• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • building

Резултати за

Building

ХоландияХертогенбос, Северен Брабант, Мастрихт и ЛимбьоргТърговец на едро
  1. S&V BOUW- EN KUNSTSTOF MATERIALEN B.V

    Холандия

    Предприятието S&V BOUW- EN KUNSTSTOF MATERIALEN B.V, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителна кинкалерия. Освен това развива дейност и в сферата на Търговия на дребно, e-commerce, Търговия на дребно, и plastic articles. Седалището му е в/ъв Klundert, Холандия.

  2. ABDECKPLANE MARKT

    Холандия

    Предприятието ABDECKPLANE MARKT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни материали. Освен това развива дейност и в сферата на PVC tarpaulins, и lorry tarpaulins. Седалището му е в/ъв Uden, Холандия.

  3. HUISMAN GEMERT

    Холандия

    Предприятието HUISMAN GEMERT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни материали. Седалището му е в/ъв Gemert, Холандия.

  4. BOUW-VAK BOUWSHOP

    Холандия

    Предприятието BOUW-VAK BOUWSHOP, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Четки и валяци за боядисване, wall painting, и Четки и валяци за боядисване. Седалището му е в/ъв Bergen Op Zoom, Холандия.

  5. TECHNISCH HANDELSCENTRUM HYDRAFLEX B.V.

    Холандия

    Предприятието TECHNISCH HANDELSCENTRUM HYDRAFLEX B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Строителна кинкалерия, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, и Строителна кинкалерия. Седалището му е в/ъв Nuth, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. COPPENS CONSTRUCTIE EN STALINRICHTINGEN B.V.

    Холандия

    Предприятието COPPENS CONSTRUCTIE EN STALINRICHTINGEN B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Металически стълбове, и Металически стълбове. Седалището му е в/ъв Westerhoven, Холандия.

  2. SINATEC INDUSTRIES

    Холандия

    Предприятието SINATEC INDUSTRIES, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Oosterhout, Холандия.

  3. UNIVERSAL B.V.

    Холандия

    Предприятието UNIVERSAL B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Индустриализирано и сглобяемо строителство. Седалището му е в/ъв Son, Холандия.

  4. NELEMANS BOUWSTOFFEN B.V.

    Холандия

    Предприятието NELEMANS BOUWSTOFFEN B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Etten-Leur, Холандия.

  5. BMF HOLLAND B.V.

    Холандия

  1. ALPRO VUGHT B.V.

    Холандия