• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • flooring

Резултати за

Flooring

ХоландияХертогенбос, Северен Брабант, Мастрихт и ЛимбьоргПроизводител
  1. REINASAN BV

    Холандия

    Verified by europages badge

    Предприятието REINASAN BV, e Производител, и работи в сферата на Фирми по чистотата. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и инсталации за повърхнинна обработка, Почистване на сгради, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Overall hygiene protection, cleaning products, Safe cleaning products, Surface cleaning, Surface protection, и Exterior protection. Седалището му е в/ъв Roermond, Холандия.

  2. BEN DE GRAAFF PROJECT B.V.

    Холандия

    Предприятието BEN DE GRAAFF PROJECT B.V., e Multi-Category, и работи в сферата на Междинни подове. Освен това развива дейност и в сферата на Мокетни карета, Паркети, Мокетни карета, Паркети, indoor furnishings, и curtain accessories. Седалището му е в/ъв Sprang-Capelle, Холандия.

  3. STONEXX

    Холандия

    Предприятието STONEXX, e Производител, и работи в сферата на Керамика - плочки и плочкови настилки. Освен това развива дейност и в сферата на Мрамори и естествени камъни, mosaic tiles, ceramics for floors, и Мрамори и естествени камъни. Седалището му е в/ъв Swalmen, Холандия.

  4. NICOCYL BENELUX B.V.

    Холандия

    Предприятието NICOCYL BENELUX B.V., e Производител, и работи в сферата на Каучук - промишлени подове. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени подове и подови настилки, и Промишлени подове и подови настилки. Седалището му е в/ъв Waalwijk, Холандия.

  5. STRUYK VERWO INFRA

    Холандия

    Предприятието STRUYK VERWO INFRA, e Производител, и работи в сферата на Плочи - бетон. Освен това развива дейност и в сферата на Покрития - сглобяеми елементи, clinker floor coverings, street furniture, paving tiles, и Покрития - сглобяеми елементи. Седалището му е в/ъв Oosterhout, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. JETSTONE VERKOOP B.V.

    Холандия

    Предприятието JETSTONE VERKOOP B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - подови настилки. Освен това развива дейност и в сферата на Метални домакински принадлежности, Килими и мокети, Метални домакински принадлежности, и Килими и мокети. Седалището му е в/ъв Deurne, Холандия.

  2. WOODLIFE FLOORING BV

    Холандия

    Предприятието WOODLIFE FLOORING BV, e Производител, и работи в сферата на Паркети. Седалището му е в/ъв St. Anthonis, Холандия.

  3. MAYFRAN LIMBURG B.V.

    Холандия

    Предприятието MAYFRAN LIMBURG B.V., e Производител, и работи в сферата на Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи. Освен това развива дейност и в сферата на Въздушни и подови транспортьори, и Въздушни и подови транспортьори. Седалището му е в/ъв Landgraaf, Холандия.

  4. PRINTVLOEREN VGV

    Холандия

    Предприятието PRINTVLOEREN VGV, e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Moergestel, Холандия.

  5. LAMMERS BETON B.V.

    Холандия

    Предприятието LAMMERS BETON B.V., e Производител, и работи в сферата на Фасадни тухли. Освен това развива дейност и в сферата на Покрития - сглобяеми елементи, и Покрития - сглобяеми елементи. Седалището му е в/ъв Weert, Холандия.

  1. ENGELEN PARKETVLOERENFABRIEK LIMBURG B.V.

    Холандия