• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • gardening

Резултати за

Gardening

ХоландияХертогенбос, Северен Брабант, Мастрихт и Лимбьорг
  1. JIMMY AT WORK

    Холандия

    Предприятието JIMMY AT WORK, e Производител, и работи в сферата на Градински инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на bowers, garden, и carport. Седалището му е в/ъв Someren, Холандия.

  2. BENEFERT

    Холандия

    Verified by europages badge

    Предприятието BENEFERT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Натурални торове. Освен това развива дейност и в сферата на N-rich organic fertilizer, animal based fertilizers, liquid fertilizer, organic fertilizers garden, amino-acids, Fulvic acid, biostimulants, natural plant biostimulants, и Fertilizers for sustainable development. Седалището му е в/ъв Eindhoven, Холандия.

  3. GIPEA EASY FIX OPTIMAL VISIBILITY PROTECTION FOR GATE & FENCE

    Холандия

    Предприятието GIPEA EASY FIX OPTIMAL VISIBILITY PROTECTION FOR GATE & FENCE, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Градинска украса. Седалището му е в/ъв Oss, Холандия.

  4. TIJD VOOR JE TUIN

    Холандия

    Предприятието TIJD VOOR JE TUIN, e Производител, и работи в сферата на Градински мебели. Освен това развива дейност и в сферата на wooden flower box, garden furniture, и garden decorations. Седалището му е в/ъв Werkendam, Холандия.

  5. KERSTVERLICHTINGBUITEN.COM

    Холандия

    Предприятието KERSTVERLICHTINGBUITEN.COM, e Multi-Category, и работи в сферата на Домашно осветление и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на outdoor christmas lights, и gardening articles. Седалището му е в/ъв Sittard, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. VAN IERSEL COMPOST

    Холандия

    Предприятието VAN IERSEL COMPOST, e Производител, и работи в сферата на Рециклиране на зелени отпадъци. Освен това развива дейност и в сферата на compost. Седалището му е в/ъв Biezenmortel, Холандия.

  2. ARBRINI DESIGN TUINMEUBELEN

    Холандия

    Предприятието ARBRINI DESIGN TUINMEUBELEN, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Градински мебели. Освен това развива дейност и в сферата на rattan garden furniture, и garden chairs. Седалището му е в/ъв Eindhoven, Холандия.

  3. TUINMAXIMAAL

    Холандия

    Предприятието TUINMAXIMAAL, e Разпространител, и работи в сферата на Градински мебели. Седалището му е в/ъв Eindhoven (eindhoven), Холандия.

  4. MICHEL OPREY & BEISTERVELD

    Холандия

    Предприятието MICHEL OPREY & BEISTERVELD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Natural stonework, garden tiles, ceramics for floors and coatings, и paving tiles. Седалището му е в/ъв Echt, Холандия.

  5. MEENS BED & BREAKFAST

    Холандия

    Предприятието MEENS BED & BREAKFAST, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели и ресторанти. Освен това развива дейност и в сферата на Hotel with onsite parking, hotel with garden, breakfast included, и Rental of houses and flats. Седалището му е в/ъв Schinnen, Холандия.

  1. FORNO

    Холандия

    Предприятието FORNO, e Производител, и работи в сферата на Градинска украса. Седалището му е в/ъв Uden, Холандия.

  2. BOER SPEELTOESTELLEN

    Холандия

    Предприятието BOER SPEELTOESTELLEN, e Multi-Category, и работи в сферата на Градински съоръжения за игра. Освен това развива дейност и в сферата на leisure - equipment, street furniture, и iron playground furniture for garden and park. Седалището му е в/ъв Nieuwendijk Nb, Холандия.

  1. XTERIOR

    Холандия

    Предприятието XTERIOR, e Производител, и работи в сферата на Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Освен това развива дейност и в сферата на Garden terrace roofing, Outdoor terraces, terrace umbrellas, и balcony furniture. Седалището му е в/ъв Bergeijk, Холандия.

  2. BOOMKWEKERIJ VERBRO

    Холандия

    Предприятието BOOMKWEKERIJ VERBRO, e Производител, и работи в сферата на Залесяване. Освен това развива дейност и в сферата на containerised plants, garden plants, hedging, и trees. Седалището му е в/ъв Rijsbergen, Холандия.

