• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • обществено строителство

Резултати за

Обществено строителство

ХоландияХертогенбос, Северен Брабант, Мастрихт и ЛимбьоргДоставчик на услуги
  1. VAN BOEKEL ZEELAND

    Холандия

    Предприятието VAN BOEKEL ZEELAND, e Multi-Category, и работи в сферата на Мостове и шосета - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на earthmoving, и civil engineering. Седалището му е в/ъв Zeeland, Холандия.

  2. AANNEMINGSBEDRIJF G. VAN DEN BERK

    Холандия

    Предприятието AANNEMINGSBEDRIJF G. VAN DEN BERK, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Пътища - строителство, Мостове и шосета - предприемачи, Пътища - строителство, и Мостове и шосета - предприемачи. Седалището му е в/ъв Erp, Холандия.

  3. KRINKELS

    Холандия

    Предприятието KRINKELS, e Multi-Category, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Тенис - инсталации, football pitches, Тенис - инсталации, street furniture, и road and motorway signalling devices. Седалището му е в/ъв Breda, Холандия.

  4. GROND&LOONWERK MAJUCO

    Холандия

    Предприятието GROND&LOONWERK MAJUCO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пътища - строителство. Освен това развива дейност и в сферата на installation of sewers and sewage systems, cabling for electrical systems, installation of channels for transporting water, и pipes for gas pipelines. Седалището му е в/ъв Klundert, Холандия.

  5. WATERWELLNESS

    Холандия

    Предприятието WATERWELLNESS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Басейни - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на plumber, и Building. Седалището му е в/ъв Rijsbergen, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. FRANKEN AANNEMINGSBEDRIJF

    Холандия

    Предприятието FRANKEN AANNEMINGSBEDRIJF, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Мостове и шосета - предприемачи. Седалището му е в/ъв Bergen Op Zoom, Холандия.

  2. ALDENZEE DEURNE BEHEERSMAATSCHAPPIJ B.V.

    Холандия

    Предприятието ALDENZEE DEURNE BEHEERSMAATSCHAPPIJ B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Пътища - строителство, и Пътища - строителство. Седалището му е в/ъв Deurne, Холандия.

  3. AANNEMINGSBEDRIJF GEBR. J. + P. OOMEN B.V.

    Холандия

    Предприятието AANNEMINGSBEDRIJF GEBR. J. + P. OOMEN B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Пътища - строителство, и Пътища - строителство. Седалището му е в/ъв Sprundel, Холандия.

  4. MABOTEC B.V.

    Холандия

    Предприятието MABOTEC B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Мостове - строителство, и Мостове - строителство. Седалището му е в/ъв Waalwijk, Холандия.

  5. VAN BEEK INFRA GROEP B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN BEEK INFRA GROEP B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Пътища - строителство, и Пътища - строителство. Седалището му е в/ъв Etten-Leur, Холандия.

  1. AANNEMINGSBEDRIJF GEBROEDERS GRAAUMANS B.V.

    Холандия

    Предприятието AANNEMINGSBEDRIJF GEBROEDERS GRAAUMANS B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Пътища - строителство, и Пътища - строителство. Седалището му е в/ъв Bavel, Холандия.

  2. WEGENBOUW STEEVENS B.V.

    Холандия

    Предприятието WEGENBOUW STEEVENS B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Пътища - строителство, и Пътища - строителство. Седалището му е в/ъв Valkenswaard, Холандия.

  1. VAN DEN HEUVEL WERKENDAM B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN DEN HEUVEL WERKENDAM B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Железници - поставяне и поддръжка, и Железници - поставяне и поддръжка. Седалището му е в/ъв Werkendam, Холандия.

  2. BOUWSERVICE CORRECT

    Холандия

    Предприятието BOUWSERVICE CORRECT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Ремонтни работи - предприемачи, Херметичност и изолация - предприемачи, Промишлени строежи - предприемачи, consulting for the creation of infrastructures for residential housing, Ремонтни работи - предприемачи, Херметичност и изолация - предприемачи, и Промишлени строежи - предприемачи. Седалището му е в/ъв Eijsden, Холандия.

  3. VISSERS PLOEGMAKERS B.V.

    Холандия

    Предприятието VISSERS PLOEGMAKERS B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Обществено строителство - предприемачи, Груб строеж, Обществено строителство - предприемачи, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Erp, Холандия.

  4. WINTERS BOUW & ONTWIKKELING B.V.

    Холандия

    Предприятието WINTERS BOUW & ONTWIKKELING B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Обществено строителство - предприемачи, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Breda, Холандия.

  5. VAN AMELSVOORT KASSENBOUW B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN AMELSVOORT KASSENBOUW B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Обществено строителство - предприемачи, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Raamsdonk, Холандия.

  6. HOWICON B.V.

    Холандия

    Предприятието HOWICON B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Обществено строителство - предприемачи, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Elsloo Lb, Холандия.

  7. JOS VAN DEN BERSSELAAR CONSTRUCTIE B.V.

    Холандия

    Предприятието JOS VAN DEN BERSSELAAR CONSTRUCTIE B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Обществено строителство - предприемачи, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Udenhout, Холандия.

  8. GEBRS. VAN VIJFEIJKEN B.V.

    Холандия

    Предприятието GEBRS. VAN VIJFEIJKEN B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Обществено строителство - предприемачи, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Someren, Холандия.

  1. BOUWBEDRIJF P.A. KOENEN EN ZN. B.V.

    Холандия

    Предприятието BOUWBEDRIJF P.A. KOENEN EN ZN. B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Обществено строителство - предприемачи, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Holthees, Холандия.

  2. F.L. LIEBREGTS B.V.

    Холандия

    Предприятието F.L. LIEBREGTS B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Обществено строителство - предприемачи, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Oost West En Middelbeers, Холандия.

  3. BOUWBEDRIJF WAGEMAKERS B.V.

    Холандия

    Предприятието BOUWBEDRIJF WAGEMAKERS B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Обществено строителство - предприемачи, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Oss, Холандия.

  4. BLM WEGENBOUW B.V.

    Холандия

    Предприятието BLM WEGENBOUW B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Обществено строителство - предприемачи, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Wessem, Холандия.

  5. WEGENBOUWMAATSCHAPPIJ ELSHOUT B.V.

    Холандия

    Предприятието WEGENBOUWMAATSCHAPPIJ ELSHOUT B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Обществено строителство - предприемачи, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Breda, Холандия.

  6. VAN DER WEEGEN HOLDING B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN DER WEEGEN HOLDING B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Обществено строителство - предприемачи, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Tilburg, Холандия.

  7. GEBR. COREMANS GRONDWERKEN B.V.

    Холандия

    Предприятието GEBR. COREMANS GRONDWERKEN B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Обществено строителство - предприемачи, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Breda, Холандия.

  8. HAKKERS B.V.

    Холандия

    Предприятието HAKKERS B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Обществено строителство - предприемачи, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Werkendam, Холандия.

  9. W. VAN DOORN BEHEER B.V.

    Холандия

    Предприятието W. VAN DOORN BEHEER B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Обществено строителство - предприемачи, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Schijndel, Холандия.

  10. PELLIKAAN BOUWBEDRIJF B.V.

    Холандия

    Предприятието PELLIKAAN BOUWBEDRIJF B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Обществено строителство - предприемачи, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Tilburg, Холандия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно