• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • ceramics- industrial

Резултати за

Ceramics- industrial

ХоландияЙотрехт и областта, Хага, Южна Холандия, Миделбьорг и Зеланд
  1. N.V. GOUDA VUURVAST

    Холандия

    Предприятието N.V. GOUDA VUURVAST, e Търговец на едро, и работи в сферата на Мостове - строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Керамика - изделия за промишлеността, Смоли, Керамика - изделия за промишлеността, и Смоли. Седалището му е в/ъв Gouda, Холандия.

  2. SCHOONHOVEN KERAMIEK B.V.

    Холандия

    Предприятието SCHOONHOVEN KERAMIEK B.V., e Производител, и работи в сферата на Керамика, порцелан и фаянс - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Керамика - изделия за промишлеността, и Керамика - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Schoonhoven, Холандия.

  3. DE OLDE KRUYK UTRECHT

    Холандия

    Предприятието DE OLDE KRUYK UTRECHT, e Производител, и работи в сферата на Стилисти. Освен това развива дейност и в сферата на Керамика, порцелан и фаянс - изделия за промишлеността, Керамика, порцелан и фаянс - изделия за промишлеността, и accessory design. Седалището му е в/ъв Utrecht, Холандия.

  4. ALLIED MINERAL PRODUCTS EUROPE B.V.

    Холандия

    Предприятието ALLIED MINERAL PRODUCTS EUROPE B.V., и работи в сферата на Огнеупорни материали и изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Керамика, порцелан и фаянс - изделия за промишлеността, и Керамика, порцелан и фаянс - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Tholen, Холандия.

  5. GEMOVERS B.V.

    Холандия

    Предприятието GEMOVERS B.V., и работи в сферата на Керамика, порцелан и фаянс - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Плочки и плочкови настилки, Кристални съдове, Художествена стъклария, Плочки и плочкови настилки, Кристални съдове, и Художествена стъклария. Седалището му е в/ъв Nieuwkoop, Холандия.