• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • plastic products

Резултати за

Plastic products

ХоландияЙотрехт и областта, Хага, Южна Холандия, Миделбьорг и Зеланд
  1. POLY4U

    Холандия

    Предприятието POLY4U, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Zoetermeer, Холандия.

  2. TRIPLE-C

    Холандия

    Предприятието TRIPLE-C, e Производител, и работи в сферата на Пластмаса - изделия за механиката. Освен това развива дейност и в сферата на industrial design, reverse engineering, mould manufacturing plants, и dies. Седалището му е в/ъв De Meern, Холандия.

  3. BASE PACKAGING BV

    Холандия

    Предприятието BASE PACKAGING BV, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - домашни артикули. Освен това развива дейност и в сферата на rubbish bins and bags, plastic bags, и ldpe and hdpe bags. Седалището му е в/ъв Maasdijk, Холандия.

  4. KUNSTSTOFPLAATVERWERKENDE INDUSTRIE VAN SCHAGEN B.V.

    Холандия

    Предприятието KUNSTSTOFPLAATVERWERKENDE INDUSTRIE VAN SCHAGEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за мебелната промишленост, Пластмаси - изделия за електронната промишленост, Пластмаси - изделия за мебелната промишленост, и Пластмаси - изделия за електронната промишленост. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  5. CREMER MECHANICS B.V.

    Холандия

    Предприятието CREMER MECHANICS B.V., и работи в сферата на Пластмаси - подови настилки. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Lisse, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. B.V. VERPAKKINGSINDUSTRIE VEENENDAAL

    Холандия

    Предприятието B.V. VERPAKKINGSINDUSTRIE VEENENDAAL, e Производител, и работи в сферата на Опаковки от хартия и картон. Освен това развива дейност и в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули, Хартиени канцеларски изделия - пластмасови артикули, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Хартиени канцеларски изделия - пластмасови артикули. Седалището му е в/ъв Veenendaal, Холандия.

  2. POWERFULL KUNSTSTOFFEN B.V.

    Холандия

    Предприятието POWERFULL KUNSTSTOFFEN B.V., и работи в сферата на Пластмасови материи - домашни артикули. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - подови настилки, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - подови настилки, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Utrecht, Холандия.

  3. KUNSTSTOFVERWERKENDE INDUSTRIE ALPOMAT B.V.

    Холандия

    Предприятието KUNSTSTOFVERWERKENDE INDUSTRIE ALPOMAT B.V., и работи в сферата на Пластмаси - подови настилки. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмасови материи - домашни артикули. Седалището му е в/ъв Ridderkerk, Холандия.

  4. DUTCH GLOBAL TRADING

    Холандия

    Предприятието DUTCH GLOBAL TRADING, e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - медицински изделия. Освен това развива дейност и в сферата на disposable medical gloves. Седалището му е в/ъв Amersfoort, Холандия.

  5. HOUWELING INTERNATIONAL B.V.

    Холандия

    Предприятието HOUWELING INTERNATIONAL B.V., и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Berkel En Rodenrijs, Холандия.

  1. BATELAAN KUNSTSTOFFEN B.V.

    Холандия

    Предприятието BATELAAN KUNSTSTOFFEN B.V., и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Warmond, Холандия.

  2. BAKKER SLIEDRECHT ELECTRO INDUSTRIE B.V.

    Холандия

    Предприятието BAKKER SLIEDRECHT ELECTRO INDUSTRIE B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за електропромишлеността, и Пластмаси - изделия за електропромишлеността. Седалището му е в/ъв Sliedrecht, Холандия.

  1. KUNSTSTOFFENINDUSTRIE VAN BOVEN B.V.

    Холандия

    Предприятието KUNSTSTOFFENINDUSTRIE VAN BOVEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Материали за покривни конструкции, и Материали за покривни конструкции. Седалището му е в/ъв Gorinchem, Холандия.

  2. EPUTAN KUNSTSTOFTECHNIEK B.V.

    Холандия

    Предприятието EPUTAN KUNSTSTOFTECHNIEK B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаса - изделия за механиката, и Пластмаса - изделия за механиката. Седалището му е в/ъв Meerkerk, Холандия.

  3. VAN DUINEN TECHNO TAPE B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN DUINEN TECHNO TAPE B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - полуфабрикати. Освен това развива дейност и в сферата на Филми и листи от пластмасови материи, и Филми и листи от пластмасови материи. Седалището му е в/ъв Dordrecht, Холандия.

  4. PLASTIROL B.V.

    Холандия

    Предприятието PLASTIROL B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - полуфабрикати. Освен това развива дейност и в сферата на Филми и листи от пластмасови материи, и Филми и листи от пластмасови материи. Седалището му е в/ъв Sliedrecht, Холандия.

  5. MULTIFOIL B.V.

    Холандия

    Предприятието MULTIFOIL B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Vianen Ut, Холандия.

  6. BLISTON PLASTICS B.V.

    Холандия

    Предприятието BLISTON PLASTICS B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Amersfoort, Холандия.

  7. HACO LICHTRECLAME B.V.

    Холандия

    Предприятието HACO LICHTRECLAME B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Nieuwegein, Холандия.

  8. DEPLA B.V.

    Холандия

    Предприятието DEPLA B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - домашни артикули. Седалището му е в/ъв Lopik, Холандия.

  1. O.G. ROOSTERS B.V.

    Холандия

    Предприятието O.G. ROOSTERS B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Schiedam, Холандия.

  2. NIBO TRADING B.V.

    Холандия

    Предприятието NIBO TRADING B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ на каучук и пластмасови материи. Седалището му е в/ъв Tholen, Холандия.

  3. WIDEK B.V.

    Холандия

    Предприятието WIDEK B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - полуфабрикати. Седалището му е в/ъв Krimpen Aan Den Ijssel, Холандия.

  4. VERMEULEN KUNSTSTOFVLOEREN B.V.

    Холандия

    Предприятието VERMEULEN KUNSTSTOFVLOEREN B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - полуфабрикати. Седалището му е в/ъв Hazerswoude-Dorp, Холандия.

  5. VERNAEVE KUNSTSTOF RAAMSYSTEMEN B.V.

    Холандия

    Предприятието VERNAEVE KUNSTSTOF RAAMSYSTEMEN B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ на каучук и пластмасови материи. Седалището му е в/ъв Sas Van Gent, Холандия.

  6. ALL IN PLAST KUNSTSTOFFENINDUSTRIE B.V.

    Холандия

    Предприятието ALL IN PLAST KUNSTSTOFFENINDUSTRIE B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - полуфабрикати. Седалището му е в/ъв Oud-Beijerland, Холандия.

  7. MÜLLER MARTINI NEDERLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието MÜLLER MARTINI NEDERLAND B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Рисунка, графично изкуство и живопис - изделия и пособия. Седалището му е в/ъв Mijdrecht, Холандия.

  8. H.A. PRINCE KUNSTSTOFBOUW B.V.

    Холандия

    Предприятието H.A. PRINCE KUNSTSTOFBOUW B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Tholen, Холандия.

  9. VOGES VERPAKKING B.V.

    Холандия

    Предприятието VOGES VERPAKKING B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Hillegom, Холандия.

  10. BLOK PLASTIC B.V.

    Холандия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Plastic products

Брой резултати

35 Фирми