• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • разрушаване - изпълнители

Резултати за

Разрушаване - изпълнители

ХоландияХертогенбос, Северен Брабант, Мастрихт и ЛимбьоргДоставчик на услуги
  1. TRANSPORTBEDRIJF VAN MENSVOORT

    Холандия

    Предприятието TRANSPORTBEDRIJF VAN MENSVOORT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пътен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Разрушаване - изпълнители, Рециклиране - машини и инсталации, Разрушаване - изпълнители, и Рециклиране - машини и инсталации. Седалището му е в/ъв Veghel, Холандия.

  2. SLOOP EN GRONDWERKEN M. HEEZEN B.V.

    Холандия

    Предприятието SLOOP EN GRONDWERKEN M. HEEZEN B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Разрушаване - изпълнители, и Разрушаване - изпълнители. Седалището му е в/ъв Eindhoven, Холандия.

  3. GEBROEDERS SNELLEN HOLDING B.V.

    Холандия

    Предприятието GEBROEDERS SNELLEN HOLDING B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Разрушаване - изпълнители, и Разрушаване - изпълнители. Седалището му е в/ъв Rijsbergen, Холандия.

  4. VAN KAATHOVEN LAARBEEK B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN KAATHOVEN LAARBEEK B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Разрушаване - изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Терасиране - строителни работи, и Терасиране - строителни работи. Седалището му е в/ъв Beek En Donk, Холандия.