• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • packaging

Резултати за

Packaging

ХоландияЙотрехт и областта, Хага, Южна Холандия, Миделбьорг и Зеланд
  1. BANDALL

    Холандия

    Verified by europages badge

    Bandall has been developing, manufacturing and distributing packaging and paper wrapping solutions with paper and film banding machines worldwide since 1990. They are used to bundle or band together packaging in the food, graphics, pharmaceuticals and logistics industries. Bandall machines are the only ones in the world to use ultra thin banding materials (from 35 mµ), that enable huge savings to be made. Bandall machines are sold in over 100 countries. Less packaging material, less waste, less plastics and more re-use of materials; these are the main themes when it comes to making the packaging industry more sustainable and more clean. Bandall Benelux offers a number of significant banding applications that respond to this “Less is more” trend.

  2. KORTPACK

    Холандия

    Verified by europages badge

    Предприятието KORTPACK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кабели - аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Пластмаси - изделия за строителството, Connecting cables, Cable tie, Cable attachments, Reclosable connecting cables, Adhesive stay plates, Printed connecting cables, и UV resistant connecting cables. Седалището му е в/ъв Gorinchem, Холандия.

  3. PROFIPACK B.V.

    Холандия

    Предприятието PROFIPACK B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Опаковане. Седалището му е в/ъв Montfoort, Холандия.

  4. VERPAKKING VOORDEEL

    Холандия

    Предприятието VERPAKKING VOORDEEL, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Опаковане. Освен това развива дейност и в сферата на materials for sealing and protecting packaging, и packing boxes. Седалището му е в/ъв Den Haag, Холандия.

  5. TWINPACK

    Холандия

    Предприятието TWINPACK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Опаковки от хартия и картон. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Опаковане, packaging machines, Пластмаси - опаковки, Cardboard packing, и Опаковане. Седалището му е в/ъв Noordwijkerhout, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. UNBRAND-ABLE

    Холандия

    Предприятието UNBRAND-ABLE, e Производител, и работи в сферата на Опаковане. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителни прибавки, и Хранителни прибавки. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  2. DUTCH PACK INTERNATIONAL

    Холандия

    Предприятието DUTCH PACK INTERNATIONAL, e Multi-Category, и работи в сферата на Чували от пластмасова материя. Освен това развива дейност и в сферата на Опаковане, Търговско опаковане по поръчка, paper bags, Опаковане, Търговско опаковане по поръчка, и Flexible packaging materials. Седалището му е в/ъв Utrecht, Холандия.

  3. ULMA PACKAGING

    Холандия

    Предприятието ULMA PACKAGING, e Производител, и работи в сферата на Опаковане. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Пластмаси - опаковки, food processing, и packaging machines. Седалището му е в/ъв Leerdam, Холандия.

  4. DEBO TRADING

    Холандия

    Предприятието DEBO TRADING, e Разпространител, и работи в сферата на Опаковане. Освен това развива дейност и в сферата на vacuum bags, и stand-up bags. Седалището му е в/ъв Voorburg, Netherlands, Холандия.

  5. HAY2PRESS

    Холандия

    Предприятието HAY2PRESS, e Производител, и работи в сферата на Опаковане. Седалището му е в/ъв Ridderkerk, Холандия.

  1. REVARPO

    Холандия

    Предприятието REVARPO, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Опаковане. Седалището му е в/ъв Baarn, Холандия.

  2. COCON VERPAKKINGEN

    Холандия

    Предприятието COCON VERPAKKINGEN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Опаковки от хартия и картон. Освен това развива дейност и в сферата на tin packagings, и baking tins. Седалището му е в/ъв Veenendaal, Холандия.

  1. MENKEN VAN DEN ASSEM FRESH FOOD

    Холандия

    Предприятието MENKEN VAN DEN ASSEM FRESH FOOD, e Multi-Category, и работи в сферата на Хранителни опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Supply chain execution. Седалището му е в/ъв Den Haag, Холандия.

  2. LOGI LABEL

    Холандия

    Предприятието LOGI LABEL, e Multi-Category, и работи в сферата на Етикети - хартиени канцеларски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за поставяне на етикети, Машини за поставяне на етикети, и packaging labels. Седалището му е в/ъв Hendrik Ido Ambacht, Холандия.

  3. TRAMPER TECHNOLOGY

    Холандия

    Предприятието TRAMPER TECHNOLOGY, e Multi-Category, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Търговско опаковане по поръчка, packaging machines, packing machines for the food-processing industry, food-processing packing machines, и Търговско опаковане по поръчка. Седалището му е в/ъв Goes, Холандия.

