• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • cement

Резултати за

Cement

ХоландияХертогенбос, Северен Брабант, Мастрихт и Лимбьорг
  1. ECOFORM EUROPE

    Холандия

    Предприятието ECOFORM EUROPE, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Добавки за цименти и разтвори. Освен това развива дейност и в сферата на primers, и Bonding compounds. Седалището му е в/ъв Valkenswaard, Холандия.

  2. MBI

    Холандия

    Предприятието MBI, e Производител, и работи в сферата на Тухли. Освен това развива дейност и в сферата на Фасадни тухли, Фасадни тухли, concrete products, и paver cement mixers. Седалището му е в/ъв Veghel, Холандия.

  3. TOPDESIGNVLOER

    Холандия

    Предприятието TOPDESIGNVLOER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Високи подови настилки. Освен това развива дейност и в сферата на waxed cement. Седалището му е в/ъв Kerkrade, Холандия.

  4. DAKEXPERT247

    Холандия

    Предприятието DAKEXPERT247, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Сградова покривка - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Материали за покривни конструкции, roof repair, re-roofing of asbestos cement roofs, metal roofing, и Материали за покривни конструкции. Седалището му е в/ъв Dinteloord, Холандия.

  5. DE WIT BOUWMACHINES B.V.

    Холандия

    Предприятието DE WIT BOUWMACHINES B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети. Освен това развива дейност и в сферата на Цимент и добавки, Тухли, Цимент и добавки, и Тухли. Седалището му е в/ъв Oss, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. J & W BOUWPARTNERS BOUWSTOFFEN B.V.

    Холандия

    Предприятието J & W BOUWPARTNERS BOUWSTOFFEN B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Кухненски прибори. Освен това развива дейност и в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети, Цимент и добавки, Изделия от бетон и строителни брикети, и Цимент и добавки. Седалището му е в/ъв Wouwse Plantage, Холандия.

  2. CATERPILLAR WORK TOOLS B.V.

    Холандия

    Предприятието CATERPILLAR WORK TOOLS B.V., e Производител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Бетон - машини и инсталации за приготвяне, Циментови заводи - машини и техника, Бетон - машини и инсталации за приготвяне, и Циментови заводи - машини и техника. Седалището му е в/ъв S-Hertogenbosch, Холандия.

  3. CUGLA B.V.

    Холандия

    Предприятието CUGLA B.V., e Производител, и работи в сферата на Строителен разтвор. Освен това развива дейност и в сферата на Добавки за цименти и разтвори, и Добавки за цименти и разтвори. Седалището му е в/ъв Breda, Холандия.

  4. LOGUS BERGEN OP ZOOM B.V.

    Холандия

    Предприятието LOGUS BERGEN OP ZOOM B.V., и работи в сферата на Цимент и добавки. Освен това развива дейност и в сферата на Кухни - мебелно обзавеждане, Изделия от бетон и строителни брикети, Кухни - мебелно обзавеждане, и Изделия от бетон и строителни брикети. Седалището му е в/ъв Bergen Op Zoom, Холандия.

  5. ORCEM B.V.

    Холандия

    Предприятието ORCEM B.V., и работи в сферата на Цимент и добавки. Освен това развива дейност и в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети, и Изделия от бетон и строителни брикети. Седалището му е в/ъв Moerdijk, Холандия.

  1. VAN HOPPE BOUWMATERIALEN B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN HOPPE BOUWMATERIALEN B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Цимент и добавки. Освен това развива дейност и в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети, Бетонни носещи конструкции и скелета, Изделия от бетон и строителни брикети, и Бетонни носещи конструкции и скелета. Седалището му е в/ъв Eersel, Холандия.

  2. ENCI B.V.

    Холандия

    Предприятието ENCI B.V., e Производител, и работи в сферата на Цимент и добавки. Освен това развива дейност и в сферата на Специални цименти, и Специални цименти. Седалището му е в/ъв Maastricht, Холандия.

  1. SAMEN B.V.

    Холандия

    Предприятието SAMEN B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Цимент и добавки. Седалището му е в/ъв Grashoek, Холандия.

  2. RELIUS NEDERLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието RELIUS NEDERLAND B.V., и работи в сферата на Цимент и добавки. Освен това развива дейност и в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети, и Изделия от бетон и строителни брикети. Седалището му е в/ъв Deurne, Холандия.

  3. NOBEL FASHION & ORDERS B.V.

    Холандия

    Предприятието NOBEL FASHION & ORDERS B.V., и работи в сферата на Цимент и добавки. Освен това развива дейност и в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети, Бетонни стълбове, Изделия от бетон и строителни брикети, и Бетонни стълбове. Седалището му е в/ъв Montfort, Холандия.

  4. MORTELCENTRALE CUIJK B.V.

    Холандия

    Предприятието MORTELCENTRALE CUIJK B.V., и работи в сферата на Цимент и добавки. Освен това развива дейност и в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети, и Изделия от бетон и строителни брикети. Седалището му е в/ъв Katwijk Nb, Холандия.

  5. HEIJMANS BESTCON B.V.

    Холандия

    Предприятието HEIJMANS BESTCON B.V., e Производител, и работи в сферата на Цимент и добавки. Седалището му е в/ъв Best, Холандия.