• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • coatings

Резултати за

Coatings

ХоландияХертогенбос, Северен Брабант, Мастрихт и ЛимбьоргДоставчик на услуги
  1. LFT COATING INDUSTRIE

    Холандия

    Предприятието LFT COATING INDUSTRIE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на coatings, и Surface treatment. Седалището му е в/ъв Best, Холандия.

  2. MULTICOAT SEEVENS

    Холандия

    Предприятието MULTICOAT SEEVENS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Боядисване - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на general renovation work, и coating. Седалището му е в/ъв Stramproy, Холандия.

  3. AHC BENELUX

    Холандия

    Предприятието AHC BENELUX, e Multi-Category, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Антикорозионни облицовки, Никелиране, plating, Антикорозионни облицовки, gold electroplating, и Никелиране. Седалището му е в/ъв Eindhoven, Холандия.

  4. PLASMA SERVICE B.V.

    Холандия

    Предприятието PLASMA SERVICE B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Машини и инсталации за повърхнинна обработка. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за нанасяне на покрития, и Машини за нанасяне на покрития. Седалището му е в/ъв Breda, Холандия.

  5. AHC OPPERVLAKTETECHNIEKEN B.V.

    Холандия