• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • замразени и дълбоко замразени продукти

Резултати за

Замразени и дълбоко замразени продукти

ХоландияХертогенбос, Северен Брабант, Мастрихт и Лимбьорг
  1. NILEX FOODS B.V.

    Холандия

    Предприятието NILEX FOODS B.V., e Производител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Замразени и дълбоко замразени плодове, Конфитюри, vegetables, fruit & vegetables, Замразени и дълбоко замразени плодове, и Конфитюри. Седалището му е в/ъв Boxtel, Холандия.

  2. ZZA MOZZARELLA

    Холандия

    Предприятието ZZA MOZZARELLA, e Производител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на mozzarella for pizza, и wholesale frozen food. Седалището му е в/ъв Eindhoven, Холандия.

  3. DEDERT ICESTICKS

    Холандия

    Предприятието DEDERT ICESTICKS, e Производител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на popsicles, Frozen foods, и ice-cream dessert. Седалището му е в/ъв Horst, Холандия.

  4. V.A.V. B.V.

    Холандия

    Предприятието V.A.V. B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Замразени и дълбоко замразени меса, и Замразени и дълбоко замразени меса. Седалището му е в/ъв Etten-Leur, Холандия.

  5. MARSCHEE B.V.

    Холандия

    Предприятието MARSCHEE B.V., e Производител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Замразени готови ястия, и Замразени готови ястия. Седалището му е в/ъв Helmond, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. GROOTHANDEL HOLLANDS WILDHUIS B.V.

    Холандия

    Предприятието GROOTHANDEL HOLLANDS WILDHUIS B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Замразено и дълбоко замразено птиче и дивечово месо, и Замразено и дълбоко замразено птиче и дивечово месо. Седалището му е в/ъв Best, Холандия.

  2. MORA PRODUKTIE B.V.

    Холандия

    Предприятието MORA PRODUKTIE B.V., e Производител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Замразени пици, и Замразени пици. Седалището му е в/ъв Maastricht, Холандия.

  3. OERLEMANS FOODS WAALWIJK B.V.

    Холандия

    Предприятието OERLEMANS FOODS WAALWIJK B.V., e Производител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Замразени и дълбоко замразени зеленчуци, и Замразени и дълбоко замразени зеленчуци. Седалището му е в/ъв Waalwijk, Холандия.

  4. F & F (EUROPE) B.V.

    Холандия

    Предприятието F & F (EUROPE) B.V., e Производител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Седалището му е в/ъв Kerkrade, Холандия.

  5. FROST SERVICE VENLO B.V.

    Холандия

    Предприятието FROST SERVICE VENLO B.V., и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Седалището му е в/ъв Venlo, Холандия.

  1. HAGU B.V.

    Холандия

    Предприятието HAGU B.V., и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Седалището му е в/ъв Best, Холандия.

  2. GNT INTERNATIONAL B.V.

    Холандия

    Предприятието GNT INTERNATIONAL B.V., и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Седалището му е в/ъв Mierlo, Холандия.

  1. VERBRUGGEN MILL B.V.

    Холандия

    Предприятието VERBRUGGEN MILL B.V., и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Седалището му е в/ъв Mill, Холандия.

  2. PADIFOOD SERVICE B.V.

    Холандия

    Предприятието PADIFOOD SERVICE B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Седалището му е в/ъв Oss, Холандия.

  3. JOBECO B.V.

    Холандия

    Предприятието JOBECO B.V., и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Седалището му е в/ъв Herkenbosch, Холандия.

  4. ROLTEX B.V.

    Холандия

    Предприятието ROLTEX B.V., и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Седалището му е в/ъв Nuth, Холандия.

  5. VRIESCENTRALE GROUP B.V.

    Холандия

    Предприятието VRIESCENTRALE GROUP B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Седалището му е в/ъв Asten, Холандия.

  6. KAPPERSFOODS B.V.

    Холандия