• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • пътища - строителни материали

Резултати за

Пътища - строителни материали

ХоландияХертогенбос, Северен Брабант, Мастрихт и ЛимбьоргДоставчик на услуги
  1. ROTIM STEENBOUW

    Холандия

    Предприятието ROTIM STEENBOUW, e Multi-Category, и работи в сферата на Пътища - строителни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Катрани и битуми - строителни материали, Гранит, Катрани и битуми - строителни материали, limestone, и Гранит. Седалището му е в/ъв 's-Hertogenbosch, Холандия.

  2. WEGENBOUW VAN DE KREEKE N.V.

    Холандия

    Предприятието WEGENBOUW VAN DE KREEKE N.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пътища - строителни материали. Седалището му е в/ъв Nuth, Холандия.

  3. TIMMERFABRIEK LANCEL B.V.

    Холандия

    Предприятието TIMMERFABRIEK LANCEL B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Суров дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Строителна дървесина, и Строителна дървесина. Седалището му е в/ъв Hoogerheide, Холандия.

  4. DAKEXPERT247

    Холандия

    Предприятието DAKEXPERT247, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Сградова покривка - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Материали за покривни конструкции, roof repair, re-roofing of asbestos cement roofs, metal roofing, и Материали за покривни конструкции. Седалището му е в/ъв Dinteloord, Холандия.