• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • стомани и метали

Резултати за

Стомани и метали

ХоландияХертогенбос, Северен Брабант, Мастрихт и ЛимбьоргТърговец на едро
  1. XGOUD

    Холандия

    Предприятието XGOUD, e Multi-Category, и работи в сферата на Злато. Освен това развива дейност и в сферата на advice on buying-selling precious stones, wholesale of watches, и diamonds. Седалището му е в/ъв Tilburg, Холандия.

  2. GIMATEX

    Холандия

    Предприятието GIMATEX, e Търговец на едро, и работи в сферата на Сурова стомана. Освен това развива дейност и в сферата на Тръби от стомана, Steel, structural, Тръби от стомана, и Welded steel pipes, cold formed. Седалището му е в/ъв Venlo, Холандия.

  3. HANDELSONDERNEMING H. SWANENBERG B.V.

    Холандия

    Предприятието HANDELSONDERNEMING H. SWANENBERG B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Сурова стомана. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, Стоманолеярство, Стомани, и Стоманолеярство. Седалището му е в/ъв Schaijk, Холандия.

  4. TECHNISCHE INDUSTRIE- EN HANDELSONDERNEMING BIJLARD B.V.

    Холандия

    Предприятието TECHNISCHE INDUSTRIE- EN HANDELSONDERNEMING BIJLARD B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани. Освен това развива дейност и в сферата на Стоманолеярство, и Стоманолеярство. Седалището му е в/ъв Milsbeek, Холандия.

  5. MAN FERROSTAAL PROCUREMENT SERVICES B.V.

    Холандия

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. AHC BENELUX

    Холандия

    Предприятието AHC BENELUX, e Multi-Category, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Антикорозионни облицовки, Никелиране, plating, Антикорозионни облицовки, gold electroplating, и Никелиране. Седалището му е в/ъв Eindhoven, Холандия.

  2. VERBRAAK METAAL SERVICES

    Холандия

    Предприятието VERBRAAK METAAL SERVICES, e Производител, и работи в сферата на Заваряване на стомани и метали - извършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Перфориране на стомани и метали, Щамповане на стомани и метали, Перфориране на стомани и метали, и Щамповане на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Klundert, Холандия.

  3. KUSTERS & BOSCH FIJNMECHANISCHE INDUSTRIE B.V.

    Холандия

    Предприятието KUSTERS & BOSCH FIJNMECHANISCHE INDUSTRIE B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Полировка на стомани и метали, и Полировка на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Mierlo, Холандия.

  4. PUUR RVS

    Холандия

    Предприятието PUUR RVS, e Multi-Category, и работи в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване. Освен това развива дейност и в сферата на Рампи и перила, и Рампи и перила. Седалището му е в/ъв Kerkrade, Холандия.

  5. ALUCOL B.V.

    Холандия

    Предприятието ALUCOL B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Електролиза - повърхнинно обработване, и Електролиза - повърхнинно обработване. Седалището му е в/ъв Neer, Холандия.

  1. FIJNMECHANISCHE INDUSTRIE VENRAY B.V.

    Холандия

    Предприятието FIJNMECHANISCHE INDUSTRIE VENRAY B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Струговане на стомани и метали, и Струговане на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Cuijk, Холандия.

  2. RIJPLAATOPMAAT

    Холандия

    Предприятието RIJPLAATOPMAAT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Нарязване на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Moerdijk, Холандия.

  1. B.V. SNIJWERK

    Холандия

    Предприятието B.V. SNIJWERK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване. Седалището му е в/ъв Moerdijk, Холандия.

  2. DELTASTAAL B.V.

    Холандия

    Предприятието DELTASTAAL B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Седалището му е в/ъв Oosterhout Nb, Холандия.

  3. W.D.H. MACHINEFABRIEK B.V.

    Холандия

    Предприятието W.D.H. MACHINEFABRIEK B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Седалището му е в/ъв Hapert, Холандия.

  4. DERCKX WEERT B.V.

    Холандия

    Предприятието DERCKX WEERT B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Седалището му е в/ъв Weert, Холандия.

  5. P.C.C. ROTTERDAM B.V.

    Холандия

    Предприятието P.C.C. ROTTERDAM B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Металиране, и Металиране. Седалището му е в/ъв Heijningen, Холандия.

  6. CZL TILBURG B.V.

    Холандия

    Предприятието CZL TILBURG B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Металиране, и Металиране. Седалището му е в/ъв Tilburg, Холандия.

  7. VERZINKERIJ MEERVELDHOVEN B.V.

    Холандия

    Предприятието VERZINKERIJ MEERVELDHOVEN B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Металиране, и Металиране. Седалището му е в/ъв Veldhoven, Холандия.

  8. ELDIM B.V.

    Холандия

    Предприятието ELDIM B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Седалището му е в/ъв Lomm, Холандия.

  1. MACHINE- EN METAALWARENFABRIEK MAREF B.V.

    Холандия

    Предприятието MACHINE- EN METAALWARENFABRIEK MAREF B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Седалището му е в/ъв Mierlo, Холандия.

  2. AK STEEL B.V.

    Холандия

  3. MAG. 45 B.V.

    Холандия

    Предприятието MAG. 45 B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Ламарина и ивичест материал - цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Алуминиеви листи (листова рифелована стомана) и ленти, и Алуминиеви листи (листова рифелована стомана) и ленти. Седалището му е в/ъв Eindhoven, Холандия.

  4. RIMAS SYSTEMS B.V.

    Холандия

    Предприятието RIMAS SYSTEMS B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Ламарина и ивичест материал - цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Алуминиеви листи (листова рифелована стомана) и ленти, и Алуминиеви листи (листова рифелована стомана) и ленти. Седалището му е в/ъв Beringe, Холандия.