• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • refrigerated transport

Резултати за

Refrigerated transport

ХоландияЙотрехт и областта, Хага, Южна Холандия, Миделбьорг и Зеланд
  1. EBO VAN WEEL

    Холандия

    Предприятието EBO VAN WEEL, e Производител, и работи в сферата на Превози при установена температура. Освен това развива дейност и в сферата на Каросерии - конструкция, trailers, truck with trailer, и Каросерии - конструкция. Седалището му е в/ъв Rhoon, Холандия.

  2. TRANSPORTBEDRIJF TOM VAN KLEINWEE

    Холандия

    Предприятието TRANSPORTBEDRIJF TOM VAN KLEINWEE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пътен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Превози при установена температура, Складиране и съхранение - услуги, Превози при установена температура, international transport, и Складиране и съхранение - услуги. Седалището му е в/ъв De Meern, Холандия.

  3. DE WIT TRANSPORT & LOGISTICS

    Холандия

    Предприятието DE WIT TRANSPORT & LOGISTICS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хладилен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на road transport of goods in groupage. Седалището му е в/ъв Oegstgeest, Холандия.

  4. TRANSPORT KEIJZER WARMOND

    Холандия

    Предприятието TRANSPORT KEIJZER WARMOND, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хладилен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на international transport. Седалището му е в/ъв Warmond, Холандия.

  5. EUROBOX SELF STORAGE LEIDEN

    Холандия

    Предприятието EUROBOX SELF STORAGE LEIDEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Наем на складове. Освен това развива дейност и в сферата на Refrigerated transports, и Removals. Седалището му е в/ъв Leiden, Холандия.