• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • trade

Резултати за

Trade

ХоландияЙотрехт и областта, Хага, Южна Холандия, Миделбьорг и Зеланд
  1. FRESCON FRUIT DIRECT BV

    Холандия

    Verified by europages badge

    Предприятието FRESCON FRUIT DIRECT BV, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Fresh fruits and vegetables, Fruit and vegetable trade, fresh vegetables, fruit and vegetable wholesaler, Grapes import export, avocado, Avocado importer, и vegetables. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  2. YAKELOS

    Холандия

    Verified by europages badge

    Предприятието YAKELOS, e Разпространител, и работи в сферата на Зехтин. Освен това развива дейност и в сферата на Extra virgin organic olive oil, Export of olive oil, Organic olive oil, Tunisian olive oil, extra virgin olive oil, cold pressed olive oil, distributor of olive oil, Virgin Olive Oil, и Fair trade Olive oil. Седалището му е в/ъв Lisse, Холандия.

  3. MAXIMA KITCHEN EQUIPMENT

    Холандия

    Предприятието MAXIMA KITCHEN EQUIPMENT, e Производител, и работи в сферата на Хлебопроизводство - машини и материали. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Ресторанти - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, machines for the hotel trade, professional kitchens, и Ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Mijdrecht, Холандия.

  4. SERTIC & MICROSOFT SUPPLIER NETHERLANDS

    Холандия

    Предприятието SERTIC & MICROSOFT SUPPLIER NETHERLANDS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Софтуер - стандарт. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер за търговията, и Информатика - софтуер за търговията. Седалището му е в/ъв Utrecht, Холандия.

  5. THE ROTTERDAM TRADERS B.V.

    Холандия

    Предприятието THE ROTTERDAM TRADERS B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Безмитен - международна търговия. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale beer. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. VALK SOFTWARE

    Холандия

    Предприятието VALK SOFTWARE, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Софтуер - стандарт, Информатика - софтуер за търговията, Софтуер - стандарт, application programs for the retail trade, Hosting service, и Информатика - софтуер за търговията. Седалището му е в/ъв Montfoort, Холандия.

  2. LATEST COLLECTION

    Холандия

    Предприятието LATEST COLLECTION, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер за търговията. Освен това развива дейност и в сферата на Automation, cash desk, Production lines and systems, и Software computer development. Седалището му е в/ъв Breukelen, Холандия.

  3. BRIDGEPARTNERS MAKELAARDIJ

    Холандия

    Предприятието BRIDGEPARTNERS MAKELAARDIJ, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Агенции за недвижими имоти - търговия и промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на trading brokerage consultancy, и property brokerage. Седалището му е в/ъв Den Haag, Холандия.

  4. ETHICS GROUP

    Холандия

    Предприятието ETHICS GROUP, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Zeist, Холандия.

  5. CONNECTS GLOBAL

    Холандия

    Предприятието CONNECTS GLOBAL, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Gouda, Холандия.

  1. TIERRA PRODUCTIVA

    Холандия

    Предприятието TIERRA PRODUCTIVA, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Панаири, изложби, салони - организация. Освен това развива дейност и в сферата на sale of local products, training for entrepreneurs and professional, Matchmaking events and b2B meetings, и agricultural products. Седалището му е в/ъв Houten, Холандия.

  2. KONTENT STRUCTURES

    Холандия

    Предприятието KONTENT STRUCTURES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Шатри, палатки и шапита. Освен това развива дейност и в сферата на Панаири и изложения - подреждане на щандове, Shelters and tents for events, marquees, Панаири и изложения - подреждане на щандове, и Shelters and tents for sales events. Седалището му е в/ъв Bodegraven, Холандия.

  1. DE GRIFFIOEN

    Холандия

    Предприятието DE GRIFFIOEN, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Фирми по чистотата. Освен това развива дейност и в сферата на Ширми и екстрактори, metal chimney stacks for the building trade, и Ширми и екстрактори. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  2. EXPERIAN

    Холандия

    Предприятието EXPERIAN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Финансиране, гаранция и управление на търговските кредити. Освен това развива дейност и в сферата на Платежоспособност - контрол, Платежоспособност - контрол, debt collection procedure advice, и trade risk assessment. Седалището му е в/ъв Den Haag, Холандия.

