• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • временна работа - набиране на работна ръка в международен план

Резултати за

Временна работа - набиране на работна ръка в международен план

ХоландияХертогенбос, Северен Брабант, Мастрихт и Лимбьорг
  1. JENZ PEOPLE

    Холандия

    Предприятието JENZ PEOPLE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Личен състав - външно управление. Освен това развива дейност и в сферата на Временна работа - набиране на работна ръка в международен план, Услуги, свързани със сондиране на суша и в открито море, human resource optimisation, offshore works, Временна работа - набиране на работна ръка в международен план, и Услуги, свързани със сондиране на суша и в открито море. Седалището му е в/ъв Geleen, Холандия.

  2. BWB FLEX B.V.

    Холандия

    Предприятието BWB FLEX B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Временна работа - набиране на работна ръка в международен план. Седалището му е в/ъв Cuijk, Холандия.

  3. SEP PEETERS OIRLO B.V.

    Холандия

    Предприятието SEP PEETERS OIRLO B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Набиране на персонал в международен план. Освен това развива дейност и в сферата на Временна работа - набиране на работна ръка в международен план, и Временна работа - набиране на работна ръка в международен план. Седалището му е в/ъв Oirlo, Холандия.

  4. E.T.W. BREDA B.V.

    Холандия

    Предприятието E.T.W. BREDA B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Набиране на персонал в международен план. Освен това развива дейност и в сферата на Временна работа - набиране на работна ръка в международен план, и Временна работа - набиране на работна ръка в международен план. Седалището му е в/ъв Breda, Холандия.

  5. PROPYLON B.V.

    Холандия

    Предприятието PROPYLON B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Набиране на персонал в международен план. Освен това развива дейност и в сферата на Временна работа - набиране на работна ръка в международен план, и Временна работа - набиране на работна ръка в международен план. Седалището му е в/ъв Roosendaal, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. FOURTRESS B.V.

    Холандия

    Предприятието FOURTRESS B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Набиране на персонал в международен план. Освен това развива дейност и в сферата на Временна работа - набиране на работна ръка в международен план, и Временна работа - набиране на работна ръка в международен план. Седалището му е в/ъв Eindhoven, Холандия.

  2. TOTAL SUPPORT B.V.

    Холандия

    Предприятието TOTAL SUPPORT B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Временна работа - набиране на работна ръка в международен план. Освен това развива дейност и в сферата на Набиране на персонал в международен план, и Набиране на персонал в международен план. Седалището му е в/ъв Eindhoven, Холандия.

  3. WERK & VAKMANSCHAP PERSONEELS B.V.

    Холандия

    Предприятието WERK & VAKMANSCHAP PERSONEELS B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Набиране на персонал в международен план. Освен това развива дейност и в сферата на Временна работа - набиране на работна ръка в международен план, и Временна работа - набиране на работна ръка в международен план. Седалището му е в/ъв Roosendaal, Холандия.

  4. GERM SERVICES

    Холандия

    Предприятието GERM SERVICES, и работи в сферата на Набиране на персонал в международен план. Освен това развива дейност и в сферата на Временна работа - набиране на работна ръка в международен план, и Временна работа - набиране на работна ръка в международен план. Седалището му е в/ъв Tilburg, Холандия.

  5. OTTO BEHEER B.V.

    Холандия

    Предприятието OTTO BEHEER B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Набиране на персонал в международен план. Освен това развива дейност и в сферата на Временна работа - набиране на работна ръка в международен план, и Временна работа - набиране на работна ръка в международен план. Седалището му е в/ъв Venray, Холандия.

  1. INTERMEAT B.V.

    Холандия

    Предприятието INTERMEAT B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Набиране на персонал в международен план. Освен това развива дейност и в сферата на Временна работа - набиране на работна ръка в международен план, и Временна работа - набиране на работна ръка в международен план. Седалището му е в/ъв Roermond, Холандия.