• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • jewellery

Резултати за

Jewellery

ХоландияЙотрехт и областта, Хага, Южна Холандия, Миделбьорг и Зеланд
  1. CORINE'S BROCANTE

    Холандия

    Предприятието CORINE'S BROCANTE, e Производител, и работи в сферата на Мебели за комплектоване. Освен това развива дейност и в сферата на jewellery. Седалището му е в/ъв Poeldijk, Холандия.

  2. HEART & ARROW TROUWRINGEN

    Холандия

    Предприятието HEART & ARROW TROUWRINGEN, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Бижутерия и ювелирство. Освен това развива дейност и в сферата на wedding bands, и ophthalmology on newborns. Седалището му е в/ъв Amersfoort, Холандия.

  3. STOERHORLOGE.COM

    Холандия

    Предприятието STOERHORLOGE.COM, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Бижутерия и ювелирство. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  4. SLUIJSMANS JUWELIER & ATELIER

    Холандия

    Предприятието SLUIJSMANS JUWELIER & ATELIER, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Бижутерия и ювелирство. Седалището му е в/ъв Nieuwegein, Холандия.

  5. ONLINE DAMESTASSEN

    Холандия

    Предприятието ONLINE DAMESTASSEN, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Чанти. Освен това развива дейност и в сферата на men's bags, jewellery accessories, и women's handbags. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ART BY DAAN

    Холандия

    Предприятието ART BY DAAN, e Производител, и работи в сферата на Бижутерия и ювелирство. Освен това развива дейност и в сферата на jewellery making. Седалището му е в/ъв Naaldwijk, Холандия.

  2. PROUD PEARLS

    Холандия

    Предприятието PROUD PEARLS, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Бижутерия и ювелирство. Освен това развива дейност и в сферата на pearl necklaces, computerised corneal pacymetry with ultrasound, и jewellery with river pearls. Седалището му е в/ъв Dalem, Холандия.

  3. JWL TRADING

    Холандия

    Предприятието JWL TRADING, e Търговец на едро, и работи в сферата на Бижутерия и ювелирство. Освен това развива дейност и в сферата на gold jewellery importer, silver rings, silver pendants, и silver bangles. Седалището му е в/ъв Utrecht, Холандия.

  4. MIIMI

    Холандия

    Предприятието MIIMI, e Производител, и работи в сферата на Бижутерия и ювелирство. Освен това развива дейност и в сферата на earrings, и men's and women's gold earrings. Седалището му е в/ъв Den Haag, Холандия.

  5. MI-AMI.SHOP

    Холандия

    Предприятието MI-AMI.SHOP, e Производител, и работи в сферата на Бижутерия и ювелирство. Седалището му е в/ъв Bunschoten, Холандия.

  1. TRENDJUWELIER

    Холандия

    Предприятието TRENDJUWELIER, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Бижутерия и ювелирство. Освен това развива дейност и в сферата на clock. Седалището му е в/ъв Hoogvliet, Холандия.

  2. CIRCLES TROUWRINGEN

    Холандия

    Предприятието CIRCLES TROUWRINGEN, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Бижутерия и ювелирство. Освен това развива дейност и в сферата на wedding bands, и precious metals, noble metals and alloys. Седалището му е в/ъв Zwijndrecht, Холандия.

  1. K.M.JANUS

    Холандия

    Предприятието K.M.JANUS, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Дамски дрехи. Освен това развива дейност и в сферата на costume jewellery. Седалището му е в/ъв Sas Van Gent, Холандия.

  2. SIERADEN GROOTHANDEL KANNAI BV

    Холандия

    Предприятието SIERADEN GROOTHANDEL KANNAI BV, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ на бижута, скъпоценни накити и часовникарски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale costume jewellery. Седалището му е в/ъв Utrecht, Холандия.

  3. KAYA SIERADEN

    Холандия

    Предприятието KAYA SIERADEN, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Бижутерия и ювелирство. Седалището му е в/ъв Leiden, Холандия.

  4. LUNA TRADING

    Холандия

    Предприятието LUNA TRADING, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale costume jewellery. Седалището му е в/ъв Strijen, Холандия.

  5. RIKKOERT JUWELIERSBEDRIJVEN IN 'T SILVERHUYS B.V.

    Холандия

    Предприятието RIKKOERT JUWELIERSBEDRIJVEN IN 'T SILVERHUYS B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Бижутерия и ювелирство. Седалището му е в/ъв Schoonhoven, Холандия.

  6. VAN SAARLOOS BIJOU B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN SAARLOOS BIJOU B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Нескъпоценна бижутерия. Седалището му е в/ъв Utrecht, Холандия.

  7. HORLOGES-MANNEN.NET

    Холандия

    Предприятието HORLOGES-MANNEN.NET, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Бижутерия и ювелирство. Седалището му е в/ъв Den Haag, Холандия.

  8. LC PACKAGING INTERNATIONAL B.V.

    Холандия

    Предприятието LC PACKAGING INTERNATIONAL B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Бижутерия и ювелирство. Седалището му е в/ъв Nieuwerkerk Ad Ijssel, Холандия.

  1. NEXIE

    Холандия

    Предприятието NEXIE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Бижутерия и ювелирство. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.