• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • каросерии - конструкция

Резултати за

Каросерии - конструкция

ХоландияХертогенбос, Северен Брабант, Мастрихт и Лимбьорг
  1. HERTOGHS CARROSSERIEEN B.V.

    Холандия

    Предприятието HERTOGHS CARROSSERIEEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Каросерии - конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Каросерия за камиони - конструкция, и Каросерия за камиони - конструкция. Седалището му е в/ъв Roosendaal, Холандия.

  2. DAF TRUCKS N.V.

    Холандия

    Предприятието DAF TRUCKS N.V., и работи в сферата на Каросерии - конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Автомобилни каросерии - конструкция, и Автомобилни каросерии - конструкция. Седалището му е в/ъв Eindhoven, Холандия.

  3. SPECIAL TRUCK PRODUCTS B.V.

    Холандия

    Предприятието SPECIAL TRUCK PRODUCTS B.V., e Производител, и работи в сферата на Каросерии - конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Каросерия за камиони - конструкция, и Каросерия за камиони - конструкция. Седалището му е в/ъв Heesch, Холандия.

  4. EINDHOVENSE CARROSSERIEFABRIEK B.V.

    Холандия

    Предприятието EINDHOVENSE CARROSSERIEFABRIEK B.V., e Производител, и работи в сферата на Каросерии - конструкция. Седалището му е в/ъв Eindhoven, Холандия.

  5. HILTON ENGINEERING B.V.

    Холандия

    Предприятието HILTON ENGINEERING B.V., и работи в сферата на Каросерии - конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Автомобилни каросерии - конструкция, и Автомобилни каросерии - конструкция. Седалището му е в/ъв Maastricht, Холандия.