• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • personnel management

Резултати за

Personnel management

ХоландияЙотрехт и областта, Хага, Южна Холандия, Миделбьорг и Зеланд
  1. THUIS IN VERZUIM

    Холандия

    Предприятието THUIS IN VERZUIM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Личен състав - външно управление. Седалището му е в/ъв Capelle Aan Den Ijssel, Холандия.

  2. HR QUESTY

    Холандия

    Предприятието HR QUESTY, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Личен състав - външно управление. Седалището му е в/ъв Pijnacker, Холандия.

  3. P&O ENZO

    Холандия

    Предприятието P&O ENZO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Личен състав - външно управление. Освен това развива дейност и в сферата на human resource consulting. Седалището му е в/ъв Westmaas, Холандия.

  4. DAAN

    Холандия

    Предприятието DAAN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Личен състав - външно управление. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  5. SERVORG UITZENDBUREAU B.V.

    Холандия

    Предприятието SERVORG UITZENDBUREAU B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Набиране на персонал в международен план. Освен това развива дейност и в сферата на Временна работа - набиране на работна ръка в международен план, Консултантски услуги в областта на управлението, Временна работа - набиране на работна ръка в международен план, и Консултантски услуги в областта на управлението. Седалището му е в/ъв 'S-Gravenhage, Холандия.