• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • farm

Резултати за

Farm

ХоландияХертогенбос, Северен Брабант, Мастрихт и Лимбьорг
  1. JOS VAN DEURZEN B.V.

    Холандия

    Предприятието JOS VAN DEURZEN B.V., и работи в сферата на Пчеларство и бубарство. Освен това развива дейност и в сферата на Животни, отглеждани заради кожите - животновъдство, Коне и магарета, Животни, отглеждани заради кожите - животновъдство, и Коне и магарета. Седалището му е в/ъв Elsendorp, Холандия.

  2. KEIZERSBERG, DIERVOEDERS ELSENDORP B.V.

    Холандия

    Предприятието KEIZERSBERG, DIERVOEDERS ELSENDORP B.V., e Производител, и работи в сферата на Животни, отглеждани заради кожите - животновъдство. Седалището му е в/ъв Elsendorp, Холандия.

  3. SYNGENTA BIOLINE BEES B.V.

    Холандия

    Предприятието SYNGENTA BIOLINE BEES B.V., и работи в сферата на Пчеларство и бубарство. Освен това развива дейност и в сферата на Животни, отглеждани заради кожите - животновъдство, Коне и магарета, Животни, отглеждани заради кожите - животновъдство, и Коне и магарета. Седалището му е в/ъв Weert, Холандия.

  4. BIOCOMPIG BV

    Холандия

    Verified by europages badge

    BIOCOMPIG provides consultancy services and supplies granular organic fertilisers to the European and world markets. We offer a full consultancy service and can provide our products to farms and horticultural operations whether or not they practice organic methods. Granular organic fertilisers are produced and delivered in ways that meet all legally-imposed norms and standards, we deliver consistent product all year round, either in BigBags, 25kg sacks or in bulk, delivered using a blower system or tipping truck.

  5. BENEFERT

    Холандия

    Verified by europages badge

    Предприятието BENEFERT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Натурални торове. Освен това развива дейност и в сферата на N-rich organic fertilizer, animal based fertilizers, liquid fertilizer, organic fertilizers garden, amino-acids, Fulvic acid, biostimulants, natural plant biostimulants, и Fertilizers for sustainable development. Седалището му е в/ъв Eindhoven, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. HEPROMIJ BV

    Холандия

    Предприятието HEPROMIJ BV, e Производител, и работи в сферата на Храна за животновъдството. Освен това развива дейност и в сферата на Private Label, и horse feed. Седалището му е в/ъв Tilburg, Холандия.

  2. CHRIST VAN DEN HEUVEL EN ZN. B.V.

    Холандия

    Предприятието CHRIST VAN DEN HEUVEL EN ZN. B.V., и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни животни, Говеда, Овчи и кози породи, Свински породи, Домашни животни, Говеда, Овчи и кози породи, и Свински породи. Седалището му е в/ъв Valkenswaard, Холандия.

  3. STAADEGAARD SIMPELVELD

    Холандия

    Предприятието STAADEGAARD SIMPELVELD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Селско стопанство - техника и машини. Освен това развива дейност и в сферата на agricultural machinery repairs, и spare parts for farm machinery. Седалището му е в/ъв Simpelveld, Холандия.

  4. KANTERS SPECIAL PRODUCTS

    Холандия

    Предприятието KANTERS SPECIAL PRODUCTS, e Производител, и работи в сферата на Храна за животновъдството. Освен това развива дейност и в сферата на cattle food supplements, pig food supplements, и bird food supplements. Седалището му е в/ъв Lieshout, Холандия.

  5. BONGAERTS AKKERBOUW EN MACHINEVERHUUR

    Холандия

    Предприятието BONGAERTS AKKERBOUW EN MACHINEVERHUUR, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Наемане и поправка на селскостопански машини. Освен това развива дейност и в сферата на farm vehicle rental. Седалището му е в/ъв Buggenum, Холандия.

  1. VESTJENS STRAW PRODUCTS

    Холандия

    Предприятието VESTJENS STRAW PRODUCTS, e Производител, и работи в сферата на Храна за животновъдството. Освен това развива дейност и в сферата на litter, и straw and hay. Седалището му е в/ъв Haelen, Холандия.

  2. L. VERSCHOOR FOURAGES B.V.

    Холандия

    Предприятието L. VERSCHOOR FOURAGES B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Храна за животновъдството. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт, Фураж и слама, Пътен транспорт, и Фураж и слама. Седалището му е в/ъв Werkendam, Холандия.

  1. GRO-AN COMMISSIE- EN HANDELSONDERNEMING B.V.

    Холандия

    Предприятието GRO-AN COMMISSIE- EN HANDELSONDERNEMING B.V., и работи в сферата на Храна за животновъдството. Освен това развива дейност и в сферата на Житни растения и зърнени храни, и Житни растения и зърнени храни. Седалището му е в/ъв Andel, Холандия.

