• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • slide

Резултати за

Slide

ХоландияЙотрехт и областта, Хага, Южна Холандия, Миделбьорг и Зеланд
  1. AGRIGARANT WERVING SEIZOENSARBEIDERS

    Холандия

    Предприятието AGRIGARANT WERVING SEIZOENSARBEIDERS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Набиране на персонал. Освен това развива дейност и в сферата на slide. Седалището му е в/ъв Nieuwegein, Холандия.

  2. NIPPON THOMPSON EUROPE B.V. (IKO)

    Холандия

    Verified by europages badge

    Предприятието NIPPON THOMPSON EUROPE B.V. (IKO), e Производител, и работи в сферата на Иглени лагери. Освен това развива дейност и в сферата на linear guides, Linear guide supplier, Linear bearing, Linear slide, Linear motion guide, needle roller bearings, Needle bearings, Crossed roller bearing, и Cam followers. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  3. YMZKLC

    Холандия

    Предприятието YMZKLC, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - мебелно обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на Interior retractable sliding door system. Седалището му е в/ъв Deen Haag, Холандия.

  4. MENEER AARDS

    Холандия

    Предприятието MENEER AARDS, e Производител, и работи в сферата на Стъкло - прегради и врати. Освен това развива дейност и в сферата на made-to-measure sliding doors, и Wooden sliding doors. Седалището му е в/ъв Utrecht, Холандия.

  5. OPTEX TECHNOLOGIES B.V.

    Холандия

    Предприятието OPTEX TECHNOLOGIES B.V., e Производител, и работи в сферата на Сгъваеми и плъзгащи се врати, промишлени. Освен това развива дейност и в сферата на automatic doors. Седалището му е в/ъв Den Haag, Холандия.