• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • тъкани

Резултати за

Тъкани

ХоландияХертогенбос, Северен Брабант, Мастрихт и Лимбьорг
  1. TEXTIELSTAD

    Холандия

    Предприятието TEXTIELSTAD, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на clothing fabrics. Седалището му е в/ъв Tilburg, Холандия.

  2. RIJS TEXTILES

    Холандия

    Предприятието RIJS TEXTILES, e Търговец на едро, и работи в сферата на Тъкани. Седалището му е в/ъв Tilburg, Холандия.

  3. HAVIVANK B.V.

    Холандия

    Предприятието HAVIVANK B.V., e Производител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Нетъкани платове, и Нетъкани платове. Седалището му е в/ъв Tilburg, Холандия.

  4. LEO SCHELLENS B.V.

    Холандия

    Предприятието LEO SCHELLENS B.V., e Производител, и работи в сферата на Кадифета - тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, и Тъкани. Седалището му е в/ъв Eindhoven, Холандия.

  5. JOHAN VAN DEN ACKER TEXTIELFABRIEK B.V.

    Холандия

    Предприятието JOHAN VAN DEN ACKER TEXTIELFABRIEK B.V., e Производител, и работи в сферата на Памук - тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, и Тъкани. Седалището му е в/ъв Gemert, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. LEOTEX B.V.

    Холандия

    Предприятието LEOTEX B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Тъкани. Седалището му е в/ъв Hilvarenbeek, Холандия.

  2. B.V. TEXTIELFABRIEKEN H. VAN PUIJENBROEK

    Холандия

    Предприятието B.V. TEXTIELFABRIEKEN H. VAN PUIJENBROEK, e Производител, и работи в сферата на Тъкани. Седалището му е в/ъв Goirle, Холандия.

  3. B.V. LINNENWEVERIJEN VH. VAN DIJK & ZONEN

    Холандия

    Предприятието B.V. LINNENWEVERIJEN VH. VAN DIJK & ZONEN, и работи в сферата на Тъкани. Седалището му е в/ъв Valkenswaard, Холандия.

  4. VESPOLINO B.V.

    Холандия

  5. NOOTEBOOM TEXTILES

    Холандия

    Предприятието NOOTEBOOM TEXTILES, e Търговец на едро, и работи в сферата на Тъкани за конфекция. Освен това развива дейност и в сферата на Памук - тъкани, Памук - тъкани, woollen fabrics, и tricot fabrics. Седалището му е в/ъв Tilburg, Холандия.

  1. SUBLEEM GOODS

    Холандия

    Предприятието SUBLEEM GOODS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Щамповане на текстилни тъкани. Седалището му е в/ъв Eindhoven, Холандия.

  2. HOUSE OF U

    Холандия

    Предприятието HOUSE OF U, e Производител, и работи в сферата на Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на printing on fabrics and textile products. Седалището му е в/ъв Eindhoven, Холандия.

  1. PRINT UNLIMITED

    Холандия

    Предприятието PRINT UNLIMITED, e Производител, и работи в сферата на Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника. Седалището му е в/ъв Someren, Холандия.

  2. TIGERPRINT T-SHIRTS BEDRUKKEN

    Холандия

    Предприятието TIGERPRINT T-SHIRTS BEDRUKKEN, e Производител, и работи в сферата на Сериграфия върху текстилни тъкани. Седалището му е в/ъв Tilburg, Холандия.

  3. HORECATEXTIEL.NET

    Холандия

    Предприятието HORECATEXTIEL.NET, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хавлиени тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на dressing gowns, и terry cloth towels. Седалището му е в/ъв Vessem, Холандия.

  4. WIM SMETSERS B.V.

    Холандия

    Предприятието WIM SMETSERS B.V., и работи в сферата на Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани за мебелното обзавеждане, Домашно бельо, Тъкани за мебелното обзавеждане, и Домашно бельо. Седалището му е в/ъв Oost West En Middelbeers, Холандия.

  5. SWEATERKONING

    Холандия

    Предприятието SWEATERKONING, e Производител, и работи в сферата на Щамповане на текстилни тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на printing for clothing. Седалището му е в/ъв Eindhoven, Холандия.

  6. H.M.G. BEDTEXTIEL B.V.

    Холандия

    Предприятието H.M.G. BEDTEXTIEL B.V., и работи в сферата на Тъкани за мебелното обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Домашно бельо, и Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Седалището му е в/ъв Eindhoven, Холандия.

  7. AG TEXTILES B.V.

    Холандия

    Предприятието AG TEXTILES B.V., и работи в сферата на Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани за мебелното обзавеждане, Домашно бельо, Тъкани за мебелното обзавеждане, и Домашно бельо. Седалището му е в/ъв Tilburg, Холандия.

  8. DEKORTEX EUROPE B.V.

    Холандия

    Предприятието DEKORTEX EUROPE B.V., и работи в сферата на Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани за мебелното обзавеждане, Домашно бельо, Тъкани за мебелното обзавеждане, и Домашно бельо. Седалището му е в/ъв Schijndel, Холандия.

  1. NEDERLANDS TEXTIEL MUSEUM

    Холандия

    Предприятието NEDERLANDS TEXTIEL MUSEUM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стилисти. Освен това развива дейност и в сферата на Създаване на тъкани, и Създаване на тъкани. Седалището му е в/ъв Tilburg, Холандия.

  2. ONLINE GORDIJNEN SHOP

    Холандия

    Предприятието ONLINE GORDIJNEN SHOP, e Търговец на едро, и работи в сферата на Юта - тъкани. Седалището му е в/ъв Etten Leur, Холандия.

  3. ARLY LAMINATING-QUILTING B.V.

    Холандия

    Предприятието ARLY LAMINATING-QUILTING B.V., и работи в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Гумирани тъкани, и Гумирани тъкани. Седалището му е в/ъв Nieuwkuijk, Холандия.

  4. VADAIN GORDIJNCONFECTIE BRABANT B.V.

    Холандия

    Предприятието VADAIN GORDIJNCONFECTIE BRABANT B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пердета от воал. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани за мебелното обзавеждане, и Тъкани за мебелното обзавеждане. Седалището му е в/ъв Helmond, Холандия.

  5. HAROTEX GORDIJNENATELIER B.V.

    Холандия

    Предприятието HAROTEX GORDIJNENATELIER B.V., e Производител, и работи в сферата на Тъкани за мебелното обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на Пердета от воал, и Пердета от воал. Седалището му е в/ъв Helmond, Холандия.

  6. CARPET SIGN B.V.

    Холандия

    Предприятието CARPET SIGN B.V., e Производител, и работи в сферата на Тъкани за мебелното обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на Тапицерии, и Тапицерии. Седалището му е в/ъв Asten, Холандия.

  7. UB-TEC B.V.

    Холандия

    Предприятието UB-TEC B.V., e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Седалището му е в/ъв Middelbeers, Холандия.

  8. KREKELBERG FLOCK PRODUCTS B.V.

    Холандия

    Предприятието KREKELBERG FLOCK PRODUCTS B.V., e Производител, и работи в сферата на Гумирани тъкани. Седалището му е в/ъв Maasbracht, Холандия.

  9. ARTEX B.V.

    Холандия

    Предприятието ARTEX B.V., e Производител, и работи в сферата на Тъкани за мебелното обзавеждане. Седалището му е в/ъв Aarle Rixtel, Холандия.

  10. COOLEN DEKZEILEN B.V.

    Холандия

    Предприятието COOLEN DEKZEILEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Тъкани за мебелното обзавеждане. Седалището му е в/ъв Eindhoven, Холандия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Тъкани

Брой резултати

36 Фирми