  2. VAN DIJCK B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN DIJCK B.V., и работи в сферата на Храна за животновъдството. Освен това развива дейност и в сферата на Житни растения и зърнени храни, и Житни растения и зърнени храни. Седалището му е в/ъв Tilburg, Холандия.

  3. GECOMI B.V.

    Холандия

    Предприятието GECOMI B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Инсталации и съоръжения за лозарството. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделски силози, и Земеделски силози. Седалището му е в/ъв Mill, Холандия.

  4. THEGRA CONTINENTAL B.V.

    Холандия

    Предприятието THEGRA CONTINENTAL B.V., и работи в сферата на Храна за животновъдството. Освен това развива дейност и в сферата на Житни растения и зърнени храни, и Житни растения и зърнени храни. Седалището му е в/ъв Oosterhout Nb, Холандия.

  5. TOPTERRA HOLLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието TOPTERRA HOLLAND B.V., и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Храна за животновъдството, и Храна за животновъдството. Седалището му е в/ъв Wanssum, Холандия.

  6. GEURTS MENGVOEDERS B.V.

    Холандия

    Предприятието GEURTS MENGVOEDERS B.V., и работи в сферата на Храна за животновъдството. Освен това развива дейност и в сферата на Житни растения и зърнени храни, и Житни растения и зърнени храни. Седалището му е в/ъв Nistelrode, Холандия.

  7. HANDELSONDERNEMING C.J. KLEP B.V.

    Холандия

    Предприятието HANDELSONDERNEMING C.J. KLEP B.V., и работи в сферата на Храна за животновъдството. Освен това развива дейност и в сферата на Житни растения и зърнени храни, и Житни растения и зърнени храни. Седалището му е в/ъв Etten-Leur, Холандия.

  8. VEN POULTRY

    Холандия

    Предприятието VEN POULTRY, e Разпространител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на frozen bird meat. Седалището му е в/ъв Lierop, Холандия.

  1. J. JOORDENS' ZAADHANDEL B.V.

    Холандия

    Предприятието J. JOORDENS' ZAADHANDEL B.V., и работи в сферата на Храна за животновъдството. Освен това развива дейност и в сферата на Житни растения и зърнени храни, и Житни растения и зърнени храни. Седалището му е в/ъв Kessel Lb, Холандия.

  2. CORSTEN FOURAGE B.V.

    Холандия

    Предприятието CORSTEN FOURAGE B.V., и работи в сферата на Храна за животновъдството. Освен това развива дейност и в сферата на Житни растения и зърнени храни, и Житни растения и зърнени храни. Седалището му е в/ъв Mariahout, Холандия.

  3. KWALIFLEX B.V.

    Холандия

    Предприятието KWALIFLEX B.V., и работи в сферата на Храна за животновъдството. Седалището му е в/ъв Wanroij, Холандия.

  4. A.H. KOOIJMANS EN ZONEN B.V.

    Холандия

    Предприятието A.H. KOOIJMANS EN ZONEN B.V., и работи в сферата на Храна за животновъдството. Освен това развива дейност и в сферата на Житни растения и зърнени храни, и Житни растения и зърнени храни. Седалището му е в/ъв Schijndel, Холандия.

  5. J.A. THEEUWES B.V.

    Холандия

    Предприятието J.A. THEEUWES B.V., e Производител, и работи в сферата на Храна за животновъдството. Седалището му е в/ъв Ulicoten, Холандия.

  6. J.P. HAVENS GRAANHANDEL N.V.

    Холандия

    Предприятието J.P. HAVENS GRAANHANDEL N.V., e Производител, и работи в сферата на Храна за животновъдството. Седалището му е в/ъв Maashees, Холандия.

  7. P.M.G. SCHOONBROODT NEDERLAND BEHEER B.V.

    Холандия

    Предприятието P.M.G. SCHOONBROODT NEDERLAND BEHEER B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Nuth, Холандия.

  8. VAN CRANENBROEK SCHIJNDEL B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN CRANENBROEK SCHIJNDEL B.V., и работи в сферата на Храна за животновъдството. Седалището му е в/ъв Schijndel, Холандия.

  9. AMCO OTTERSUM B.V.

    Холандия

    Предприятието AMCO OTTERSUM B.V., e Производител, и работи в сферата на Храна за животновъдството. Седалището му е в/ъв Milsbeek, Холандия.

  10. NUTRECO NEDERLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието NUTRECO NEDERLAND B.V., e Производител, и работи в сферата на Храна за животновъдството. Седалището му е в/ъв Boxmeer, Холандия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Farm

Брой резултати

46 Фирми