• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • event organisation

Резултати за

Event organisation

ХоландияЙотрехт и областта, Хага, Южна Холандия, Миделбьорг и Зеланд
  1. ABCD COMPANY: ALL BLOWING CONCEPTS CREATION & DESIGN

    Холандия

    Предприятието ABCD COMPANY: ALL BLOWING CONCEPTS CREATION & DESIGN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стилисти. Освен това развива дейност и в сферата на event organisation. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  2. 4WD MAGAZINE

    Холандия

    Предприятието 4WD MAGAZINE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Събитийна комуникация. Освен това развива дейност и в сферата на events management, и event organisation. Седалището му е в/ъв Groenekan, Холандия.

  3. DEETAILZ.

    Холандия

    Предприятието DEETAILZ., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Развлекателни услуги. Освен това развива дейност и в сферата на event organisation. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  4. ARTA EVENTS

    Холандия

    Предприятието ARTA EVENTS, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Събитиен маркетинг. Освен това развива дейност и в сферата на cultural event service, и event organisation. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  5. SPORTTIJDEN

    Холандия

    Предприятието SPORTTIJDEN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Спорт - принадлежности и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на sports events organisation, set-up for sports events, и computerised information management of sporting events. Седалището му е в/ъв Oud-Beijerland, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. HELENE OOSTERHUIS

    Холандия

    Предприятието HELENE OOSTERHUIS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантска фирма за психологическа и професионална консултация. Освен това развива дейност и в сферата на event organisation advice. Седалището му е в/ъв Barendrecht, Холандия.

  2. TEAMSPELING

    Холандия

    Предприятието TEAMSPELING, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Здраве и възстановяване. Освен това развива дейност и в сферата на Personal growth workshops, organisation of company events, и Team and group coaching. Седалището му е в/ъв Utrecht, Холандия.

  3. DE CEREMONIEMEESTER

    Холандия

    Предприятието DE CEREMONIEMEESTER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Събитийна комуникация. Освен това развива дейност и в сферата на events organisation agency. Седалището му е в/ъв Den Older, Холандия.

  4. AOT EVENTS

    Холандия

    Предприятието AOT EVENTS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Събитийна комуникация. Освен това развива дейност и в сферата на events organisation agency. Седалището му е в/ъв Veenendaal, Холандия.

  5. VERITA'S VISIT HOLLAND

    Холандия

    Предприятието VERITA'S VISIT HOLLAND, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пътувания и туризъм. Освен това развива дейност и в сферата на organisation of company events. Седалището му е в/ъв The Hague, Холандия.

  1. SHIFT OFFICE SUPPORT

    Холандия

    Предприятието SHIFT OFFICE SUPPORT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Секретарство - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Support services to SMEs, event organisation advice, и company management and organisation consultancy. Седалището му е в/ъв Ridderkerk, Холандия.

  2. ZAALTJESHUREN.NL

    Холандия

    Предприятието ZAALTJESHUREN.NL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Събитиен маркетинг. Освен това развива дейност и в сферата на event organisation advice, и programme and show information. Седалището му е в/ъв Leiden, Холандия.

  1. EVENEMENTENBUREAU ARTISTIC PRODUCTIONS

    Холандия

    Предприятието EVENEMENTENBUREAU ARTISTIC PRODUCTIONS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Събитийна комуникация. Освен това развива дейност и в сферата на events organisation agency. Седалището му е в/ъв Zoetermeer, Холандия.