  4. RED STAR

    Холандия

    Предприятието RED STAR, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Плодове, tomatoes, organic tomatoes, и packaged tomatoes. Седалището му е в/ъв De Lier, Холандия.

  5. VAN BINNEN ONLINE

    Холандия

    Предприятието VAN BINNEN ONLINE, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Дюшеци. Освен това развива дейност и в сферата на on-line boutique, cots, gift packages, и plaids. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  6. BRADA VERPAKKINGEN B.V.

    Холандия

    Предприятието BRADA VERPAKKINGEN B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови опаковки. Седалището му е в/ъв Ouderkerk Aan Den Ijssel, Холандия.

  7. GOEDKOOP VERPAKKING

    Холандия

    Предприятието GOEDKOOP VERPAKKING, e Търговец на едро, и работи в сферата на Опаковки от хартия и картон. Освен това развива дейност и в сферата на bags, boxes, packing, и packaging material. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  8. VAN HESSEN

    Холандия

    Предприятието VAN HESSEN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Тъкани за опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Отпадъци от кланниците - събиране и рециклиране, Отпадъци от кланниците - събиране и рециклиране, Packaging of food products, и Flexible packaging materials. Седалището му е в/ъв Nieuwerkerk Ad Ijssel, Холандия.

  1. RETIF HOLLAND BV

    Холандия

    Предприятието RETIF HOLLAND BV, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хартиени торби. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителни опаковки, clothes drying racks, retail sale, shopfitting and installation, и Хранителни опаковки. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  2. TIMMERFABRIEK DE MOL B.V.

    Холандия

    Предприятието TIMMERFABRIEK DE MOL B.V., и работи в сферата на Паркети. Освен това развива дейност и в сферата на Дървени конструкции, Дървени опаковки, Дървен материал - полуготови изделия, Дървени конструкции, Дървени опаковки, и Дървен материал - полуготови изделия. Седалището му е в/ъв Heinkenszand, Холандия.

  3. NLTULIP

    Холандия

    Предприятието NLTULIP, e Производител, и работи в сферата на Хранителни опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на paper cups. Седалището му е в/ъв Baarn, Холандия.

  4. JONKA B.V.

    Холандия

    Предприятието JONKA B.V., и работи в сферата на Дървени опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Дървен материал - полуготови изделия, Паркети, Дървени конструкции, Дървен материал - полуготови изделия, Паркети, и Дървени конструкции. Седалището му е в/ъв Bergambacht, Холандия.

  5. DE JONG'S TIMMERFABRIEK BERGAMBACHT B.V.

    Холандия

    Предприятието DE JONG'S TIMMERFABRIEK BERGAMBACHT B.V., и работи в сферата на Дървени конструкции. Освен това развива дейност и в сферата на Дървени опаковки, Дървен материал - полуготови изделия, Паркети, Дървени опаковки, Дървен материал - полуготови изделия, и Паркети. Седалището му е в/ъв Bergambacht, Холандия.

  6. TRAPPENFABRIEK VIOS B.V.

    Холандия

    Предприятието TRAPPENFABRIEK VIOS B.V., и работи в сферата на Паркети. Освен това развива дейност и в сферата на Дървени конструкции, Дървени опаковки, Дървен материал - полуготови изделия, Дървени конструкции, Дървени опаковки, и Дървен материал - полуготови изделия. Седалището му е в/ъв Driebruggen, Холандия.

  7. C & H EUSER TRANSPORT

    Холандия

    Предприятието C & H EUSER TRANSPORT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пътен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на package dispatching, и transport company. Седалището му е в/ъв Barendrecht, Холандия.

  8. OXFAM NOVIB

    Холандия

    Предприятието OXFAM NOVIB, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Хартия за подаръци. Освен това развива дейност и в сферата на gift packages. Седалището му е в/ъв Den Haag, Холандия.

  9. STAM HOUT, PALLETS & KISTEN B.V.

    Холандия

    Предприятието STAM HOUT, PALLETS & KISTEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Дървени опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Дървени кутии и щайги, Складиране - техника и системи, Дървени кутии и щайги, и Складиране - техника и системи. Седалището му е в/ъв Dordrecht, Холандия.

  10. VERDONK TRAPPEN SOEST B.V.

    Холандия

    Предприятието VERDONK TRAPPEN SOEST B.V., и работи в сферата на Дървен материал - полуготови изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Дървени опаковки, Паркети, Дървени конструкции, Дървени опаковки, Паркети, и Дървени конструкции. Седалището му е в/ъв Soest, Холандия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Packaging

Брой резултати

47 Фирми