• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • handle

Резултати за

Handle

ХоландияЙотрехт и областта, Хага, Южна Холандия, Миделбьорг и Зеланд
  1. MONTA FULFILLMENT

    Холандия

    Verified by europages badge

    Monta is a top e-commerce firm providing fulfilment services to more than 1, 500 online shops worldwide. We have 14 independent e-commerce warehouses for order processing and delivery, and we also rent out our proprietary software that has been perfected over years of use in our warehouses. Our commitment to customer satisfaction is the key to our success. We prioritize the needs of our customers and help them achieve growth. At Monta, we value our employees and strive to create long-term relationships with them through our personal policy. This has led to a highly motivated, customer-focused, and well-trained team. Our core values of enthusiasm and excellence drive everything we do, and we approach every challenge with passion and determination. We continuously strive to improve and are always looking for opportunities. Innovation is a key part of our culture at Monta. We invest heavily in technology and utilize tools like robotics and AI-based software to stay ahead of the curve. We believe in combining our knowledge and skills to achieve the best results and are passionate about everything we do.

  2. KORTPACK

    Холандия

    Verified by europages badge

    Предприятието KORTPACK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кабели - аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Пластмаси - изделия за строителството, Connecting cables, Cable tie, Cable attachments, Reclosable connecting cables, Adhesive stay plates, Printed connecting cables, и UV resistant connecting cables. Седалището му е в/ъв Gorinchem, Холандия.

  3. AMTRA ENGINEERING

    Холандия

    Предприятието AMTRA ENGINEERING, e Производител, и работи в сферата на Машини и техника за химическата промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Товарно-разтоварна техника и оборудване, drumming, Conveyors, conveying systems, и Товарно-разтоварна техника и оборудване. Седалището му е в/ъв Dordrecht, Холандия.

  4. WIELEMAKER

    Холандия

    Предприятието WIELEMAKER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Товаро-разтоварни транспортни колички. Освен това развива дейност и в сферата на waste collection, deeploaders, и containerised transport. Седалището му е в/ъв Middelburg, Холандия.

  5. MCR TRADE

    Холандия

    Предприятието MCR TRADE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Товаро-разтоварни транспортни колички. Седалището му е в/ъв Koudekerk A/d Rijn, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. STORAX

    Холандия

    Предприятието STORAX, e Търговец на едро, и работи в сферата на Опазване на околната среда - машини и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на wall covering, loading ramps, и loading platforms for goods handling. Седалището му е в/ъв Zwijndrecht, Холандия.

  2. MULLER BELTEX

    Холандия

    Предприятието MULLER BELTEX, e Производител, и работи в сферата на Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи. Освен това развива дейност и в сферата на conveyors, industrial elevators, и Sieving machines. Седалището му е в/ъв Pijnacker, Холандия.

  3. VANRIET MATERIAL HANDLING SYSTEMS

    Холандия

    Предприятието VANRIET MATERIAL HANDLING SYSTEMS, e Производител, и работи в сферата на Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи. Освен това развива дейност и в сферата на Вътрешнозаводски транспорт - системи, Вътрешнозаводски транспорт - системи, palleting robots, sorting systems, и conveyors. Седалището му е в/ъв Houten, Холандия.

  4. HARTKAMP KARWEI

    Холандия

    Предприятието HARTKAMP KARWEI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на painting of buildings, plumber, Building covering materials and roofing, и automatici loading systems for good handling. Седалището му е в/ъв Schiedam, Холандия.

  5. ROTTERDAM BULK TERMINAL (R.B.T.) B.V.

    Холандия

    Предприятието ROTTERDAM BULK TERMINAL (R.B.T.) B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пристанища и пристанищни услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка на морски товар, Складиране и съхранение - услуги, Житни растения и зърнени храни, Обработка на морски товар, Складиране и съхранение - услуги, и Житни растения и зърнени храни. Седалището му е в/ъв Vlaardingen, Холандия.

  1. SCHILDERBEDRIJF LARES

    Холандия

    Предприятието SCHILDERBEDRIJF LARES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Боядисване - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на painters, и automatici loading systems for good handling. Седалището му е в/ъв Kies Een Provincie, Холандия.

  2. ROLLEON

    Холандия

    Предприятието ROLLEON, e Производител, и работи в сферата на Товаро-разтоварни работи - подвижна техника. Седалището му е в/ъв Hazerswoude, Холандия.

  1. MOVEXX INTERNATIONAL

    Холандия

    Предприятието MOVEXX INTERNATIONAL, e Производител, и работи в сферата на Товаро-разтоварни работи - подвижна техника. Седалището му е в/ъв Veenendaal, Холандия.