  3. COMMA VASTGOED

    Холандия

    Предприятието COMMA VASTGOED, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Агенции за недвижими имоти - търговия и промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на property advice, trading brokerage consultancy, и consultants in property sales and rentals. Седалището му е в/ъв Amersfoort, Холандия.

  4. DUTCH SPORT EXHIBITION

    Холандия

    Предприятието DUTCH SPORT EXHIBITION, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Панаири и изложения - подреждане на щандове. Освен това развива дейност и в сферата на supplies for sports clubs, и articles for communities. Седалището му е в/ъв Dordrecht, Холандия.

  5. KAMERSCHERM.NL

    Холандия

    Предприятието KAMERSCHERM.NL, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Афиши, рекламни изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Панаири и изложения - подреждане на щандове, articles and items for advertising and promotions, office divider, Панаири и изложения - подреждане на щандове, и office room divider screen. Седалището му е в/ъв Utrecht, Холандия.

  6. INKOOP EN ADVIES GROEP

    Холандия

    Предприятието INKOOP EN ADVIES GROEP, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Sassenheim, Холандия.

  7. SELECT CRM

    Холандия

    Предприятието SELECT CRM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер за търговията. Седалището му е в/ъв Amersfoort, Холандия.

  8. HYPSOS

    Холандия

    Предприятието HYPSOS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Магазини - подреждане. Освен това развива дейност и в сферата на Панаири и изложения - подреждане на щандове, designer, и Панаири и изложения - подреждане на щандове. Седалището му е в/ъв Soesterberg, Холандия.

  1. CENTEX INTERNATIONAL TRADING COMPANY

    Холандия

    Предприятието CENTEX INTERNATIONAL TRADING COMPANY, e Подизпълнител, и работи в сферата на Безмитен - международна търговия. Седалището му е в/ъв Vlaardingen, Холандия.

  2. CORRECTDEAL INTERNATIONAL

    Холандия

    Предприятието CORRECTDEAL INTERNATIONAL, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  3. BOVAG

    Холандия

    Предприятието BOVAG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Федерации, обединения и синдикати. Освен това развива дейност и в сферата на Синдикати, и Синдикати. Седалището му е в/ъв Bunnik, Холандия.

  4. STICHTING INTERKERKELIJKE ORGANISATIE VOOR ONTWIKKELINGSSAMENWERKING, ICCO

    Холандия

    Предприятието STICHTING INTERKERKELIJKE ORGANISATIE VOOR ONTWIKKELINGSSAMENWERKING, ICCO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Международна търговия - консултации, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Utrecht, Холандия.

  5. AGIBOO BV

    Холандия

    Предприятието AGIBOO BV, и работи в сферата на Програмни продукти за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер за търговията, и Информатика - софтуер за търговията. Седалището му е в/ъв Amersfoort, Холандия.

  6. PURPUR

    Холандия

    Предприятието PURPUR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Панаири, изложби, салони - организация. Седалището му е в/ъв Voorburg, Холандия.

  7. A & A EXPO INTERNATIONAL B.V.

    Холандия

    Предприятието A & A EXPO INTERNATIONAL B.V., и работи в сферата на Търговски органи. Седалището му е в/ъв Wijk Bij Duurstede, Холандия.

  8. KP HAGEMAN FULFILMENT B.V.

    Холандия

    Предприятието KP HAGEMAN FULFILMENT B.V., и работи в сферата на Търговски органи. Седалището му е в/ъв Zwijndrecht, Холандия.

  9. EFECTIS NEDERLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието EFECTIS NEDERLAND B.V., и работи в сферата на Търговски органи. Седалището му е в/ъв Rijswijk Zh, Холандия.

  10. DATA MAIL B.V.

    Холандия

    Предприятието DATA MAIL B.V., и работи в сферата на Търговски органи. Седалището му е в/ъв Mijdrecht, Холандия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно