• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • concrete

Резултати за

Concrete

ХоландияХертогенбос, Северен Брабант, Мастрихт и Лимбьорг
  1. BETONRENOVATIE NEDERLAND

    Холандия

    Предприятието BETONRENOVATIE NEDERLAND, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Поправка и обновяване на недвижими имоти. Освен това развива дейност и в сферата на concrete, и antirust. Седалището му е в/ъв Waalre, Холандия.

  2. DIAMO

    Холандия

    Предприятието DIAMO, e Подизпълнител, и работи в сферата на Хурда. Освен това развива дейност и в сферата на concreting, saws for concrete and asphalt, и cutting and drilling concrete and reinforced concrete. Седалището му е в/ъв Someren, Холандия.

  3. LEGIOBLOCK

    Холандия

    Предприятието LEGIOBLOCK, e Производител, и работи в сферата на Свързващи блокове при зидария. Седалището му е в/ъв Son, Холандия.

  4. EUROPEBLOCK

    Холандия

    Предприятието EUROPEBLOCK, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Бетон - машини и инсталации за приготвяне. Седалището му е в/ъв Son, Холандия.

  5. RICHARD WIGMANS ADVIES & VERKOOP

    Холандия

    Предприятието RICHARD WIGMANS ADVIES & VERKOOP, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Бетонни конструкции. Седалището му е в/ъв Valkenswaard, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ROLAND BOUW

    Холандия

    Предприятието ROLAND BOUW, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Бетонни конструкции. Седалището му е в/ъв Landgraaf, Холандия.

  2. STRUYK VERWO INFRA

    Холандия

    Предприятието STRUYK VERWO INFRA, e Производител, и работи в сферата на Плочи - бетон. Освен това развива дейност и в сферата на Покрития - сглобяеми елементи, clinker floor coverings, street furniture, paving tiles, и Покрития - сглобяеми елементи. Седалището му е в/ъв Oosterhout, Холандия.

  3. AP BOUWMANAGEMENT

    Холандия

    Предприятието AP BOUWMANAGEMENT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Бетонни конструкции. Седалището му е в/ъв Maastricht, Холандия.

  4. MBI

    Холандия

    Предприятието MBI, e Производител, и работи в сферата на Тухли. Освен това развива дейност и в сферата на Фасадни тухли, Фасадни тухли, concrete products, и paver cement mixers. Седалището му е в/ъв Veghel, Холандия.

  5. KLEINE BETONPOMP

    Холандия

    Предприятието KLEINE BETONPOMP, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Бетонни помпи. Седалището му е в/ъв Steenbergen, Холандия.

  1. 123 BETONVLOER

    Холандия

    Предприятието 123 BETONVLOER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Бетонни конструкции. Седалището му е в/ъв Venlo, Холандия.

  2. ZOONTJENS

    Холандия

    Предприятието ZOONTJENS, e Производител, и работи в сферата на Бетон - машини и инсталации за приготвяне. Седалището му е в/ъв Tilburg, Холандия.

  1. SCHELLEVIS' BETON B.V.

    Холандия

    Предприятието SCHELLEVIS' BETON B.V., e Производител, и работи в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети. Освен това развива дейност и в сферата на Тухли, Строителни тухли, Тухли, и Строителни тухли. Седалището му е в/ъв Dussen, Холандия.

  2. DE WIT BOUWMACHINES B.V.

    Холандия

    Предприятието DE WIT BOUWMACHINES B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети. Освен това развива дейност и в сферата на Цимент и добавки, Тухли, Цимент и добавки, и Тухли. Седалището му е в/ъв Oss, Холандия.

  3. WYNMALEN & HAUSMANN NEMAASKO B.V.

    Холандия

    Предприятието WYNMALEN & HAUSMANN NEMAASKO B.V., e Производител, и работи в сферата на Тухларници - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Бетон - машини и инсталации за приготвяне, Плочки и плочкови настилки - машини и техника за производството, Бетон - машини и инсталации за приготвяне, и Плочки и плочкови настилки - машини и техника за производството. Седалището му е в/ъв Maasbracht, Холандия.

  4. J & W BOUWPARTNERS BOUWSTOFFEN B.V.

    Холандия

    Предприятието J & W BOUWPARTNERS BOUWSTOFFEN B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Кухненски прибори. Освен това развива дейност и в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети, Цимент и добавки, Изделия от бетон и строителни брикети, и Цимент и добавки. Седалището му е в/ъв Wouwse Plantage, Холандия.