  2. GANS CARGO OPERATIONS

    Холандия

    Предприятието GANS CARGO OPERATIONS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обработка на речен товар. Освен това развива дейност и в сферата на logistics. Седалището му е в/ъв Rhoon, Холандия.

  3. VLIKO B.V.

    Холандия

    Предприятието VLIKO B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Поща - машини за обработка. Освен това развива дейност и в сферата на Счетоводство - техника, Унищожаване на документи - офисна техника, Счетоводство - техника, и Унищожаване на документи - офисна техника. Седалището му е в/ъв Leiderdorp, Холандия.

  4. VT MINERALS B.V.

    Холандия

    Предприятието VT MINERALS B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка на речен товар, и Обработка на речен товар. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  5. B.V. ZEEHAVENBEDRIJF DORDRECHT

    Холандия

    Предприятието B.V. ZEEHAVENBEDRIJF DORDRECHT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пристанища и пристанищни услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка на морски товар, и Обработка на морски товар. Седалището му е в/ъв Dordrecht, Холандия.

  6. VERTOM SCHEEPVAART- EN HANDELMAATSCHAPPIJ B.V.

    Холандия

    Предприятието VERTOM SCHEEPVAART- EN HANDELMAATSCHAPPIJ B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пристанища и пристанищни услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка на морски товар, и Обработка на морски товар. Седалището му е в/ъв Rhoon, Холандия.

  7. VAN DOORN CONTAINER DEPOT B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN DOORN CONTAINER DEPOT B.V., и работи в сферата на Пристанища и пристанищни услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка на морски товар, и Обработка на морски товар. Седалището му е в/ъв Maasvlakte Rotterdam, Холандия.

  8. SUPERMARITIME NEDERLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието SUPERMARITIME NEDERLAND B.V., и работи в сферата на Пристанища и пристанищни услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка на морски товар, и Обработка на морски товар. Седалището му е в/ъв Nieuwdorp Zld, Холандия.

  1. STENA LINE STEVEDORING HOLLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието STENA LINE STEVEDORING HOLLAND B.V., и работи в сферата на Пристанища и пристанищни услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка на морски товар, и Обработка на морски товар. Седалището му е в/ъв Hoek Van Holland, Холандия.

  2. MAMPAEY OFFSHORE INDUSTRIES B.V.

    Холандия

    Предприятието MAMPAEY OFFSHORE INDUSTRIES B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка на речен товар, и Обработка на речен товар. Седалището му е в/ъв Dordrecht, Холандия.

  3. LAMSONAIR B.V.

    Холандия

    Предприятието LAMSONAIR B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи. Освен това развива дейност и в сферата на Пневматични тръби - системи, и Пневматични тръби - системи. Седалището му е в/ъв Zeist, Холандия.

  4. REXNORD FLATOP EUROPE B.V.

    Холандия

    Предприятието REXNORD FLATOP EUROPE B.V., e Производител, и работи в сферата на Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, и Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв 'S Gravenzande, Холандия.

  5. ROTTERDAM SHORT SEA TERMINALS B.V.

    Холандия

    Предприятието ROTTERDAM SHORT SEA TERMINALS B.V., и работи в сферата на Пристанища и пристанищни услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка на морски товар, и Обработка на морски товар. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  6. IMPCO TECHNOLOGIES B.V.

    Холандия

    Предприятието IMPCO TECHNOLOGIES B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Товаро-разтоварни мотокари. Седалището му е в/ъв Delfgauw, Холандия.

  7. L. VAN VLIET TECHNISCHE HANDELSONDERNEMING B.V.

    Холандия

    Предприятието L. VAN VLIET TECHNISCHE HANDELSONDERNEMING B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Товаро-разтоварни мотокари. Седалището му е в/ъв Pijnacker, Холандия.

  8. INGENIEURSBUREAU MODERNIEK B.V.

    Холандия

    Предприятието INGENIEURSBUREAU MODERNIEK B.V., e Производител, и работи в сферата на Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи. Седалището му е в/ъв Soest, Холандия.

  9. P. RUIZEVELD B.V.

    Холандия

    Предприятието P. RUIZEVELD B.V., e Производител, и работи в сферата на Товаро-разтоварни мотокари. Седалището му е в/ъв 'S-Gravendeel, Холандия.

  10. HEFMATIC B.V.

    Холандия

    Предприятието HEFMATIC B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Товаро-разтоварни мотокари. Седалището му е в/ъв Borssele, Холандия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно