• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • chemicals

Резултати за

Chemicals

ХоландияЙотрехт и областта, Хага, Южна Холандия, Миделбьорг и Зеланд
  1. VAN DIEMEN CHEMICALS BV

    Холандия

    Предприятието VAN DIEMEN CHEMICALS BV, e Производител, и работи в сферата на Изкуствени торове. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, chemical preservatives for the food industry, Chemicals, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, и chemical solvents. Седалището му е в/ъв Alphen Aan Den Rijn, Холандия.

  2. PISMA CHEMICALS BV

    Холандия

    Предприятието PISMA CHEMICALS BV, e Производител, и работи в сферата на Химия - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на caustic soda, hydrogen peroxide, sodium bicarbonate, и sodium carbonate. Седалището му е в/ъв Capelle Aan Den Ijssel, Холандия.

  3. NUTRICHEM CHEMICALS

    Холандия

    Предприятието NUTRICHEM CHEMICALS, e Производител, и работи в сферата на Минерали. Освен това развива дейност и в сферата на Premixes for pigs, и trace mineral fertilizers. Седалището му е в/ъв Hellevoetsluis, Холандия.

  4. TEMA

    Холандия

    Предприятието TEMA, e Разпространител, и работи в сферата на Каменотрошачки и мелачки. Освен това развива дейност и в сферата на sieves for the chemicals industry, Jaw crushers, hammer mills, и Centrifuges. Седалището му е в/ъв Rijswijk Zh, Холандия.

  5. EQUILEX BV

    Холандия

    Предприятието EQUILEX BV, e Разпространител, и работи в сферата на Органична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Разтворители и разредители, Внос-износ - химия и фармация, Алкохоли, феноли и производни, Разтворители и разредители, Внос-износ - химия и фармация, Алкохоли, феноли и производни, и chemical additives. Седалището му е в/ъв Schiedam, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. HUTCHISON LOGISTICS BV

    Холандия

    Предприятието HUTCHISON LOGISTICS BV, e Разпространител, и работи в сферата на Химически абразиви. Освен това развива дейност и в сферата на chemical products for petroleum refining, и geographic publications. Седалището му е в/ъв Regio Rotterdam, Холандия.

  2. REACH CHEMICAL BV

    Холандия

    Предприятието REACH CHEMICAL BV, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  3. REBAIN INTERNATIONAL (NL) B.V.

    Холандия

    Предприятието REBAIN INTERNATIONAL (NL) B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Химия - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на recycled glycols, и Isopropanol. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  4. MAVOM CHEMICALS

    Холандия

    Предприятието MAVOM CHEMICALS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Химия - основни продукти и деривати. Освен това развива дейност и в сферата на chemical products for the chemicals and petrochemicals industry, и technical assessment. Седалището му е в/ъв Alphen Aan Den Rijn, Холандия.

  5. VAN LIEROP B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN LIEROP B.V., и работи в сферата на Промишлени смазки. Освен това развива дейност и в сферата на Преработка на водите - препарати, Препарати за почистване на повърхността и химически абразиви, Преработка на водите - препарати, и Препарати за почистване на повърхността и химически абразиви. Седалището му е в/ъв Alphen Aan Den Rijn, Холандия.

  1. HENDRIK VEDER B.V.

    Холандия

    Предприятието HENDRIK VEDER B.V., e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на Химия - внос-износ, и Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  2. WESTBURG B.V.

    Холандия

    Предприятието WESTBURG B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на Химия - внос-износ, и Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Leusden, Холандия.

  1. BRENNTAG NEDERLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието BRENNTAG NEDERLAND B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на Химия - внос-износ, и Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Dordrecht, Холандия.

  2. EQUILEX

    Холандия

    Предприятието EQUILEX, e Разпространител, и работи в сферата на Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Schiedam, Холандия.

  3. KONINKLIJKE VOPAK N.V.

    Холандия

    Предприятието KONINKLIJKE VOPAK N.V., e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на Химия - внос-износ, и Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  4. DU PONT DE NEMOURS (NEDERLAND) B.V.

    Холандия