• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • industrial equipment

Резултати за

Industrial equipment

ХоландияХертогенбос, Северен Брабант, Мастрихт и ЛимбьоргПроизводител
  1. SUN CHEMICAL - COLORS & EFFECTS NETHERLANDS B.V

    Холандия

    Verified by europages badge

    Sun Chemical is a renowned chemical manufacturer with operations in the Netherlands and Turkey. Our company has been established for several decades and has earned a reputation as a leading supplier of cleaning products and various other chemicals, serving distributors globally. We prioritize long-term partnerships and maintain close relationships with our clients, many of whom are repeat customers. Our dedicated after-sales team is always available to provide support and assistance to ensure the success of our projects. We invite all potential clients to join us in taking our business to the next level on a global scale as we source and ship our chemicals worldwide, including countries such as China, the UK, US, Kenya, and Brazil. Our facilities and products are certified by prestigious international inspection companies, such as SGS, Bureau Veritas (BV), and the Certification Inspection Section, to guarantee quality and safety standards. Our factories hold ISO certifications, including ISO 14001: 2004, ISO 14001: 2015, and ISO 9001, and we are committed to maintaining international environmental and safety standards. For more information on our products and services, please visit our website or contact us directly through our contact page for a personalized response to your inquiry.

  2. NAAYKENS' LUCHTTECHNISCHE APPARATENBOUW

    Холандия

    Предприятието NAAYKENS' LUCHTTECHNISCHE APPARATENBOUW, e Производител, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени вентилатори, Промишлени вентилатори, electric fans for industrial use, installation of suction systems, и industrial filters. Седалището му е в/ъв Tilburg, Холандия.

  3. WILLEMSE & VAN ENGELEN

    Холандия

    Предприятието WILLEMSE & VAN ENGELEN, e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на консерви - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Хлебопроизводство - машини и материали, Производство на консерви - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, и Хлебопроизводство - машини и материали. Седалището му е в/ъв Roosendaal, Холандия.

  4. GTE

    Холандия

    Предприятието GTE, e Производител, и работи в сферата на Машини и техника за фармацевтичната промишленост. Седалището му е в/ъв Horst, Холандия.

  5. ETEC SERVICE EN ENGINEERING BV

    Холандия

    Предприятието ETEC SERVICE EN ENGINEERING BV, e Производител, и работи в сферата на Хранене - машини и съоръжения. Седалището му е в/ъв Baarlo, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. KANTERS ELEKTRO

    Холандия

    Предприятието KANTERS ELEKTRO, e Производител, и работи в сферата на Автоматизация - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Automation, equipment for industrial automation, и automation systems. Седалището му е в/ъв Erp, Холандия.

  2. ROS INTERNATIONAL

    Холандия

    Предприятието ROS INTERNATIONAL, e Multi-Category, и работи в сферата на Поправка на промишлени съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Складиране - техника и системи, Storage - equipment and systems, и Складиране - техника и системи. Седалището му е в/ъв Made, Холандия.

  3. PROMECO

    Холандия

    Предприятието PROMECO, e Multi-Category, и работи в сферата на Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, и Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги. Седалището му е в/ъв Beek En Donk, Холандия.

  4. FRENCKEN HANDEL EN SERVICE B.V.

    Холандия

    Предприятието FRENCKEN HANDEL EN SERVICE B.V., e Производител, и работи в сферата на Поправка на промишлени съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Шкафове и кошове за складиране, Товаро-разтоварни мотокари, Шкафове и кошове за складиране, и Товаро-разтоварни мотокари. Седалището му е в/ъв Eindhoven, Холандия.

  5. VENVULAS TECHNIEK B.V.

    Холандия

    Предприятието VENVULAS TECHNIEK B.V., e Производител, и работи в сферата на Поправка на промишлени съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Стоманени жици и кабели, Лазер - машини за заваряване и разрязване, Стоманени жици и кабели, и Лазер - машини за заваряване и разрязване. Седалището му е в/ъв Vught, Холандия.

  1. SMEVA B.V.

    Холандия

    Предприятието SMEVA B.V., e Производител, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Климатизация - техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Valkenswaard, Холандия.

  2. PAGTER

    Холандия

    Предприятието PAGTER, e Производител, и работи в сферата на Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, и Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги. Седалището му е в/ъв Oud Gastel, Холандия.

  1. LOUWERS MEET- EN REGELTECHNIEK B.V.

    Холандия

    Предприятието LOUWERS MEET- EN REGELTECHNIEK B.V., e Производител, и работи в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени горелки, Измерване и регулиране на температурата - уреди и инструменти, Промишлени горелки, и Измерване и регулиране на температурата - уреди и инструменти. Седалището му е в/ъв Mierlo, Холандия.

  2. G. SCHOUTEN BEHEER B.V.

    Холандия

    Предприятието G. SCHOUTEN BEHEER B.V., e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Изпичане на кафе - техника, и Изпичане на кафе - техника. Седалището му е в/ъв Giessen, Холандия.

