• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • пластмасови материи - изделия за промишлеността

Резултати за

Пластмасови материи - изделия за промишлеността

ХоландияХертогенбос, Северен Брабант, Мастрихт и ЛимбьоргПроизводител
  1. ENBI PLASTICS & SILICONES BV

    Холандия

    Предприятието ENBI PLASTICS & SILICONES BV, e Multi-Category, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Echt, Холандия.

  2. TALBOOM

    Холандия

    Предприятието TALBOOM, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за мебелната промишленост, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмаси - изделия за мебелната промишленост, Каучук и пластмаса - преработване, и milling of plastic materials. Седалището му е в/ъв Breda, Холандия.

  3. HEMIMEX

    Холандия

    Предприятието HEMIMEX, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Rosmalen, Холандия.

  4. B.V. KUNSTSTOF-INSTALLATIEBOUW CKB

    Холандия

    Предприятието B.V. KUNSTSTOF-INSTALLATIEBOUW CKB, e Производител, и работи в сферата на Филтриране - уреди и помощни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Цистерни от пластмасова материя, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Цистерни от пластмасова материя, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Boxtel, Холандия.

  5. VACULUX B.V.

    Холандия

    Предприятието VACULUX B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - изделия за мебелната промишленост, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмаси - изделия за мебелната промишленост. Седалището му е в/ъв S-Hertogenbosch, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ENVIRO TECH B.V.

    Холандия

    Предприятието ENVIRO TECH B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени тръбни системи, и Промишлени тръбни системи. Седалището му е в/ъв Susteren, Холандия.

  2. VOESTALPINE POLYNORM VAN NIFTRIK B.V.

    Холандия

    Предприятието VOESTALPINE POLYNORM VAN NIFTRIK B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Putte, Холандия.

  3. VERSTAPPEN EQUIPMENT B.V.

    Холандия

    Предприятието VERSTAPPEN EQUIPMENT B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за електропромишлеността, и Пластмаси - изделия за електропромишлеността. Седалището му е в/ъв Oostrum Lb, Холандия.

  4. MARECO KUNSTSTOFFEN B.V.

    Холандия

    Предприятието MARECO KUNSTSTOFFEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаса - изделия за механиката, и Пластмаса - изделия за механиката. Седалището му е в/ъв Venlo, Холандия.

  5. AKATHERM INTERNATIONAL B.V.

    Холандия

    Предприятието AKATHERM INTERNATIONAL B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Panningen, Холандия.

  1. BKB PRECISION

    Холандия

    Предприятието BKB PRECISION, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Son, Холандия.

  2. POLY PRODUCTS B.V.

    Холандия

    Предприятието POLY PRODUCTS B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Werkendam, Холандия.

  1. SUNWARE B.V.

    Холандия

    Предприятието SUNWARE B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Tilburg, Холандия.

  2. PEMA PLASTICS B.V.

    Холандия

    Предприятието PEMA PLASTICS B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Heesch, Холандия.

  3. COLASIT (HOLLAND) B.V.

    Холандия

    Предприятието COLASIT (HOLLAND) B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв S-Hertogenbosch, Холандия.

  4. REFITECH B.V.

    Холандия

    Предприятието REFITECH B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Waalwijk, Холандия.

  5. MEADWESTVACO CALMAR NETHERLANDS B.V.

    Холандия

    Предприятието MEADWESTVACO CALMAR NETHERLANDS B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - медицински изделия, и Пластмаси - медицински изделия. Седалището му е в/ъв Drunen, Холандия.

  6. KUIJPERS KUNSTSTOFTECHNIEK B.V.

    Холандия

    Предприятието KUIJPERS KUNSTSTOFTECHNIEK B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за земеделската и хранителната промишленост, и Пластмаси - изделия за земеделската и хранителната промишленост. Седалището му е в/ъв Lage Mierde, Холандия.

  7. ASKOVE KUNSTSTOF INDUSTRIE B.V.

    Холандия

    Предприятието ASKOVE KUNSTSTOF INDUSTRIE B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Veghel, Холандия.

  8. 3P (PERFORMANCE PLASTIC PRODUCTS) B.V.

    Холандия

  1. VDL NETWORK SUPPLIES B.V.

    Холандия

  2. AFA-POLYTEK B.V.

    Холандия

  3. FORM IT B.V.

    Холандия

    Предприятието FORM IT B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - полуфабрикати. Освен това развива дейност и в сферата на Профилирани изделия от пластмасови материи, и Профилирани изделия от пластмасови материи. Седалището му е в/ъв Valkenswaard, Холандия.

  4. H&R BENELUX B.V.

    Холандия

    Предприятието H&R BENELUX B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Гранулирани продукти за пластмасови материи, и Гранулирани продукти за пластмасови материи. Седалището му е в/ъв Nuth, Холандия.

  5. PLALLOY MTD B.V.

    Холандия

    Предприятието PLALLOY MTD B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Гранулирани продукти за пластмасови материи, и Гранулирани продукти за пластмасови материи. Седалището му е в/ъв Kerkrade, Холандия.