• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • gastronomic specialties

Резултати за

Gastronomic specialties

ХоландияХертогенбос, Северен Брабант, Мастрихт и Лимбьорг
  1. TROPIFOOD B.V.

    Холандия

    Предприятието TROPIFOOD B.V., e Агент/ Представител, и работи в сферата на Гастрономия - специалитети. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителни специалитети, ethnic and oriental food products, и Хранителни специалитети. Седалището му е в/ъв Breda, Холандия.

  2. MAISON VAN DEN BOER B.V.

    Холандия

    Предприятието MAISON VAN DEN BOER B.V., e Производител, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Ресторанти, снабдители и доставки на храни, Гастрономия - специалитети, и Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Седалището му е в/ъв Veghel, Холандия.

  3. PEETERS PRODUKTEN B.V.

    Холандия

    Предприятието PEETERS PRODUKTEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, и Гастрономия - специалитети. Седалището му е в/ъв Roosendaal, Холандия.

  4. VAN DEN BERG GOOD IN FOOD

    Холандия

    Предприятието VAN DEN BERG GOOD IN FOOD, e Разпространител, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, и Гастрономия - специалитети. Седалището му е в/ъв Oosterhout Nb, Холандия.

  5. GEBR. SCHUITEMA BEHEER B.V.

    Холандия