• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • готови метални изделия

Резултати за

Готови метални изделия

ХоландияХертогенбос, Северен Брабант, Мастрихт и Лимбьорг
  1. SBE3 ALLROUND

    Холандия

    Предприятието SBE3 ALLROUND, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови метални изделия. Седалището му е в/ъв Veghel, Холандия.

  2. COPIER MACHINERY

    Холандия

    Verified by europages badge

    Founded in 1997, Copier Machinery has come a long way from its beginning in Giessen, The Netherlands. We are dedicated to providing the best solution for metal pipe fabrication, along with rapid service and support worldwide. We have a wide range of pipe preparation machinery portfolio for cutting, beveling, end working, welding, and roll grooving with an emphasis on innovation, stability, reliability, and high quality. Our expertise lies in machinery for industrial pipe preparations. We are specialized in Rotating Tool Lathes (RTL) that operate oppositely compared to the traditional tool lathes: the workpiece is fixed and the tool is rotating. The ambition of identifying and analysing the problems of our customers and offering a solution accordingly is our main key to success. We are not only providing a machine but a complete solution. To do so, our standard machines can be modified according to our customers’ complex pipe preparation requirements. By the means of our market knowledge, experience, customer-centric approach, and resources we have successfully engineered, manufactured, and delivered over 400 pipe preparation machinery to more than 40 countries.

  3. GOUDSMIT MAGNETICS

    Холандия

    Предприятието GOUDSMIT MAGNETICS, e Производител, и работи в сферата на Магнити. Освен това развива дейност и в сферата на magnetic components, magnetic separators, magnetic filters, и permanent magnets. Седалището му е в/ъв Waalre, Холандия.

  4. TITAN CONTAINERS BV

    Холандия

    Предприятието TITAN CONTAINERS BV, e Търговец на едро, и работи в сферата на Метални контейнери. Седалището му е в/ъв Oosterhout, Холандия.

  5. VIKING CABLE

    Холандия

    Предприятието VIKING CABLE, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Кабели - аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Audio cables. Седалището му е в/ъв Valkenswaard, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ELEKTROSHOP.NL

    Холандия

    Предприятието ELEKTROSHOP.NL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Прекъсвачи. Освен това развива дейност и в сферата на Медни жици и кабели, LED lighting, и Медни жици и кабели. Седалището му е в/ъв Rosmalen, Холандия.

  2. MAGNETENSPECIALIST

    Холандия

    Предприятието MAGNETENSPECIALIST, e Търговец на едро, и работи в сферата на Магнити. Освен това развива дейност и в сферата на Magnets, и neodymium magnets. Седалището му е в/ъв Eindhoven, Холандия.

  3. GSE TECHNOLOGY

    Холандия

    Предприятието GSE TECHNOLOGY, e Производител, и работи в сферата на Прътове от цветни метали. Седалището му е в/ъв Deurne, Холандия.

  4. SANDERS MAGNEET

    Холандия

    Предприятието SANDERS MAGNEET, e Производител, и работи в сферата на Магнити. Седалището му е в/ъв Geldrop, Холандия.

  5. METALWIRE BV

    Холандия

    Предприятието METALWIRE BV, e Разпространител, и работи в сферата на Стоманени жици и кабели. Освен това развива дейност и в сферата на galvanized wire, и Stainless steel wires. Седалището му е в/ъв Horst, Холандия.

  1. PARABEAM BV

    Холандия

    Предприятието PARABEAM BV, e Производител, и работи в сферата на Форми за пластмасови материи и каучук. Седалището му е в/ъв Helmond, Холандия.

  2. RQ PROJECTS & SYSTEMS

    Холандия

    Предприятието RQ PROJECTS & SYSTEMS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пана и табели за вътрешна сигнализация. Освен това развива дейност и в сферата на Signing/signalling. Седалището му е в/ъв Helmond, Холандия.

  1. DIT HOLLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието DIT HOLLAND B.V., и работи в сферата на Сачмени, иглени и ролкови търкалящи лагери. Освен това развива дейност и в сферата на Сачмоструйна обработка на стомани и метали, Сачмоструйна обработка - материали, Сачмоструйна обработка на стомани и метали, и Сачмоструйна обработка - материали. Седалището му е в/ъв Hilvarenbeek, Холандия.

  2. ALUMEXX B.V.

    Холандия

    Предприятието ALUMEXX B.V., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Леки метални скелета. Освен това развива дейност и в сферата на trestles. Седалището му е в/ъв Etten-Leur, Холандия.

  3. LAPP BENELUX B.V.

    Холандия

    Предприятието LAPP BENELUX B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Изтегляне на тел от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Алуминиеви жици и кабели, Жици и кабели от цветни метали, Алуминиеви жици и кабели, и Жици и кабели от цветни метали. Седалището му е в/ъв Waalre, Холандия.

