• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • carpentry works

Резултати за

Carpentry works

ХоландияЙотрехт и областта, Хага, Южна Холандия, Миделбьорг и Зеланд
  1. TIMMER-EN KLUSBEDRIJF VERSENDAAL

    Холандия

    Предприятието TIMMER-EN KLUSBEDRIJF VERSENDAAL, e Подизпълнител, и работи в сферата на Дограма и строително дърводелство - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Двойни витражи, general renovation work, bathrooms remodelled, Двойни витражи, и vitroceramic. Седалището му е в/ъв Capelle Aan Den Ijssel, Холандия.

  2. KLUSTPERFECT

    Холандия

    Предприятието KLUSTPERFECT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Дограма и строително дърводелство - строителни работи. Седалището му е в/ъв Voorburg, Холандия.

  3. R.A. VAN LEEUWEN BOUWBEDRIJF B.V.

    Холандия

    Предприятието R.A. VAN LEEUWEN BOUWBEDRIJF B.V., e Производител, и работи в сферата на Водопроводни и канализационни работи - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Зидария - строителни работи, Дограма и строително дърводелство - строителни работи, Зидария - строителни работи, и Дограма и строително дърводелство - строителни работи. Седалището му е в/ъв Alphen Aan Den Rijn, Холандия.

  4. DE SCHRIJVER B.V.

    Холандия

    Предприятието DE SCHRIJVER B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Дограма и строително дърводелство - строителни работи, и Дограма и строително дърводелство - строителни работи. Седалището му е в/ъв Kloosterzande, Холандия.

  5. ISOLATIE- EN TIMMERBEDRIJF C. KRANENDONK B.V.

    Холандия

    Предприятието ISOLATIE- EN TIMMERBEDRIJF C. KRANENDONK B.V., e Производител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Дограма и строително дърводелство - строителни работи, Топлинна изолация - материали, Дограма и строително дърводелство - строителни работи, и Топлинна изолация - материали. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.