  3. SOUREN FURNITURE

    Холандия

    Предприятието SOUREN FURNITURE, e Производител, и работи в сферата на Градински мебели и украса. Освен това развива дейност и в сферата на garden furniture, teak garden furniture, iroko garden furniture, и Wooden gift items. Седалището му е в/ъв Nuth, Холандия.

  4. PROLUDIC

    Холандия

    Предприятието PROLUDIC, e Multi-Category, и работи в сферата на Градински съоръжения за игра. Освен това развива дейност и в сферата на Обществени градини - игрални съоръжения, Обществени градини - игрални съоръжения, и street furniture. Седалището му е в/ъв Mill, Холандия.

  5. TUINHUISJESCENTRUM VAN DE MUNCKHOF

    Холандия

    Предприятието TUINHUISJESCENTRUM VAN DE MUNCKHOF, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Градински навеси. Седалището му е в/ъв Neerkant, Холандия.

  6. WOLFHAGEN GROENBEHEER

    Холандия

    Предприятието WOLFHAGEN GROENBEHEER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги в областта на градинарството, лесоподдръжката и озеленяването. Освен това развива дейност и в сферата на sale of garden plants. Седалището му е в/ъв Haler, Холандия.

  7. TUINEXTRA

    Холандия

    Предприятието TUINEXTRA, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Улично осветление - промишлено и търговско. Освен това развива дейност и в сферата на Пощенски кутии, exterior lighting, garden lighting, Пощенски кутии, и outdoor lamp. Седалището му е в/ъв Kaatsheuvel, Холандия.

  8. RISA SERVICE

    Холандия

    Предприятието RISA SERVICE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Метални веранди. Освен това развива дейност и в сферата на Garden terrace roofing. Седалището му е в/ъв Heerlen, Холандия.

  1. SPEELACTIEF

    Холандия

    Предприятието SPEELACTIEF, e Търговец на едро, и работи в сферата на Градински мебели. Освен това развива дейност и в сферата на Играчки от дърво, Видове спорт - принадлежности, football goals, trampolines, Играчки от дърво, и Видове спорт - принадлежности. Седалището му е в/ъв Lieshout, Холандия.

  2. TUINCENTRUM DEN ELSENHOF

    Холандия

    Предприятието TUINCENTRUM DEN ELSENHOF, e Търговец на едро, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Mill, Холандия.

  3. CUSTOM GARDENS

    Холандия

    Предприятието CUSTOM GARDENS, e Подизпълнител, и работи в сферата на Градинска архитектура - проектантски бюра. Освен това развива дейност и в сферата на garden laying-out. Седалището му е в/ъв Lieshout, Холандия.

  4. PRODUCTLAB

    Холандия

    Предприятието PRODUCTLAB, e Производител, и работи в сферата на Градинска украса. Седалището му е в/ъв Roermond, Холандия.

  5. VIDAXL MARKETPLACE EUROPE B.V.

    Холандия

    Предприятието VIDAXL MARKETPLACE EUROPE B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Градински мебели. Освен това развива дейност и в сферата на sports goods. Седалището му е в/ъв Venlo, Limburg, Холандия.

  6. PLANTENWINKEL.NL

    Холандия

    Предприятието PLANTENWINKEL.NL, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Зелени растения. Освен това развива дейност и в сферата на apartment plants, garden plants, и decoration. Седалището му е в/ъв Nieuwkuijk, Холандия.

  7. HANDELSONDERNEMING VAN BOMMEL

    Холандия

    Предприятието HANDELSONDERNEMING VAN BOMMEL, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Косачки за тревни площи. Освен това развива дейност и в сферата на Градински инструменти, и Градински инструменти. Седалището му е в/ъв Koningsbosch, Холандия.

  8. SAKURA TUINEN

    Холандия

    Предприятието SAKURA TUINEN, e Производител, и работи в сферата на Пейзажисти - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Градинска украса, japanese garden plants, и Градинска украса. Седалището му е в/ъв Hegelsom, Холандия.

  9. SCHOUTETEN TUINMACHINES

    Холандия

    Предприятието SCHOUTETEN TUINMACHINES, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Градински инструменти. Седалището му е в/ъв Ulestraten, Холандия.

  10. PALS KUNSTHAGEN

    Холандия

    Предприятието PALS KUNSTHAGEN, e Разпространител, и работи в сферата на Градинска украса. Освен това развива дейност и в сферата на balcony plants. Седалището му е в/ъв Zevenbergen, Холандия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Gardening

Брой резултати

75 Фирми