  4. LAMERS BEHEER B.V.

    Холандия

    Предприятието LAMERS BEHEER B.V., e Производител, и работи в сферата на Форми и модели. Освен това развива дейност и в сферата на Прецизни форми, Леярски форми, Прецизни форми, и Леярски форми. Седалището му е в/ъв Tegelen, Холандия.

  5. VENVULAS TECHNIEK B.V.

    Холандия

    Предприятието VENVULAS TECHNIEK B.V., e Производител, и работи в сферата на Поправка на промишлени съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Стоманени жици и кабели, Лазер - машини за заваряване и разрязване, Стоманени жици и кабели, и Лазер - машини за заваряване и разрязване. Седалището му е в/ъв Vught, Холандия.

  6. H & D GEREEDSCHAPPEN B.V.

    Холандия

    Предприятието H & D GEREEDSCHAPPEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Форми и модели. Освен това развива дейност и в сферата на Прецизни форми, и Прецизни форми. Седалището му е в/ъв Asten, Холандия.

  7. NEWTON TECHNISCH BUREAU B.V.

    Холандия

    Предприятието NEWTON TECHNISCH BUREAU B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Профили и прътове от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Профили от цветни метали, и Профили от цветни метали. Седалището му е в/ъв Waalwijk, Холандия.

  8. INSTALHO B.V.

    Холандия

    Предприятието INSTALHO B.V., e Производител, и работи в сферата на Пружини. Освен това развива дейност и в сферата на Дискови пружини, и Дискови пружини. Седалището му е в/ъв Werkendam, Холандия.

  1. HOLLAND ROLLGERÜST

    Холандия

    Предприятието HOLLAND ROLLGERÜST, e Търговец на едро, и работи в сферата на Подвижни скелета. Седалището му е в/ъв Horst, Холандия.

  2. MAZON SCREEN B.V.

    Холандия

    Предприятието MAZON SCREEN B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Пана за пътна сигнализация. Освен това развива дейност и в сферата на Сигнализация - пана и табели, и Сигнализация - пана и табели. Седалището му е в/ъв Heerlen, Холандия.

  3. DINGEMANS ELEMENTENBOUW B.V.

    Холандия

    Предприятието DINGEMANS ELEMENTENBOUW B.V., e Производител, и работи в сферата на Профили и прътове от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Профили от черни метали, и Профили от черни метали. Седалището му е в/ъв Kaatsheuvel, Холандия.

  4. DONNE-DRAAD B.V.

    Холандия

    Предприятието DONNE-DRAAD B.V., e Производител, и работи в сферата на Жици и кабели от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Медни жици и кабели, и Медни жици и кабели. Седалището му е в/ъв Bergen Lb, Холандия.

  5. DE LETTERSPECIALIST B.V.

    Холандия

    Предприятието DE LETTERSPECIALIST B.V., e Производител, и работи в сферата на Сигнализация - пана и табели. Освен това развива дейност и в сферата на Сигнални букви, и Сигнални букви. Седалището му е в/ъв Son, Холандия.

  6. VAN SLUISVELD STAALBOUW B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN SLUISVELD STAALBOUW B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Метални домакински принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени научноизследователски бюра, Домакински принадлежности от алуминий, Промишлени научноизследователски бюра, и Домакински принадлежности от алуминий. Седалището му е в/ъв Heusden Gem Heusden, Холандия.

  7. VDL KUNSTSTOFFEN B.V.

    Холандия

    Предприятието VDL KUNSTSTOFFEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Форми и модели. Освен това развива дейност и в сферата на Форми за пластмасови материи и каучук, и Форми за пластмасови материи и каучук. Седалището му е в/ъв Heeze, Холандия.

  8. DE WIT PLASTIC B.V.

    Холандия

    Предприятието DE WIT PLASTIC B.V., e Производител, и работи в сферата на Форми и модели. Освен това развива дейност и в сферата на Форми за пластмасови материи и каучук, и Форми за пластмасови материи и каучук. Седалището му е в/ъв Rucphen, Холандия.

  9. JANUS VATEN B.V.

    Холандия

    Предприятието JANUS VATEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Бъчви и бурета от пластмасова материя. Освен това развива дейност и в сферата на Метални бъчви и бурета, и Метални бъчви и бурета. Седалището му е в/ъв Oosterhout Nb, Холандия.

  10. A. SMITS CONSTRUCTIES B.V.

    Холандия

    Предприятието A. SMITS CONSTRUCTIES B.V., e Производител, и работи в сферата на Колела и колелца. Освен това развива дейност и в сферата на Метални колела и колелца, и Метални колела и колелца. Седалището му е в/ъв Wanroij, Холандия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно