• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • shellfish

Резултати за

Shellfish

ХоландияЙотрехт и областта, Хага, Южна Холандия, Миделбьорг и Зеланд
  1. VERWIJS KREEFTENPARKEN

    Холандия

    Предприятието VERWIJS KREEFTENPARKEN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на crabs, и oysters. Седалището му е в/ъв Yerseke, Холандия.

  2. HOLLANDVIS PRONK

    Холандия

    Предприятието HOLLANDVIS PRONK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), и Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Седалището му е в/ъв Scheveningen, Холандия.

  3. EGRO B.V.

    Холандия

    Предприятието EGRO B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Замразено и дълбоко замразено птиче и дивечово месо, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Замразено и дълбоко замразено птиче и дивечово месо, и Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Седалището му е в/ъв Utrecht, Холандия.

  4. W.G. DEN HEYER & ZN. B.V.

    Холандия

    Предприятието W.G. DEN HEYER & ZN. B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени риби. Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Седалището му е в/ъв 'S-Gravenhage, Холандия.

  5. FIERET'S VISHANDEL OOSTBURG B.V.

    Холандия

    Предприятието FIERET'S VISHANDEL OOSTBURG B.V., e Производител, и работи в сферата на Морски риби. Освен това развива дейност и в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), и Риби. Седалището му е в/ъв Oostburg, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. DE NOTENBEURS B.V.

    Холандия

    Предприятието DE NOTENBEURS B.V., и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, и Риби. Седалището му е в/ъв Zevenhuizen Zh, Холандия.

  2. VISSERIJ MIJ. W. VAN DER ZWAN & ZONEN II B.V.

    Холандия

    Предприятието VISSERIJ MIJ. W. VAN DER ZWAN & ZONEN II B.V., и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), и Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Седалището му е в/ъв 'S-Gravenhage, Холандия.

  3. REDERIJ SAMENWERKING I. B.V.

    Холандия

    Предприятието REDERIJ SAMENWERKING I. B.V., и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), и Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Седалището му е в/ъв Valkenburg Zh, Холандия.

  4. VANKA-KAWAT IMPORT EN EXPORT B.V.

    Холандия

    Предприятието VANKA-KAWAT IMPORT EN EXPORT B.V., и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, и Риби. Седалището му е в/ъв 'S-Gravenhage, Холандия.

  5. DE GROOT GROOTVERBRUIK B.V.

    Холандия

    Предприятието DE GROOT GROOTVERBRUIK B.V., и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, и Риби. Седалището му е в/ъв Den Hoorn Zh, Холандия.

  1. HARINGHANDEL A. HOEK B.V.

    Холандия

    Предприятието HARINGHANDEL A. HOEK B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, и Риби. Седалището му е в/ъв Katwijk Zh, Холандия.

  2. WISSELAAR ICE & COFFEE CONCEPTS B.V.

    Холандия

    Предприятието WISSELAAR ICE & COFFEE CONCEPTS B.V., и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), и Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Седалището му е в/ъв Hendrik-Ido-Ambacht, Холандия.

  1. MOSSELBEDRIJF BARBÉ B.V.

    Холандия

    Предприятието MOSSELBEDRIJF BARBÉ B.V., и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), и Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Седалището му е в/ъв Yerseke, Холандия.

  2. JIMMY PRODUCTS B.V.

    Холандия

    Предприятието JIMMY PRODUCTS B.V., и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), и Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Седалището му е в/ъв Oud-Beijerland, Холандия.

  3. DUCA FROZEN FOOD B.V.

    Холандия

    Предприятието DUCA FROZEN FOOD B.V., и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), и Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Седалището му е в/ъв Stellendam, Холандия.

  4. INTERSEAFISH B.V.

    Холандия

    Предприятието INTERSEAFISH B.V., и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, и Риби. Седалището му е в/ъв Tholen, Холандия.

  5. TRITON YERSEKE B.V.

    Холандия

    Предприятието TRITON YERSEKE B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Седалището му е в/ъв Yerseke, Холандия.

  6. SCHUITEMAKER'S VISHANDEL B.V.

    Холандия

    Предприятието SCHUITEMAKER'S VISHANDEL B.V., и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Седалището му е в/ъв Katwijk Zh, Холандия.

  7. KRIJN VERWIJS B.V.

    Холандия

    Предприятието KRIJN VERWIJS B.V., e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Седалището му е в/ъв Yerseke, Холандия.

  8. DELTA MOSSEL B.V.

    Холандия

    Предприятието DELTA MOSSEL B.V., e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Седалището му е в/ъв Yerseke, Холандия.

  1. ROEM VAN YERSEKE B.V.

    Холандия

    Предприятието ROEM VAN YERSEKE B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Седалището му е в/ъв Yerseke, Холандия.

  2. VETTE & VERHAART B.V.

    Холандия

    Предприятието VETTE & VERHAART B.V., e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Седалището му е в/ъв Yerseke, Холандия.

  3. ZEEVISGROOTHANDEL G. VAN DE GRUITER EN ZOON B.V.

    Холандия

    Предприятието ZEEVISGROOTHANDEL G. VAN DE GRUITER EN ZOON B.V., и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), и Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Седалището му е в/ъв Middelburg, Холандия.

  4. BARMOS B.V.

    Холандия

    Предприятието BARMOS B.V., и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), и Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Седалището му е в/ъв Yerseke, Холандия.

  5. VAN DER MEER GROOTHANDEL IN DIERBENODIGDHEDEN B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN DER MEER GROOTHANDEL IN DIERBENODIGDHEDEN B.V., и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, и Риби. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  6. KOELEWIJN JACOB VAN JAN B.V.

    Холандия

  7. LENGER SEAFOODS YERSEKE B.V.

    Холандия

  8. MARINE FOODS B.V.

    Холандия

  9. A. VAN DE GROEP EN ZONEN B.V.

    Холандия

  10. NEDERLOF'S VISHANDEL B.V.

    Холандия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно