• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • строителство - машини и техника

Резултати за

Строителство - машини и техника

ХоландияХертогенбос, Северен Брабант, Мастрихт и ЛимбьоргДоставчик на услуги
  1. SANKOO MACHINEVERKOOP, VERHUUR EN SERVICE

    Холандия

    Предприятието SANKOO MACHINEVERKOOP, VERHUUR EN SERVICE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Товароподемници и строителни асансьори. Седалището му е в/ъв Bergeijk, Холандия.

  2. KLEINE BETONPOMP

    Холандия

    Предприятието KLEINE BETONPOMP, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Бетонни помпи. Седалището му е в/ъв Steenbergen, Холандия.

  3. NDC INTERNATIONAL B.V.

    Холандия

    Предприятието NDC INTERNATIONAL B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кабини за кранове и мостови кранове. Освен това развива дейност и в сферата на Кранове и мостови кранове, и Кранове и мостови кранове. Седалището му е в/ъв Oosterhout Nb, Холандия.

  4. ALLJOBS B.V.

    Холандия

    Предприятието ALLJOBS B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения, Земеделски трактори и ремаркета, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Земеделие - инсталации и съоръжения, Земеделски трактори и ремаркета, Градинарство - машини и уреди, и Животновъдство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Oud Gastel, Холандия.

  5. VAN ZUTPHEN GROOTKEUKENMONTAGE B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN ZUTPHEN GROOTKEUKENMONTAGE B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Veghel, Холандия.