• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • кораби

Резултати за

Кораби

ХоландияХертогенбос, Северен Брабант, Мастрихт и Лимбьорг
  1. PASCAL VILLANOVA

    Холандия

    Предприятието PASCAL VILLANOVA, e Производител, и работи в сферата на Кораби. Освен това развива дейност и в сферата на disinfection, rat extermination and cleaning services for pleasure craft, solvents and thinners for boating, painting and maintenance services for pleasure craft, и Boats, pleasure. Седалището му е в/ъв Weert, Холандия.

  2. MARINE TIME

    Холандия

    Предприятието MARINE TIME, e Разпространител, и работи в сферата на Кораби. Седалището му е в/ъв Breda, Холандия.

  3. AFDEKZEILWINKEL

    Холандия

    Предприятието AFDEKZEILWINKEL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Работилница за корабни платна и аксесоари. Седалището му е в/ъв Uden, Холандия.

  4. VALMONT NEDERLAND

    Холандия

    Предприятието VALMONT NEDERLAND, e Производител, и работи в сферата на Мачти. Освен това развива дейност и в сферата на steel poles. Седалището му е в/ъв Maarheeze, Холандия.

  5. GLOBAL SERVICES (EUROPE) B.V.

    Холандия

    Предприятието GLOBAL SERVICES (EUROPE) B.V., e Разпространител, и работи в сферата на Морска механика. Освен това развива дейност и в сферата на marine buoys, marine propellers, nautical supplies, и Yacht accessories. Седалището му е в/ъв Heijningen, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ASTO

    Холандия

    Предприятието ASTO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кораби - поправка и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Кораби - конструкция, Кораби - конструкция, и ship repairs. Седалището му е в/ъв Raamsdonksveer, Холандия.

  2. MACHINEFABRIEK EN SCHEEPSREPARATIEBEDRIJF VAN WIJK B.V.

    Холандия

    Предприятието MACHINEFABRIEK EN SCHEEPSREPARATIEBEDRIJF VAN WIJK B.V., e Производител, и работи в сферата на Корабостроене. Освен това развива дейност и в сферата на Кораби - конструкция, Корабно снабдяване, Кораби - конструкция, и Корабно снабдяване. Седалището му е в/ъв Werkendam, Холандия.

  3. DE WAAL MACHINEFABRIEK B.V.

    Холандия

    Предприятието DE WAAL MACHINEFABRIEK B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Корабни двигатели. Освен това развива дейност и в сферата на Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Радари, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, и Радари. Седалището му е в/ъв Werkendam, Холандия.

  4. P.H. TINNEMANS EN ZONEN B.V.

    Холандия

    Предприятието P.H. TINNEMANS EN ZONEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Корабостроене. Освен това развива дейност и в сферата на Корабостроителници - строителство, и Корабостроителници - строителство. Седалището му е в/ъв Maasbracht, Холандия.

  5. HOOGENDOORN'S MARITIEME BETIMMERINGEN EN INTERIEURBOUW B.V.

    Холандия

    Предприятието HOOGENDOORN'S MARITIEME BETIMMERINGEN EN INTERIEURBOUW B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Корабостроене. Освен това развива дейност и в сферата на Кораби - конструкция, и Кораби - конструкция. Седалището му е в/ъв Werkendam, Холандия.

  1. SCHEEPSWERF GEBR. JOOREN WERKENDAM B.V.

    Холандия

    Предприятието SCHEEPSWERF GEBR. JOOREN WERKENDAM B.V., e Производител, и работи в сферата на Корабостроене. Освен това развива дейност и в сферата на Кораби - конструкция, и Кораби - конструкция. Седалището му е в/ъв Werkendam, Холандия.

  2. SCHEEPSWERF MADE B.V.

    Холандия

    Предприятието SCHEEPSWERF MADE B.V., e Производител, и работи в сферата на Корабостроене. Освен това развива дейност и в сферата на Корабостроителници - строителство, и Корабостроителници - строителство. Седалището му е в/ъв Made, Холандия.

  1. HANDELSONDERNEMING BEERENS B.V.

    Холандия

    Предприятието HANDELSONDERNEMING BEERENS B.V., e Производител, и работи в сферата на Екскурзионни плавателни съдове - компоненти, двигатели и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Морска кинкалерия, и Морска кинкалерия. Седалището му е в/ъв Werkendam, Холандия.

  2. DE BOSRAND B.V.

    Холандия

  3. RHIGO B.V.

    Холандия

    Предприятието RHIGO B.V., e Производител, и работи в сферата на Кораби - уреди и съоръжения. Седалището му е в/ъв Bergen Op Zoom, Холандия.

  4. NIEUWENHUIJSEN GROEP B.V.

    Холандия

    Предприятието NIEUWENHUIJSEN GROEP B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кораби - поправка и поддръжка. Седалището му е в/ъв Geertruidenberg, Холандия.

  5. EXPLOITATIEMAATSCHAPPIJ MEULENBERG URMOND B.V.

    Холандия

    Предприятието EXPLOITATIEMAATSCHAPPIJ MEULENBERG URMOND B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Морски агенции - наематели на кораби. Седалището му е в/ъв Urmond, Холандия.

  6. WALON B.V.

    Холандия

  7. VEKA GROUP B.V.

    Холандия