• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • килими и мокети

Резултати за

Килими и мокети

ХоландияХертогенбос, Северен Брабант, Мастрихт и ЛимбьоргПроизводител
  1. JETSTONE VERKOOP B.V.

    Холандия

    Предприятието JETSTONE VERKOOP B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - подови настилки. Освен това развива дейност и в сферата на Метални домакински принадлежности, Килими и мокети, Метални домакински принадлежности, и Килими и мокети. Седалището му е в/ъв Deurne, Холандия.

  2. B.V. TAPIJTFABRIEK NOUWENS-BOGAERS

    Холандия

    Предприятието B.V. TAPIJTFABRIEK NOUWENS-BOGAERS, e Производител, и работи в сферата на Мокети. Освен това развива дейност и в сферата на Фабрично изработени килими, Килими и мокети, Фабрично изработени килими, и Килими и мокети. Седалището му е в/ъв Tilburg, Холандия.

  3. JANSSENS ORIENT CARPETS HOLLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието JANSSENS ORIENT CARPETS HOLLAND B.V., e Производител, и работи в сферата на Килими и мокети. Освен това развива дейност и в сферата на Занаятчийски килими, и Занаятчийски килими. Седалището му е в/ъв Tilburg, Холандия.

  4. OSSFLOOR TAPIJTFABRIEKEN B.V.

    Холандия

    Предприятието OSSFLOOR TAPIJTFABRIEKEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Фабрично изработени килими. Освен това развива дейност и в сферата на Килими и мокети, и Килими и мокети. Седалището му е в/ъв Oss, Холандия.

  5. BEST WOOL CARPETS B.V.

    Холандия