• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • jewellery

Резултати за

Jewellery

ХоландияХертогенбос, Северен Брабант, Мастрихт и Лимбьорг
  1. PASADENA JEWELRY

    Холандия

    Предприятието PASADENA JEWELRY, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Бижутерия и ювелирство. Освен това развива дейност и в сферата на jewellery. Седалището му е в/ъв Fijnaart, Холандия.

  2. TIM BASELMANS GLAS

    Холандия

    Предприятието TIM BASELMANS GLAS, e Производител, и работи в сферата на Художествена стъклария. Освен това развива дейност и в сферата на Погребални урни, jewellery, glass works, Погребални урни, и glass gift items. Седалището му е в/ъв Geldrop, Холандия.

  3. BY FLOOR

    Холандия

    Предприятието BY FLOOR, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Дамски дрехи - големи размери. Освен това развива дейност и в сферата на jewellery, и underskirts. Седалището му е в/ъв Breda, Холандия.

  4. JEWEL CONCEPTS UK

    Холандия

    Предприятието JEWEL CONCEPTS UK, e Производител, и работи в сферата на Ювелирство. Освен това развива дейност и в сферата на finger prints. Седалището му е в/ъв Bergen Op Zoom, Холандия.

  5. LET'S HAVE IT

    Холандия

    Предприятието LET'S HAVE IT, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Ювелирство. Седалището му е в/ъв Volkel, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. LA PETITE BELGE

    Холандия

    Предприятието LA PETITE BELGE, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Ювелирство. Седалището му е в/ъв Helmond, Холандия.

  2. SIERAAD GRAVEREN

    Холандия

    Предприятието SIERAAD GRAVEREN, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Ювелирство. Седалището му е в/ъв Zundert, Холандия.

  3. SIERADENMEISJE

    Холандия

    Предприятието SIERADENMEISJE, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Бижутерия и ювелирство. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale of jewellery, gold jewellery, и jewellery with precious stones. Седалището му е в/ъв Breda, Холандия.

  4. JB MEMORIALS

    Холандия

    Предприятието JB MEMORIALS, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Бижутерия и ювелирство. Седалището му е в/ъв Hoensbroek, Холандия.

  5. SHOP4SIERADENDOOS

    Холандия

    Предприятието SHOP4SIERADENDOOS, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Бижутерия и ювелирство. Седалището му е в/ъв Son En Breugel, Холандия.

  1. FOTOGRAVERINGEN

    Холандия

    Предприятието FOTOGRAVERINGEN, e Производител, и работи в сферата на Бижутерия и ювелирство. Седалището му е в/ъв Helmond, Холандия.

  2. ANNY VAN BUUL JUWELIERS B.V.

    Холандия

    Предприятието ANNY VAN BUUL JUWELIERS B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Бижутерия и ювелирство. Седалището му е в/ъв 'S-Hertogenbosch, Холандия.