  5. CATERPILLAR WORK TOOLS B.V.

    Холандия

    Предприятието CATERPILLAR WORK TOOLS B.V., e Производител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Бетон - машини и инсталации за приготвяне, Циментови заводи - машини и техника, Бетон - машини и инсталации за приготвяне, и Циментови заводи - машини и техника. Седалището му е в/ъв S-Hertogenbosch, Холандия.

  6. KANTERS

    Холандия

    Предприятието KANTERS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Отводни канали - бетон. Освен това развива дейност и в сферата на construction of sewage systems. Седалището му е в/ъв Veghel, Холандия.

  7. E. BEKS BEDRIJFSVLOEREN B.V.

    Холандия

    Предприятието E. BEKS BEDRIJFSVLOEREN B.V., e Производител, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Бетонни конструкции, и Бетонни конструкции. Седалището му е в/ъв Uden, Холандия.

  8. BOUWBEDRIJF REMMERS B.V.

    Холандия

    Предприятието BOUWBEDRIJF REMMERS B.V., e Производител, и работи в сферата на Бетонни конструкции. Освен това развива дейност и в сферата на Груб строеж, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Tilburg, Холандия.

  1. VAN HOPPE BOUWMATERIALEN B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN HOPPE BOUWMATERIALEN B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Цимент и добавки. Освен това развива дейност и в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети, Бетонни носещи конструкции и скелета, Изделия от бетон и строителни брикети, и Бетонни носещи конструкции и скелета. Седалището му е в/ъв Eersel, Холандия.

  2. DYCORE B.V.

    Холандия

    Предприятието DYCORE B.V., e Производител, и работи в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети. Освен това развива дейност и в сферата на Плочи - бетон, и Плочи - бетон. Седалището му е в/ъв Oosterhout Nb, Холандия.

  3. DUBBELMAN EN ZONEN, BETON- EN METAALBESCHERMING B.V.

    Холандия

    Предприятието DUBBELMAN EN ZONEN, BETON- EN METAALBESCHERMING B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Бетонни конструкции, и Бетонни конструкции. Седалището му е в/ъв Lage Zwaluwe, Холандия.

  4. BRUGMANS VLOEREN B.V.

    Холандия

    Предприятието BRUGMANS VLOEREN B.V., e Производител, и работи в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети. Освен това развива дейност и в сферата на Свързващи блокове при зидария, и Свързващи блокове при зидария. Седалището му е в/ъв Veghel, Холандия.

  5. WEGENBOUW VELDHOVEN B.V.

    Холандия

    Предприятието WEGENBOUW VELDHOVEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Бетонни конструкции, и Бетонни конструкции. Седалището му е в/ъв Veldhoven, Холандия.

  6. LOGUS BERGEN OP ZOOM B.V.

    Холандия

    Предприятието LOGUS BERGEN OP ZOOM B.V., и работи в сферата на Цимент и добавки. Освен това развива дейност и в сферата на Кухни - мебелно обзавеждане, Изделия от бетон и строителни брикети, Кухни - мебелно обзавеждане, и Изделия от бетон и строителни брикети. Седалището му е в/ъв Bergen Op Zoom, Холандия.

  7. LAMMERS BETON B.V.

    Холандия

    Предприятието LAMMERS BETON B.V., e Производител, и работи в сферата на Фасадни тухли. Освен това развива дейност и в сферата на Покрития - сглобяеми елементи, и Покрития - сглобяеми елементи. Седалището му е в/ъв Weert, Холандия.

  8. DOCO INTERNATIONAL B.V.

    Холандия

    Предприятието DOCO INTERNATIONAL B.V., и работи в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети. Освен това развива дейност и в сферата на Хурда, и Хурда. Седалището му е в/ъв Sittard, Холандия.

  9. B + B TEC BOOR- + BEVESTIGINGSTECHNIEK B.V.

    Холандия

    Предприятието B + B TEC BOOR- + BEVESTIGINGSTECHNIEK B.V., e Производител, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Пробиване и рязане на стоманобетон, и Пробиване и рязане на стоманобетон. Седалището му е в/ъв Zevenbergen, Холандия.

  10. COMPOSIET PRODUKTIE ASTEN B.V.

    Холандия

    Предприятието COMPOSIET PRODUKTIE ASTEN B.V., и работи в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети. Освен това развива дейност и в сферата на Хурда, и Хурда. Седалището му е в/ъв Asten, Холандия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно