• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • химия - основни продукти и деривати

Резултати за

Химия - основни продукти и деривати

ХоландияХертогенбос, Северен Брабант, Мастрихт и ЛимбьоргТърговец на едро
  1. STRATSON LOGISTICS EUROPE

    Холандия

    Предприятието STRATSON LOGISTICS EUROPE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлени масла. Освен това развива дейност и в сферата на lubricant, Automotive, и Mineral and synthetic lubricants. Седалището му е в/ъв Tilburg, Холандия.

  2. VAN LOENHOUT PRODUCTS B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN LOENHOUT PRODUCTS B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Тиксо. Освен това развива дейност и в сферата на synthetic felts. Седалището му е в/ъв Breda, Холандия.

  3. AHC BENELUX

    Холандия

    Предприятието AHC BENELUX, e Multi-Category, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Антикорозионни облицовки, Никелиране, plating, Антикорозионни облицовки, gold electroplating, и Никелиране. Седалището му е в/ъв Eindhoven, Холандия.

  4. ELEON MEDICAL

    Холандия

    Предприятието ELEON MEDICAL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Есенции и аромати за парфюмерийното производство. Освен това развива дейност и в сферата на perfume wholesaler, и body perfumes and creams. Седалището му е в/ъв Rijswijk, Холандия.

  5. VITEX NATURA WHOLESALE

    Холандия

    Предприятието VITEX NATURA WHOLESALE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Професионални сапуни и препарати за миене. Освен това развива дейност и в сферата на preparation of special and custom diets. Седалището му е в/ъв Maastricht, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. BFM TRADING

    Холандия

    Предприятието BFM TRADING, e Търговец на едро, и работи в сферата на Перилни препарати за домашни нужди. Освен това развива дейност и в сферата на washing machine detergents, soaps for the textile industry, coolant, и window-washer fluid. Седалището му е в/ъв Goirle, Холандия.

  2. HYGIWEB

    Холандия

    Предприятието HYGIWEB, e Търговец на едро, и работи в сферата на Почистване и поддръжка - принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни почистващи средства, и Домашни почистващи средства. Седалището му е в/ъв Westerhoven, Холандия.

  3. PRIVATE LABEL DIFFUSER

    Холандия

    Предприятието PRIVATE LABEL DIFFUSER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Есенции и аромати за парфюмерийното производство. Седалището му е в/ъв Helmond, Холандия.