  3. TYPHOON ROERTECHNIEK B.V.

    Холандия

    Предприятието TYPHOON ROERTECHNIEK B.V., e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Миксери и машини за стриване за хранителната промишленост, и Миксери и машини за стриване за хранителната промишленост. Седалището му е в/ъв Raamsdonksveer, Холандия.

  4. MEEX TECHNISCHE INSTALLATIES B.V.

    Холандия

    Предприятието MEEX TECHNISCHE INSTALLATIES B.V., e Производител, и работи в сферата на Химическо и фармацевтично производство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника за химическата промишленост, и Машини и техника за химическата промишленост. Седалището му е в/ъв Nuth, Холандия.

  5. OLAER NEDERLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието OLAER NEDERLAND B.V., e Производител, и работи в сферата на Двигатели с вътрешно горене - компоненти и части. Освен това развива дейност и в сферата на Охладителни радиатори за двигатели, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Охладителни радиатори за двигатели, и Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Prinsenbeek, Холандия.

  6. LENSSEN VUL-/SLUITTECHNIEK B.V.

    Холандия

    Предприятието LENSSEN VUL-/SLUITTECHNIEK B.V., e Производител, и работи в сферата на Химическо и фармацевтично производство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника за фармацевтичната промишленост, и Машини и техника за фармацевтичната промишленост. Седалището му е в/ъв Sevenum, Холандия.

  7. F. VAN WEES, MACHINE- EN STANSMESSENFABRIEK WAALWIJK B.V.

    Холандия

    Предприятието F. VAN WEES, MACHINE- EN STANSMESSENFABRIEK WAALWIJK B.V., e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителни екстрати - машини и съоръжения, и Хранителни екстрати - машини и съоръжения. Седалището му е в/ъв Waalwijk, Холандия.

  8. LOTEC B.V.

    Холандия

    Предприятието LOTEC B.V., e Производител, и работи в сферата на Преработка на водите - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Плувни басейни - уреди и инсталации за преработка на водата, и Плувни басейни - уреди и инсталации за преработка на водата. Седалището му е в/ъв Eindhoven, Холандия.

  1. COOLGO

    Холандия

    Предприятието COOLGO, e Производител, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Хладилен транспорт - съоръжения, refrigerated motor vehicles, и Хладилен транспорт - съоръжения. Седалището му е в/ъв Bladel, Холандия.

  2. SPIRO INNOVATION B.V.

    Холандия

    Предприятието SPIRO INNOVATION B.V., e Производител, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Хладилни витрини и изложбени поставки, и Хладилни витрини и изложбени поставки. Седалището му е в/ъв Helmond, Холандия.

  3. K.I.K. KUNSTSTOFFEN INDUSTRIE B.V.

    Холандия

    Предприятието K.I.K. KUNSTSTOFFEN INDUSTRIE B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Термично моделиране на пластмаси - машини, и Термично моделиране на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Waalwijk, Холандия.

  4. THERMOBILE INDUSTRIES HOLDING B.V.

    Холандия

    Предприятието THERMOBILE INDUSTRIES HOLDING B.V., e Производител, и работи в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Домашно отопление - техника и инсталации, и Домашно отопление - техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Breda, Холандия.

  5. KEMTEC B.V.

    Холандия

    Предприятието KEMTEC B.V., e Производител, и работи в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Budel, Холандия.

  6. FA. FOCKENS EN VAN PUIJENBROEK

    Холандия

    Предприятието FA. FOCKENS EN VAN PUIJENBROEK, e Производител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, и Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв S-Hertogenbosch, Холандия.

  7. DOMESTIC PARTS SERVICE (DPS) B.V.

    Холандия

    Предприятието DOMESTIC PARTS SERVICE (DPS) B.V., e Производител, и работи в сферата на Домашно отопление - техника и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника, и Промишлено отопление - инсталации и техника. Седалището му е в/ъв Terheijden, Холандия.

  8. THERMO FISHER SCIENTIFIC B.V.

    Холандия

    Предприятието THERMO FISHER SCIENTIFIC B.V., e Производител, и работи в сферата на Наем на промишлени съоръжения. Седалището му е в/ъв Breda, Холандия.

  9. SNIJDERS TILBURG B.V.

    Холандия

    Предприятието SNIJDERS TILBURG B.V., e Производител, и работи в сферата на Наем на промишлени съоръжения. Седалището му е в/ъв Tilburg, Холандия.

  10. NAS KOUDETECHNIEK B.V.

    Холандия

    Предприятието NAS KOUDETECHNIEK B.V., e Производител, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Охлаждащи цистерни, и Охлаждащи цистерни. Седалището му е в/ъв Escharen, Холандия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Industrial equipment

Брой резултати

45 Фирми

Категория