENGINEERING B.V.

    Холандия

    Предприятието HEINEN & HOPMAN ENGINEERING B.V., e Производител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи, и Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв Bunschoten-Spakenburg, Холандия.

  5. PAANS VERWARMINGS INDUSTRIE B.V.

    Холандия

    Предприятието PAANS VERWARMINGS INDUSTRIE B.V., e Производител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи, и Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв Leerdam, Холандия.

  6. J. VAN DEN BURG B.V.

    Холандия

    Предприятието J. VAN DEN BURG B.V., e Производител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи, и Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв Sassenheim, Холандия.

  7. HABO B.V.

    Холандия

    Предприятието HABO B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи, и Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв Bodegraven, Холандия.

  8. W.F. VAN GALEN B.V.

    Холандия

    Предприятието W.F. VAN GALEN B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи, и Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  9. BOS INSTALLATIEWERKEN B.V.

    Холандия

    Предприятието BOS INSTALLATIEWERKEN B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи, и Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв Utrecht, Холандия.

  10. ULC GROEP B.V.

    Холандия

    Предприятието ULC GROEP B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи, и Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв Utrecht, Холандия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Air conditioner

Брой резултати

53 Фирми